Mindenki rossz kérdéseket tesz fel, amikor párt keres

2024. január 09. 07:30 - Life Advisor

kerdes_parkereses_soran.pngAmikor az emberek arról kérdeznek, hogyan találhatnák meg a megfelelő partnert, szinte elkerülhetetlenül rossz kérdésekkel kezdik. Mik azok a rossz kérdések? Nos, kettő közülük gyakrabban bukkan fel, mint bármelyik másik. Az első leggyakoribb : "Hogyan találkozhatok és szerezhetek meg egy jó férfit/nőt?" A második : "Hol tölti az idejét a jó férfi/nő? Hol találom meg őt?" És bár mindkét kérdésre tudok néhány közvetlen tanácsot adni (építs boldog szingli életet és menj oda, ahol a legjobb éned tölti az idejét), mindkét esetben az alapvető logika hibás.

Mert az összehangolt, tápláló, egészséges intim kapcsolat megtalálásnak módja nem a "hogyan-nal" vagy a "hol-lal" kezdődik. 

A helyes kérdés ilyen esetekben :

Kivé kell válnom ahhoz, hogy egészséges, tápláló, összehangolt intim kapcsolatot vonzzak be az életembe?

Ez a legfontosabb munka életünk bármely területén (és természetesen a leggyakrabban figyelmen kívül hagyott). 

A világ nem úgy működik, hogy hihetetlen eredményeket produkáljon arra nem érdemes embereknek. Ez pedig az élet minden területére igaz.

A "Hogyan kereshetek több pénzt?" átalakul "Hogyan adhatok hozzá több értéket a piachoz, hogy több pénzt érdemeljek cserébe?"

A "Hogyan fogyhatok le gyorsan?" átalakul "Mit kell megváltoztatnom ahhoz, hogy egészségesebb életet éljek?". 

És a "Hogyan találok valakit, aki szeret engem?" átalakul a "Kivé kell válnom, hogy elkerülhetetlen legyen az életemben az egészséges, érzelmileg elérhető romantikus társ?"

Megértem, hogy az embereknek miért a rossz kérdések jutnak eszükbe. A felszínen maradni könnyebb (legalábbis rövid távon).

Lehetővé teszi számunkra, hogy boldogan hagyjuk az egónkat és ne foglalkozzunk a szőnyeg alatt megbúvó dolgokkal. 

Könnyebb hibáztatni a "városomban élő férfiakat", mint elismerni, hogy nem gyógyultunk ki egy tíz évvel ezelőtti fájdalmas kapcsolatból.

Könnyebb ujjal mutogatni a generációdra, mint beismerni, hogy alapvetően nem bízol magadban, hogy nem kerülsz érzelmileg bántalmazó kapcsolatba, mert elvesztetted magad egy korábbi párkapcsolatban.

De amikor megengedjük magunknak, hogy mélyebbre ássunk, és valóban lássuk és birtokoljuk azt, amit látni és birtokolni lehet....megtörténik a varázslat.

Számtalan férfit és nőt ismertem, akik, miután kényelmetlenül őszinték lettek önmagukkal, látták, hogyan állnak saját fejlődésük útjában. 

Amint elismerjük az utunkban álló blokkokat, majd elvégezzük a gyógyítás, az elengedés és a rajtuk való tényleges munkát, minden megváltozik. 

Ezért legközelebb, amikor kedved támad rágni valaminek a "hogyan-ját" inkább használd a fenti kérdést. 

Kivé kell válnom....Annak érdekében, hogy méltó legyek egy mélyen harmonikus intim kapcsolatra?

Milyen részeim vannak még útban? Mit nem engedtem még el? Milyen régi fájdalmak, neheztelések és félelmek vannak még mindig megragadva, amelyek már nem szolgálnak engem?

Kezdd ezzel a kérdéssel, amikor párt keresel, és hidd el, gyorsabban jutsz el álmaid megvalósításához, mintha a felszínes "hogyan" kérdésnél maradnál. 

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása