3 női tulajdonság, ami miatt a férfi feleségül akar venni

2023. július 04. 07:30 - Life Advisor

hazassag_tulajdonsagai_noknek.pngTöbb nő, akit ismerek, elmondta nekem, hogy tapasztalja ezt. Jó kapcsolatuk van valakivel, akivel randiznak. Gyakran sok kapcsolatban voltak már. Mégis, amikor házassági kapcsolatba akarnak lépni egy férfival, úgy tűnik, hogy a férfi visszahúzódik. Egyrészt a férfi perspektíva miatt, amelyeket gyakran a társadalmi és kulturális normák vezérelnek, másrészt pedig a személyes jellemzők miatt. Azt mondják, hogy a nők érzelmesebbek, a férfiak pedig racionálisabbak. Úgy tűnik, ez igaz, ha a szerelemről van szó. A nők néha úgy döntenek, hogy mindent feladnak, csak azért, mert szeretnek egy férfit. És a férfiak számára a legtöbb esetben a szerelem mellett sok mindent figyelembe kell venni. 

A szívében lévő legprimitívebb lüktetéstől eltekintve a férfi gyakran feleségül akar venni egy nőt, mert úgy gondolja, hogy ez a nő elég jó ahhoz, hogy élete hátralévő részében elkísérje őt és vele együtt szembenézzen az élet nehézségeivel. 

Szóval, milyen tulajdonságokkal éri el egy nő, hogy egy férfi feleségül akarja venni őt?

1. Pozitív és magabiztos személyiség

Néha egy nő pesszimista és bizonytalan lesz, amikor kapcsolati problémákkal szembesül. 

Volt egyszer egy pár, akit ismertem és akik sok éven át együtt voltak. A férfi képzettsége nagyon jó és bár a nő saját képességei sem voltak rosszak, mégis úgy érezte, hogy nincs elég önbizalma és nem elég jó a férfinak.

Ezért sok éven át szinte mindenben alávetette magát a férfiaknak, mert úgy érezte, hogy csak az ilyen végtelen tolerancia és gyengédség segíthet neki jobban megőrizni a kiszemelt férfit. De meglepetésére a férfi végül beleszeretett egy másik nőbe és szakított vele.

Amikor végül szakítottak, a férfi nem bújt ki a felelősség alól és nem keresett kifogásokat. Csak azt mondta, hogy amióta az új nővel van együtt olyan boldogságot érez, amit még eddig soha.

Mindig azt tapasztaljuk, hogy néhány nő, amikor a férfiak kapcsolatba kerülnek velük, a saját fényükben ragyognak. Magabiztosak, határozottak, pozitívak és mindig azt az érzést keltik az emberekben, hogy itt bizony a szerelem lángja ég.

Valójában egy nő önbizalma és pozitivitása teljese mértékben növeli egy nő vonzerejét. Az alacsony magabiztosság és a másik fél örömére való törekvés mindig képes lehet a másik felet megriasztani.

De egy magabiztos, határozott, elegáns és önfejlesztésre is nyitott nő gyakran vonzóbb egy férfi számára.

2. A jó anya potenciálja

A férfiak sokszor figyelembe veszik, hogy ez a nő jó anya lesz-e vagy sem. Ha a válasz igen, akkor természetesen nagyobb valószínűséggel fogja feleségül venni a nőt.

Tehát milyen viselkedés készteti a férfiakat arra, hogy azt gondolják, hogy jó anya lesz egy nő?

Először is felelősnek kell lennie.

Például szeretned kell a gyerekeket és nyíltan kell beszélned a pároddal arról, hogy ő is szeretne-e gyereket. Ha mindketten közös nevezőn vagytok, végül beleegyezik a férfi abba, hogy ad neked egy gyereket.

Ennek eredményeként ha mondjuk csak három-öt napig lelkesedtél a gyerekért, akkor ez nem felelősség. 

Azokra a dolgokra, amelyeket szeretsz, az általad támasztott követelményekre, különösen az élettel való foglalkozás során, szigorú és felelősségteljes hozzáállást kell mutatnod.

Másodszor, érzelmi stabilitással kell rendelkezned.

Láttam olyan lányokat, akiket nem érdekel semmi, ha elérzékenyülnek. Amikor boldog, beszélget és nevet.

De amint az érzelmei elragadják, teljesen kivetkőzik magából. Tudnod kell, hogy a gyerekek különösen érzékenyek, különösen szüleik érzelmeire és az észlelésük erősebb.

A gyermek szüleinek viselkedése és temperamentuma akár mély hatással is lehet a gyermek életére.

Tehát ha egy férfi így lát téged, miért választana egy ilyen anyát, aki érzelmileg rendkívül instabil és nincs érzelmi önkontroll képessége?

Ezenkívül hagyd, hogy a férfi meglássa benned az egyedülálló anyai ragyogást és anyai affinitást, ami arra készteti, hogy veled együtt várja a közös gyermeketek megérkezését.

3. A jó partner tulajdonságai

Ha egy férfi szerelme fizikai lüktetésből származik, akkor házasságuk hajlamosabb a racionális gondolkodásra. 

Bár a hagyományos társadalom koncepciója az, hogy "a férfiak uralják a külsőt és a nők a belsőt", a férfiak követelményei a nőkkel szemben az, hogy kimehessenek a teremből és beléphessenek a konyhába, és a nőknek ápolniuk kell a családot.

De mint férfiak az új korszakban, szembesülve a mai feszült és stresszes társadalommal, remélik, hogy partnerük megosztja velük a felelősséget és enyhíthetik a nyomást.

Szóval kedves hölgyek, ne higgyetek a médiában játszódó romantikus sorozatoknak. Ne keltsetek saját magatok számára irreális fantáziákat azt remélve, hogy egyszer majd találtok egy férfit, aki uralkodik és minden nap hercegnőként kényeztet benneteket.

A legtöbb férfi nem csak egy díszes "vázát" akar feleségül venni, akihez hazamegy. Az élettárs személye az, akit még inkább feleségül akar venni.

Őszintén szólva, ha nagyobb részesedéssel rendelkezel a társadalmi erőforrásokból, akkor minden bizonnyal hajlandóbbá teszed a férfiakat arra, hogy úgy döntsenek, hogy élettársaid legyenek és családot alapítsanak veled.

Ezen túlmenően rendelkezned kell valamilyen jelentős képességgel, amely kiegészíti ezt. Például a másik fél nem jó a pénzkezelésben, de te szakértője vagy a témának. Nem csak a költségvetésed kiváló, de tudod, hogyan kell befektetni.

Vagy talán a másik embernek türelmetlen személyisége van, de te nyugodt vagy és harmóniában vagytok egymással ezáltal.

Természetesen a házasság kétirányú folyamat. Amellett, hogy vonzod a férfit, azt is tudnod kell, hogyan válaszd ki te azt a férfit, aki megfelel neked és milyen ember méltó ahhoz, hogy házasságra lépjen veled.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása