Hogyan randizz egy nővel, aki "kívül esik a ligádon"?

2023. július 19. 07:30 - Life Advisor

top_no_randi.pngSajnálom, hogy már rögtön az elején lelövöm a poént, de soha nem fogsz sikeresen randizni egy olyan nővel, akiről úgy gondolod, hogy esélyed sincs nála. Szinte mindig el fogod árulni, hogy szerinted nem érdemled meg őt. Ahogy közeledsz, a testbeszédedben és a hangodban is megmutatkozik, hogy arra számítasz, hogy elutasít. Ha megadja neked a randi lehetőségét, túl keményen próbálod majd lenyűgözni. Egy nő megérzi, hogy szerinted milyen ligában vagy és eszébe se jut randizni veled. Az egyetlen módja annak, hogy randizz ezekkel a "topligás" nőkkel, ha megváltoztatod, hogy szerinted melyik ligában is vagy. Ez pedig tényleg nem olyan nehéz, mint amilyennek hangzik.

Itt az ideje, hogy elkezdj hinni magadban

Az egész koncepció, hogy "valaki a ligádon kívül esik" szubjektív. Ez egy képzeletbeli dolog. 

Ha egy top nő úgy gondolja, hogy elég jó vagy neki, akkor az vagy.

A legfontosabb lépés az, hogy higgy magadban!

Erre a legnagyszerűbb gyakorlat, amit ajánlok, hogy sorolj fel 50 okot, amiért fantasztikus vagy. Ezek lehetnek nyilvánvaló erősségek vagy apró titkok. Akárhogy is, a listának emlékeztetnie kell téged arra, hogy mennyi értéket is képviselsz és kínálsz.

Egy másik nagyszerű lépés, ha csak pozitív emberekkel veszed körül magad és a pozitív médiával foglalkozol. Vágj el minden olyan dolgot,embert, hiedelmet stb. akitől és amitől nem érzed magad csodálatos embernek. 

A nőkkel való találkozás ereje a való világban

Ha egyszer felfegyverkeztél az okokkal, amiért a nők szeretnék, ha közelednél hozzájuk, itt az ideje, hogy elkezdd ezt a való világban is.

Ha kifejleszted azt a készségedet, hogy magabiztosan közelíts a nőkhöz és jól érezd magad velük, hamar rájössz, hogy ez fontosabb számukra, mint az, hogy hogyan nézel ki.

Ez a készség mindennél többet tesz azért, hogy a nők elhiggyék, hogy első osztályú férfi vagy. Mert a legtöbb férfinak fogalma sincs arról, hogyan kell ezt csinálni.

Ha egyszer megtanulod, hogyan közelíts a nőkhöz megingathatatlan önbizalommal, sokan közülük is hinni fognak benned.

Magabiztos fickónak fogsz tűnni. Csodálatosan fogja érezni magát. Olyan érzelmi kapcsolatot alakíthattok ki, amely egyszerűen nem lehetséges a társkereső alkalmazásokban vagy a közösségi médiában. Ez pedig gyakran megelőzi az összes srácot, akik megpróbálnak üzenetekkel randizni az online térben.

A nők megközelítése a való világban lehetővé teszi, hogy 2023-ban kitűnj a tömegből. Minél többet gyakorolsz, annál könnyebb lesz. Tehát akár a lehető leghamarabb is elkezdheted.

A feltételek módosítása

Gondolod, hogy egy nő "kívül esik a ligádon", mert fizikailag vonzóbb, mint te?

A vonzerő nem ilyen egyszerű. 

A nők érzelmileg vonzódnak. A legfontosabb dolog az, hogy hogyan érzi magát.

Ha el tudod érni, hogy egy nő csodálatosan érezze magát a jelenlétedben, akkor jó úton haladsz afelé, hogy a ligájába kerülj.

A nőket olyan személyes tulajdonságok vonzzák, mint az ambíció, a bátorság, a karizma, az intelligencia, a becsület és a kedvesség. Szeretik, ha a férfiak izgalmas életmódot folytatnak és szórakoztató társadalmi körrel rendelkeznek.

Több száz dolog van, amit fontosabbnak tartanak, mint a furcsa frizura vagy a tökéletlen bőr.

Egyébként pedig miért helyezel egy nőt "nagy ligába", amikor alig ismered? Annyira felszínes vagy, hogy csak egy fitt test és egy szép arc érdekel?

Az igazi férfiak nem így gondolkodnak. Rájönnek, hogy a szépség mindenütt jelen van. Így természetesen "átvilágítják" a nőket, hogy lássák, mit tudnak letenni az asztalra.

Most, hogy már tudod, te mennyi értéket hozol egy kapcsolatba, megnézheted nála is ugyanezt. 

Ahelyett, hogy azzal a céllal közelednél egy nőhöz, hogy lenyűgözd őt, tedd ezt azzal a céllal, hogy megtudd, van-e kémia kettőtök között.

Ez az egyszerű szemléletváltás segít abban, hogy ne kelljen azon aggódnod, hogy melyik ligában játszol és általában azt fogod tapasztalni, hogy az interakcióid simábban mennek.

Kérj kölcsön egy kis önbizalmat a jövőbeli énedtől

Lesznek olyan helyzetek, amikor egy nő jobbnak tartja magát, mint te. Minden sráccal megtörténik.

Itthon is vannak nők, akik gyakran nagyon felületesek. Sokuk számára nem számít, mennyi karizmád van.

De ismerek olyan srácokat, akik szórakoztatóak, izgalmas társadalmi életet élnek, sok nőhöz mernek közeledni és tudják, hogyan kell bekapcsolni a nők érzelmeit.

A nők élvezik az ilyen srácok jelenlétét és látják bennük a lehetőséget, hogy még jobbá váljanak. Ez sokat számít egy nő szemében.

Tehát, ha önfejlesztő úton vagy, menj előre és kölcsönözz némi önbizalmat a jövőbeli énedtől. Viselkedj már most úgy a nőkkel, mint az a férfi, akivé majd válni fogsz.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása