10 jel, hogy egy nő vonzódik hozzád

2023. augusztus 14. 07:30 - Life Advisor

noi_flort_jelek.pngUnod már, hogy megpróbálod kitalálni, hogy egy nő szeret-e téged vagy sem? Nehezen tudod megmondani, hogy őszinte-e abban, hogy kedvel téged vagy csak kedves akar lenni? Sok férfi számára nehéz lehet olvasni a nők gondolataiban, különösen akkor, ha megpróbálják elrejteni valódi érzéseiket. De a viselkedéstudomány szerint, még akkor is, ha egy nő ügyesen elrejti vonzerejét, még mindig számos jel lesz, amelyek felfedhetik valódi érzéseit. Ha ezt a tudást szeretnéd az előnyödre használni, olvasd el az alábbi 10 jelet, ami megmutatja, hogy egy nő igenis kedvel téged.

1. Amikor meglát, mosolyog

Az emberek gyakran azt mondják, hogy egy nő mosolya az egyik legerősebb fegyvere. Ha észreveszed, hogy mosolyog, amikor meglát, az annak a jele lehet, hogy kedvel téged, de nem akarja kimutatni. Ez gyakran előfordul, ha valaki vonzódik valakihez, akiről úgy gondolja, hogy kívül esik a ligáján. Mosolyogva próbálnak barátságosnak és megközelíthetetlennek tűnni abban a reményben, hogy a másik személy megteszi az első lépést.

2. Kiteszi a .....nyakát

Valószínűleg másra gondoltál és bármilyen furcsán is hangzik, de amikor egy nő megmutatja a nyakát valakinek, akit szeret, tudat alatt a vonzalom jeleit küldi. Ezt megteheti a fej megdöntésével, nyitott nyakú ruhák viselésével vagy a haj leeresztésével. Ez a testbeszéd gyakran egy módja annak, hogy a nők megmutassák sebezhetőségüket és tekinthetünk rá meghívásként is, hogy közeledjünk hozzájuk.

3. Az ajkak nyalogatása

A testbeszéddel foglalkozók szerint, amikor egy nő megnyalja az ajkát, az azért lehet, mert kedvel téged, de nem akarja kimutatni. Ez egy tudatalatti módja annak, hogy megnedvesítse az ajkait és érdeklődést mutasson irántad, amikor körülötted van. Tehát, ha a szokásosnál többször csinálja, az azért lehet, mert érdeklődik irántad.

4. Nagyon idegesnek tűnik

Ideges, amikor körülötted van. Általában elég könnyű megmondani, ha valaki ideges. Az idegesség sokféleképpen jelentkezhet, az erős izzadástól a dadogásig és az izgalomig. Például, ha remeg a kezel, amikor beszél hozzád, vagy remeg a hangja, az azért lehet, mert kedvel téged, de nem akarja kimutatni.

5. Hívogató testbeszéd

A flörtölésnek kétféle testbeszéde van : hívogató és védekező. A hívogató testbeszéd olyan gesztusokat tartalmaz, mint a közel hajolás, a karok kitárása vagy a lábának feléd mutatása. Például, ha közel hajol hozzád, amikor veled beszél, vagy nyitva hagyja a karjait, az azért lehet, mert érdekli, amit mondasz. Azzal, hogy hívogató testbeszédet folytat, öntudatlanul próbálja kimutatni, hogy kedvel téged és nyitott arra, hogy közelebb kerüljön hozzád. 

6. Emlékszik a legapróbb részletekre

Ez egy nagy kérdés. Észrevetted már, hogy emlékszik a legkisebb részletekre is veled kapcsolatban? Ha igen, ez azt jelenti, hogy a kelleténél jobban odafigyel rád és valószínűleg jobban meg akar ismerni. Amikor egy nő szeret valakit, hajlamos nagy figyelmet fordítani a kis dolgokra. Például, ha emlékszik valamire, amit hetekkel ezelőtt mondtál, vagy odafigyel a preferenciáidra, az azért lehet, mert keresi a módját, hogy kapcsolatba lépjen veled. Az olyan dolgok, mint a kedvenc ételeidre való emlékezés, a zene vagy viccek, amiket tőled hallott, mind annak a jelei, hogy meg akarja ismerni a valódi énedet.

7. Úgy dönt, hogy melléd ül

Ennek nyilvánvaló jelnek kellene lennie, de gyakran nem vesszük észre. Ha mindig úgy dönt, hogy a közeledben ül, akár a munkahelyen, iskolában vagy társadalmi eseményeken, az azért lehet, mert közel akar lenni hozzád. Ez nem jelenti azt, hogy kedvel is, azonban ha sokszor megtörténik, akkor annak a jele, hogy érdekled őt.

8. Szép dolgokat mond rólad kicsit kertelve

A kertelve bókolás azt jelenti, amikor valaki bókol neked anélkül, hogy ténylegesen elmondaná, hogy kedvel téged. Például, ha azt mondja, hogy csodálja a munkamorálodat vagy tetszik neki, ahogy öltözködsz, ezek mind annak a jelei, hogy megpróbál bókolni neked anélkül, hogy ki kellene mutatnia valódi érzéseit. Néha a finom bókokat nehéz észrevenni, de ha odafigyelsz, sokat elárulhatnak arról, hogyan érzi magát.

9. Megpróbálja felhívni magára a figyelmed

Tegyük fel, hogy munkahelyen, iskolában vagy valamilyen társasági összejövetelen vagy és észreveszed, hogy mindig megpróbálja felhívni magára a figyelmed. Ez bármi lehet, kezdve attól hogy viccessé teszi magát, vagy vicceket mesél, egészen addig, hogy mesél magáról, hogy mi történt vele a napokban. Azzal, hogy megpróbálja felhívni magára a figyelmedet, tudat alatt megpróbálja megmutatni, hogy kedvel téged anélkül, hogy azonnal ki kellene mondania.

10. Megpróbálja "kicsípni" magát miattad

A legtöbb nő számára a jó megjelenés a mindennapi életük fontos része. Ha észreveszed, hogy extra erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy jól nézzen ki, amikor veled van, akkor lehet, hogy megpróbálja kimutatni az érzéseit anélkül, hogy ki kellene mondania őket. Például elkezdhet több sminket vagy szebb ruhát viselni, amikor a közelében vagy. Még az is lehet, hogy megpróbálja másképp hordani a haját, hogy felhívja magára a figyelmed. 

Most, hogy ismered ezeket a jeleket, figyeld meg, hogyan viselkedik körülötted és figyelj a testbeszédére, hogy további jeleket kapj arról, hogyan érzi magát körülötted. Ha látod, hogy sok ilyen jelet küld neked, akkor ne félj megtenni az első lépést. A legrosszabb, ami történhet, hogy nemet mond, de legalább biztosan tudni fogod, mit érez.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása