Kapcsolati hibák, amiket elkövetsz, a csillagjegyed szerint

2023. december 15. 07:30 - Life Advisor

csillagjegy_kapcsolati_hiba.pngLegyünk őszinték! Senki sem tökéletes - még akkor sem, ha néhányan azt gondoljuk, hogy márpedig mi azok vagyunk. Amikor szerelemről van szó, az asztrológia segíthet meghatározni, hogy mit csinálsz rosszul. Ebben a posztban összeszedtük azokat a kapcsolati hibákat, amelyeket az egyes csillagjegyek hajlamosak elkövetni.

KOS

A Kosok szenvedélyes, tüzes természetükről ismertek. A hátrányuk az, hogy általában nagyon szeretnek versenyezni. Ez átterjedhet a szerelmi életükre, amely bajokat okozhat, hiszen senki sem akar állandóan versenyezni a másikkal.

BIKA

Ez a föld jegy köztudottan palackba zárja az érzelmeiket. Ez időnként problémássá válhat, mert a másik személy titokzatosnak és nemtörődömnek láthatja. Ha megengeded magadnak, hogy nyitott és sebezhető legyél, az segíthet abban, hogy a párod szeretve érezze magát.

IKREK

A sármőrként ismert Ikrek a társadalom pillangói. Amikor akarnak valamit, mindent megtesznek, hogy megszerezzék. A probléma az, hogy hajlamosak gyorsan elveszíteni az érdeklődésüket. Nem ritka, hogy ez a levegő jegy kísérletezik a másikkal, de nem engedi meg magának, hogy kiderüljön, merre mehetnének a dolgok az idő múlásával.

RÁK

A legérzelmesebb állatövként elismert Rák szeret szerelmes lenni. A probléma az, hogy túl keményen szeretnek, ami ragaszkodóvá és megszállottá teheti őket kapcsolataikban. Fontos, hogy ez a vízjegy teret adjon a partnereinek, hogy a kapcsolat növekedhessen.

OROSZLÁN

Az oroszlán szeret a show sztárja lenni. Ez a tűzjegy merész, randizós és figyelmet igényel. Időnként főnökösködőnek, egoistának és önelégültnek tűnhetnek. Fontos, hogy megmutasd a párodnak, hogy ő is számít és adj neki annyi figyelmet, amennyit te is szeretnél.

SZŰZ

Ez a földjegy köztudottan a végső tervező. Részletorientáltak és egy bizonyos módon szeretik a dolgokat. Időnként ezek a tulajdonságok főnökösködőnek vagy szőrszálhasogatónak tűnhet kapcsolataikban.

MÉRLEG

A Mérlegekről köztudott, hogy természetes módon flörtölnek. A probléma természetesen az, hogy ez játékos hangulatot áraszthat még akkor is, ha teljesen elkötelezett vagy valaki iránt.

SKORPIÓ

Ez a vízjegy köztudottan az egyik legszenvedélyesebb állatöv. Értékelik a hűséget és az elkötelezettséget. Sajnos a Skorpiók ragaszkodónak, rászorulónak és birtoklónak is tűnhetnek. Vigyáznod kell, hogy ne fojtsd meg a partneredet és bízz benne.

NYILAS

A Nyilas köztudottan független és kalandvágyó. A probléma? Ez a tűzjegy gyakran nem engedi meg magának, hogy sokáig közel kerüljön bárkihez, mivel gyakran a következő legjobb dolgot keresi. A sikeres kapcsolat kulcsa, hogy találj valakit, akivel megoszthatod a kalandokat.

BAK

A Bak az állatöv végső munkamániása. Annak ellenére, hogy nincs semmi baj az ambícióval és a lendülettel, ezek a tulajdonságok számos kihívást jelenthetnek a randizás során. Időt kell szakítanod a munkára és a szeretetre. Ellenkező esetben késő éjszakáig fogsz dolgozni anélkül, hogy bárki lenne melletted.

VÍZÖNTŐ

Ez a levegő jegy köztudottan az egyik legkevésbé sebezhető az állatövben. Ez hidegnek, keserűnek és érzelmileg távolságtartónak tűnhet. Annak ellenére, hogy a Vízöntő hajlamos mindent beleadni a szerelembe, előfordulhat, hogy nehezen tudja ezt kimutatni és a partnere mindig azon tűnődik, vajon hányadán is állnak egymással.

HALAK

A Halak az állatöv végső álmodozói és reménytelen romantikusai. Ez számos kihívást jelent ennek a vízjegynek. Lehet, hogy túl sok jót látsz a másikban még akkor is, ha az nem létezik. Az is előfordulhat, hogy feláldozod azt, amit igazán akarsz az életedben, csak azért, hogy a párod kedvében járj.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása