A hasizom és a pénz nem szerez nőket, de ez igen

2023. június 09. 07:30 - Life Advisor

hasizom_penz_helyett_szerelem.pngA múlt héten egy esküvőn voltam sok gyönyörű nővel. Néhányan egyedülállóak voltak és néhányan a barátjukkal jöttek. A legdögösebb nők nem a legdögösebb kinézetű srácokkal voltak, vagy a legmagabiztosabbakkal, alfákkal stb. A barátaik "rendes" kék farmert és inget viseltek. Az egyikükbe még bele is botlottam a bárban. Kedves fickó volt. Mondhatnánk, hogy ő az egyik 'jó fiú". Semmi rendkívüli nem volt ezekben az emberekben. A barátnőik azonban egészen más szinten néztek ki.

A társadalom agymosása

A középiskoláig azt hittem, hogy a legszebb lányok mindig az alfákat részesítik előnyben. Egy jóképű srác, dús hajjal, fitt, kigyúrt testtel, kék szemmel stb. Az a fajta fickó, akit tinédzser filmekben látsz.

Aztán a valóság elkezdett megváltozni.

Dögös lányokat láttam furcsa kinézetű, elavult divatérzékkel rendelkező férfiak mellett, akikre ráférne egy fodrász is. 

"Mi a fene folyik itt?"

A társadalom megtanítja nekünk, hogy pénzzel és kigyúrt testtel megkaphatjuk a nőket. Egy bizonyos értelemben igen, de ezek a dolgok nem garantálják a sikert. Lehetsz fitt, lehet sok pénzed, lehetsz sikeres vállalkozó, lehet jó kommunikációs képességed, de nem biztos, hogy megkapod a kiszemelt lányt.

Ez van. A valóság túl dinamikus és váratlan ahhoz, hogy szabályokhoz kössük.

Amikor erre rájöttem, a világ kezdett tisztább lenni.

A randigurok társadalmi kondicionálása és tippjei nem tudnak mindig működni. Ráadásul ezek többségében és a legjobb esetben csak féligazságokkal kevert hazugságok voltak.

A te hozzáállásod, magabiztosságod és az élethez való hozzáállásod

Félig részeg voltam egy tel-avivi bárban, amikor egy lány, akivel beszéltem, felrobbantotta az agyamat. 

"Szóval, megadjam a számom? Az Instagramom?"

"Ha? Ezt nem hiszem el. Mit mondtál?"

Ez a lány magas, szőke volt és nem kellett elkérnem a számát. Csak nekem adta. Aztán pár hónappal később ismét megtörtént egy másik lánnyal.

Majdnem olyan érzés volt, mintha minél boldogabb voltam, minél több önszeretetet éreztem, annál könnyebb dolgom lett volna a nőkkel. 

Amikor boldog vagy, mindenki akar egy darabot ebből a boldogságból.

Az elmúlt tíz évben mindenféle férfival találkoztam. Azok, akik "megkapták" a nőket, olyan srácok voltak, akiknek volt életük. És boldogok voltak az életükben. Srácok, akik jó szándékkal voltak a körülöttük lévő emberek iránt.

Nem érte utol őket a legújabb csajozási technika. Keményen dolgoztok és keményen játszottak.

Amikor eljött a hétvége, a bárban csak annyit csináltak, hogy megosztották az életüket azokkal a lányokkal, akikkel találkoztak. 

Megosztották a jó hangulatokat. A nevetésüket, a humorukat. Kényelem és nyugalom érzése járt át mindenkit körülöttük.

A kényelem varázslat a nőknél

Amikor egy srác jól érzi magát a bőrében, a nők is jól érzik magukat. Nem kell semmit bizonyítanod senkinek.

A jó szándék, keveredve a "normális" éneddel és a magabiztosságoddal, vonzóvá tesz. Rokonszenvessé. Valakivé, akivel időt tölthetsz és szabadon beszélhetsz anélkül, hogy megítélne.

A lányok akikkel találkozgattam azt mondták nekem : "Jól érzem magam veled." Sokat hallottam ezt és ez az, amikor a dolgok a legjobban működnek. A dolgok áramlanak, megy minden a maga útján. Elmegyünk strandra, inni valamit, szexelni és minden más remek dolgot csinálunk még.

Ez azért van, mert a nők elsősorban olyan srácokkal töltenek időt, akikkel jól érzik magukat. Az egész vonzalom dolog később jön, amikor már felmelegszik a levegő köztetek.

Az önszeretet minden alkalommal győz

Van egy barátom, aki a minimumot teszi meg, hogy boldoguljon. Mindig beszélünk a "karrierjéről". Tudja, hogy abba kell hagynia a játszadozást és más munkát kellene találnia. 

De egy dolog biztos. Rapid sebességgel szedi fel a nőket, kb. mint egy őrült. Ez azért van, mert az idő nagy részében boldog.

Szeret kimozdulni, táncolni, inni egy sört a haverokkal. Szereti önmagát és ez meg is látszik rajta. 

Hiszem, hogy többet kell tennünk a minimumnál az életben. Jólétet szeretnénk minden területen.

De, ha csak egy dolgot választhatnék, amiben "sikeres" lehetnék, az az önszeretet lenne. Ez semmilyen pénzösszeg nem tudja pótolni. És a tetőtől talpig kigyúrt test sem tesz vonzóvá, ha szomorú vagy.

Az önszeretet a boldog, egészséges élet sarokköve. Formálja az élethez való hozzáállásod. Befolyásolja, hogyan tekintesz magadra. Meghatározza, hogyan bánsz magaddal és a körülötted lévő emberekkel. 

Következtetés : elég jó vagy!

Nem kell úgy kinézned, mint Brad Pitt vagy gazdagnak lenned, mint Elon Musk ahhoz, hogy megkapd a kiszemelt nőt. Az olyan normális srácok, mint te és én, mindig nagyszerű nőkkel fogunk járni.

Az egyetlen különbség az, hogy a "rendes" srácok, akik a nőkkel boldogulnak, rájönnek, hogy megfelelőek. Állandó munkájuk van. Vigyáznak magukra, jó szándékúak és a legjobbat akarják a partnerüknek. Emiatt magukhoz vonzzák a megfelelő nőket.

Még akkor is, ha az életed most nem ideális, többre törekedhetsz. És ez elég lenne kezdetben. Még akkor is, ha minden szar, és semmi sem működik, még mindig van esély. Tudom, mert én is jártam így.

Lassan jobban érzed magad, ahogy megoldod a problémáidat. Aztán egy nap rájössz : "Tudod mit, elég jó vagyok. Sőt mi több, sokkal jobb vagyok."

És ekkor kezdődnek a csodák.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása