5 jel, hogy egy nő érzelmileg éretlen

2023. április 07. 07:30 - Life Advisor

elerhetetlen_no.jpgAz érzelmi érettségi definíciója az a képességed, hogy megértsd és kezeld az érzelmeidet. Ha egészséges és virágzó kapcsolatot szeretnél, amely házasságot eredményez egy nővel, meg kell győződnöd arról, hogy olyan nőt választasz, aki képes kezelni az érzelmeit és egészséges módon kommunikálni őket. Senki sem tökéletes és mindenki követ el hibákat, de a legjobb, ha elkerüljük azokat a nőtípusokat, akikről beszélni fogunk, különösen, ha értékes férfi vagy, aki komoly kapcsolatot és hagyományos életmódot keres.

1. Játszik veled

Egyszer hideg, egyszer meleg. Elmejátékok. Karnyújtásnyira tart téged, nem viszonozza az időd és az energiád, de éppen annyit ad azért, hogy a közelében tartson.

Nem akar randizni vagy elkötelezni magát irántad, de szereti, hogy kedveled őt és figyelmet akar tőled. 

Keményen fog játszani, órákba telik, hogy válaszoljon az üzeneteidre vagy a terveidre reagáljon, abban a reményben, hogy keményebben próbálkozol, mert ismét csak figyelmet akar.

A nagy értékű férfiak nem dőlnek be ennek és a nap végén nem akarsz olyan nővel lenni, aki nem őszinte a szándékaival. 

Ne feledd, ha egy nő nem közvetlen és káoszt hoz az életedbe, inkább ne vesztegesd rá az időd!

2. Hagyja, hogy az érzelmei uralják az életét

Ismert tény, hogy a nők érzelmesek, de ez nem jelenti azt, hogy hagyniuk kell, hogy ezek az érzelmek diktálják viselkedésüket vagy irányítsák egész életüket.

Ha folyamatosan elveszti a türelmét és olyanokat mond, hogy "nem tehetek róla, én ilyen érzelmes nő vagyok", valójában ezt csak ürügyként használja arra, hogy drámát teremtsen.

Saját példámból tudom, hogy lehetséges megváltozni. Neked sem szabad hagynod, hogy bármelyik nő azt mondja, hogy "olyan vagyok , amilyen, ne akarj megváltoztatni". 

Ez rendben is van. Nem szabad megpróbálnod megváltoztatni őt, de nem is szabad vele lenned, ha úgy viselkedik, mint egy dacos kisgyerek. 

A nőknek meg kell tanulniuk szilárdnak, állhatatosnak és stabilnak lenni. Ha folyamatosan hagyja, hogy az érzelmei uralkodjanak rajta, az az érzelmi éretlenség jele és biztosra veheted, hogy nem áll készen egy komoly kapcsolatra.

Bár a nők, soha nem szabadulnak meg az érzelmeiktől, 100%-ban lehetséges kezelni és irányítani őket, ahelyett, hogy hagynák, hogy az érzelmek irányítsák őket.

3. Képtelen felelősséget vállalni

Képtelen beismerni a hibáit. Mindig minden valaki más hibája. Olyan jól játssza az áldozat szerepét, mintha valaki fizetne neki ezért.

Ráadásul meg fogja találni a módját, hogy téged hibáztasson az általa elkövetett hibákért és olyanokat fog mondani, hogy "Te kényszerítesz arra, hogy így viselkedjek/cselekedjek!"

Az a nő, aki képtelen felelősséget vállalni, nem egy érzelmileg érett nő. Racionalizálni fogja a rossz döntéseit, hogy elkerülje a felelősségre vonást a tetteiért. 

Például egy egészségtelen és túlsúlyos nő mondhat olyat, hogy "Az általános iskolában mindig csúfoltak, ezért vagyok 120+ kg."

Tehát minden nap túleszi magát, nem mozog, nem helyezi előtérbe az egészségét, majd megpróbálja racionalizálni a rossz döntéseit azzal, hogy valami külső okhoz köti őket, ami ismét azt eredményezi, hogy nem vállalja a felelősséget és az áldozatot is játssza. 

Ez a nő egy sétáló vörös zászló és végül újra és újra téged (vagy valaki mást) hibáztat a döntéseiért.

4. Azt mondja, nincs szüksége rád

Ha az érzelmileg érett személy definíciója az, hogy képes megérteni az érzelmeit, de olyan dolgokat mond, hogy "Nincs szükségem férfira, független nő vagyok stb.stb", akkor ez nem az érzelmi érettség jele.

Nem teljesen érti, mit mond, amikor ezt mondja, mert ha nincs szüksége férfira, akkor arra sincs szüksége, hogy a férfi fizessen a vacsoráért az étteremben.

Ha nincs szüksége férfira, akkor arra sincs szüksége, hogy a férfi megmentse, amikor defektet kap az autópályán. És határozottan nincs szüksége férfira, hogy megmentse, amikor eltöri a bokáját és kórházba kellene vinni.

Akkor sincs szüksége rád, ha gyereket akar. Független nő.

Hagyd őt, engedd el, nem őt keresed!

5. Ő egy szétesett társadalom mellékterméke

Képtelen megfogalmazni saját gondolatait és véleményét.

Nincs benne semmi. Tökre felszínes ember.

Nincs benne semmi, ami egyedivé vagy érdekessé tenné. Azt csinálja, amit a társadalom elvár tőle. Ha megkérdezed tőle, hogy miért szavazott arra, akire szavazott, azt fogja mondani, hogy "Nem tudom, mindenki más is így szavazott."

Nincs erkölcse. Panaszkodik, hogy milyen hátborzongató vagy szar férfiak voltak/vannak az életében, amikor ő a probléma része, aki ezt a környezetet megteremti.

Havonta néhány forintért eladja magát és üzletasszonynak nevezi magát. 

Egy nagy értékű férfi nem osztja meg a nőjét a világgal és egy nagy értékű nő nem fogja eladni magát és pont.

Azért vagy itt, mert nem vagy olyan, mint mindenki más és ezt te is tudod. Az az érzésed, hogy nagyobb és jobb dolgokra vagy hivatott.

Befektetsz magadba, következetesen dolgozol azon, hogy önmagad jobb verziója legyél és ez azt jelenti, hogy válogatósnak kell lenned azzal a személlyel kapcsolatban, akivel életed hátralévő részét töltöd.

Tehát válassz bölcsen. Nagyon sok drágakő van a világban, csak át kell menned azokon, akik csak a felszínen néznek ki jól.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása