Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A szex mennyiségén múlik a párkapcsolatod boldogsága?

2023. május 17. 07:30 - Life Advisor

szexualitas.jpgAz egyik dolog, amin a párok vitatkozni szoktak, hogy mennyit is kellene szexelniük. Nemrég a Reddit-en olvastam egy kérdést ezzel a témával kapcsolatban, ahol a kérdező hölgy arról érdeklődött, hogy ki és mennyit szexel a párjával? Felmerül tehát a kérdés, hogy a több szex boldogabbá teszi a párkapcsolatunkat? 

Néha az emberek azt gondolják, hogy a sok szex fontos, mert a társadalom ezt mondja nekünk. De igaz ez? Meg tudjuk ítélni, mennyire boldog egy pár az alapján, hogy mennyit szexelnek?

A tudósok megvizsgálták, hogy a szex boldogabbá teszi-e az embereket és azt találták, hogy a válasz nem egyértelműen fekete vagy fehér, tehát nem vághatjuk rá, hogy igen, a szexen múlik MINDEN.

Egy tanulmány kimutatta, hogy azok a párok, akik hetente legalább egyszer szexelnek, boldogabbak, mint azok, akik nem szexelnek olyan gyakran.

De a tanulmány azt is megállapította, hogy a heti többszöri szex nem mindig teszi boldogabbá a párokat.

Az, hogy egy pár milyen gyakran szexel, nem teszi őket boldogabbá vagy boldogtalanabbá. Az számít, hogy mennyire jól képesek kommunikálni és mennyire élvezik az intim együttlétet.

Egy kapcsolatban azt a legfontosabb, hogy mennyire jól beszéltek egymással, és mennyire jól az intim pillanataitok, nem pedig az, hogy hányszor vannak ilyenek. Fontos, hogy mindkét ember elégedett legyen azzal, ahogy a dolgok mennek.

Minden pár más és nincs megfelelő mennyiségű szex, amit mindenkinek meg kellene kapnia.

Ami boldoggá tesz egy pár, lehet, hogy nem működik egy másik párnál, és ez rendben van.

Ha az emberek többször szexelnek, az bizonyos szempontból jobb és rosszabb is lehet.

Az egyik dolog, amivel jobb lehet a kapcsolat, ha a párok különböző dolgokat próbálnak ki és többet játszanak együtt. Azok az emberek, akik rendben vannak új dolgok kipróbálásával az ágyban, általában boldogabbak a szexuális életükkel, a tanulmányok szerint.

Amikor két ember igazán kedveli egymást és biztonságban érzik magukat együtt, általában boldogabbak a szerelmi életükkel.

A bizalom és a kényelem érzése jó és boldog érzést kelthet bennünk, ha közel vagyunk egymáshoz.

Amikor a párok arról beszélnek egymással, hogy mit szeretnek és mit nem, amikor ölelkeznek és csókolóznak, az segít nekik jobban megérteni egymást.

Meg tudják oldani az esetleges problémáikat és elkerülhetik a zavarodottságot.

A kapcsolatban élő embereknek beszélniük kell arról, hogyan érzik magukat a szexxel kapcsolatosan és együtt kell működniük a problémák megoldásában.

Ez boldogabbá teszi őket a kapcsolatukban.

Amikor aggódunk vagy túlterheltnek érezzük magunkat, megnehezítjük, hogy élvezzük az intimitást valakivel.

Felnőttként néha sok dolgunk van és stresszesnek érezhetjük magukat, amely megnehezítheti a hálószobai örömöket.

Fontos, hogy megtaláljuk a módját annak, hogy kevésbé érezzük magunkat stresszesnek, például pihentető tevékenységeket végezzünk, rendszeresen olyan dolgokat csináljunk, amelyeket élvezünk.

Ahogy az emberek öregszenek, a testük megváltozik és ez befolyásolhatja, hogy mennyire akarnak szexelni, hogyan reagál a testük a szex közben és hogy lehet-e orgazmusuk.

Még akkor is, ha idősebb leszel, még mindig boldog és élvezetes időt tölthetsz együtt a pároddal.

Fontos, hogy beszéljetek és próbáljatok ki új dolgokat, hogy még jobban érezzétek magatokat.

A sok szex nem mindig tesz boldoggá egy párt. Az a fontos, hogy hogyan beszéltek és hogyan jöttök ki egymással. 

Annak érdekében, hogy a szex és a boldogság jobb legyen egy kapcsolatban, a pároknak el kell gondolkodniuk különböző dolgok kipróbálásáról, az érzelmi közelségről, a szexről való beszélgetésről, a stressz kezeléséről és a testükben bekövetkező változások kezeléséről.

Fontos megjegyezni, hogy mindenki más és nincs megfelelő mennyiségű szex, amely mindenki boldoggá tesz. Minden párnak meg kell találnia a számukra megfelelő egyensúlyt és együtt kell működniük a boldog és egészséges kapcsolat és az intimitás teljes élvezetének érdekében.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása