A rendkívül vonzó férfiak 7 szokása

2023. június 22. 07:30 - Life Advisor

vonzo_ferfi_szokas.pngA rendkívül vonzó férfi nem csak valaki, aki jól néz ki. Személyiséget, bájt és karizmát is igényel. Ez kell ahhoz, hogy a legjobb nőket vonzza. A jó hír az, hogy át tudod venni egy vonzó férfi szokásait, ha te is azzá válasz. Íme 7 alapvető szokás, amelyet már ma érdemes felvenned.

1. Küzdj azért, amit akarsz

A nők megközelítése a valóságban több okból is hatékonyabb, mint a társkereső alkalmazások használata.

Megmutatja ugyanis a nőknek, hogy képes vagy cselekedni azért, amit igazán akarsz. Olyan srácnak tűnsz, aki elég magabiztos ahhoz, hogy azt tegye, amit akar. 

Az ősember idejében erős és magabiztos vezetőnek kellett lenned ahhoz, hogy ételt adhass a családodnak. Ez most már nem szükséges a túlélés érdekében, de a nők biológiailag még mindig úgy vannak bekövet, hogy ilyen típusú srácokat akarjanak.

Olyan srácot, aki tudja mit akar, Aki, cselekszik, aki meg tudja oldani a problémákat és aki biztosítja, hogy a nő soha ne érezze magát veszélyben. 

Tehát érdemes megszólítani egy gyönyörű nőt, amint meglátod. Ne habozz! Győzd le az akadályokat, amelyek gátolnak a kapcsolat létrehozásában. 

2. Vezess

A nőies nők vonzódnak a férfias férfiakhoz. Ez biológia és vitathatatlan tény. A legjobb randi tanács, amelyet valaha is követtem, a férfias tulajdonságok bemutatására vonatkoztak.

Ha van olyan szokás, amely a legjobban megmutatja a férfias jelenléted, az a vezetési képességed. 

A férfi energia vezet, a női energia követi mindezt.

Ezért a te feladatod, hogy megközelítsd azokat a nőket, akiket szeretsz, folytasd a beszélgetést, cserélj elérhetőségeket, egyeztesd a randit, belekezdj a romantikába stb.

A nők is képesek ezekre a dolgokra, de ez férfias energiájukba helyezi őket. Ez viszont számodra nem jó hír, így inkább te irányíts.

Mutasd meg, hogy képes vagy vezetni őt a romantika minden lépésén. Amint bízik abban, hogy képes vagy vezetni őt, elkezd ellazulni a nőiességében. És ez az, amikor a vonzalom lángra lobban.

3. Emeld fel a súlyzókat

A súlyemelés az első számú szokás, ami fizikailag vonzóbbá tehet.

Nagyobb, erősebb és esztétikusabb leszel. Zsírt veszítesz az arcodról és a testedről. A karizmád, ami megmutatja, hogy képes vagy megvédeni a nőt, növekedni fog. A hálószobában nyújtott teljesítményed szintén. 

Nem titok, hogy a legtöbb nő ezen okok miatt szereti az elbűvölő férfiakat, de a súlyemelés nem csak a megjelenés javításáról szól.

Te is az a fegyelmezett ember leszel, aki legyőzi az ellenállást. A rendszeres edzőtermi rutin hozzászoktat a nehézségekkel való szembenézéshez. 

Ez az akaraterő az élet minden formájára kiterjed, megkönnyítve a nők megközelítését, a randizást és a nehéznek tűnő beszélgetéseket is.

4. Kövesd a szenvedélyed

Sokan állítják, hogy a nők a célvonalnál állva várnak, hogy kiválasszák a győztes férfit. Nos, ez nem így van.

Fiatalként vonzottam néhány nagyszerű nőt, amikor nem volt semmim. Sokan megemlítették, mennyire szerették az ambíciómat, szerették hallani a terveimet, látták hogy lépéseket teszek a céljaim elérésének érdekében. 

Ez jobban nyomja az érzelmi gombjaikat, mint egy gazdag fickó, aki rabszolgája egy olyan munkának, amit utál. A bankszámládon lévő számjegyek nem tesznek vonzóvá téged. A vonzó tulajdonságokat a mögötted álló történet alakítja ki és az az életmód, amit biztosítani tudsz nekik. 

Az "éhező művészek" ezt bőségesen meg tudják adni. Ezért olyan gyakori, hogy amatőr zenészeket, színészeket vagy előadásokat látunk csodálatos nőkkel. 

5. Nevess

A vonzalmat érzelmi alapon tapasztaljuk meg, nem logikai szinten. Érd el, hogy egy nő erős érzelmeket tapasztaljon meg. Ennek egyik módja, ha vicces vagy. De nem kell még ennyire sem túlbonyolítani.

Egyszerűen legyél olyan srác, aki szeret nevetni és élvezi az életet. Ez a fajta hangulat fertőz. Átsegíti a nőket bármilyen drámán és nehézségen. 

Azt is jelezi, hogy nyugodt vagy a jelenlétükben. A legtöbb férfi nem tud nevetni vagy viccelődni a szerelmével, mert túl idegesek azért, hogy mindenképpen "menőnek" tűnjenek a nő előtt.

6. Meditálj

Ez a vonzó férfiak leginkább alulértékelt szokása, mondván, hogy ez "nőies" tevékenység. Ha lenne TOP100 ostobaság, amiben az emberek hisznek lista, ennek ott lenne a helye. 

Amikor elkezdtem meditálni, könnyebb volt figyelmen kívül hagyni a belső hangokat, amelyek azt mondták, hogy valamit ne csináljak meg. Erősebb életkedvet fedeztem fel magamban, mert jobban a jelenben éltem, így igazán tudtam élvezni az életet.

7. Old meg a problémákat

A nők nem akarják, hogy problémákat okozz nekik. Problémamegoldókkal akarnak randizni. 

A te érdeked, hogy megoldásokat találj, ahelyett, hogy áldozatként viselkednél. A nők nem tudnak ellazulni a nőiességükben, ha nem bíznak benned és abban, hogy bármilyen helyzetet képes vagy kezelni. 

Nyilvánvaló első lépés a randival kapcsolatos akadályok leküzdése. Ha alacsony, kopasz és vicces megjelenésű vagy, találj más módokat arra, hogy vonzó legyél. Ez a hét szokás segíteni fog, függetlenül attól, hogy ki vagy.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása