7 tipp, hogy megmutasd a párodnak, hogy szereted őt

2023. március 06. 07:30 - Life Advisor

szeretet_kimutatas.jpgNem számít, hogy mennyi ideje vagytok együtt a pároddal, vagy mennyire gondolod, hogy ismered őt, vannak új és izgalmas módszerek arra, hogy megmutasd neki, mennyire szereted. Ebben a posztban 7 ilyen dolgot fogunk bemutatni annak érdekében, hogy a párod úgy érezze, szereted és értékeled őt. Az egész apró gesztusoktól a szerelem nagy megnyilvánulásáig mindent górcső alá veszünk. Nézzük, hogyan dobhatod fel a párod (és persze a saját) napod is.

1. Főzd meg a kedvenc ételét

Nem kell bankot rabolni ahhoz, hogy kimutasd a párodnak mennyire szereted. Néha csak egy kis időt kell szánnod a konyhában arra, hogy például elkészítsd a kedvenc ételét. Hidd el, ez többet fog jelenteni neki, mint bármi, amit pénzért meg lehet vásárolni.

Ami még szebb, ha egy kis extra erőfeszítést teszel bele, feldobod ezt az ételt extra körettel, fűszerekkel, amelyek egyedi ízt ad neki, vagy felfedezel más kultúrák receptjeit, hogy még olyan egyszerű dolog is, mint az étkezés, izgalmas kulináris kalanddá váljon.

Ez nem csak a szeretet kimutatására jó, hanem minőségi időnek is felfoghatod, ha mondjuk közösen főztök valamit. Szóval ne félj kipróbálni valami újat és mutasd meg a szereteted egy finom tányér ételen keresztül, amelyet a párod egyhamar nem fog elfelejteni.

2. Masszázs

Megmasszírozni a párod az egyik legtartalmasabb, mégis egyszerű módja annak, hogy kimutasd az odaadásod.

Masszázzsal képes vagy szavak nélkül kommunikálni a szereteted a párodnak. Ez a csodás ajándék nemcsak emlékeztetni fogja a párod arra, hogy mennyire szereted és értékeled őt, de segíthet ellazulni mindkettőtöknek egy hosszú nap után.

Még akkor is, ha nem vagy hivatásos masszőr, bármilyen gyengéd érintés - talpmasszázs, nyak-, vállmasszázs - megnyugtató érzést kelthet a párodban. 

A masszázs egyébként nemcsak csodálatos módja annak, hogy megmutasd, mennyire becsben tartod a párod, de rengeteg egészségügyi előnye is van, fizikai és érzelmi szempontból egyaránt.

3. Írj neki egy szívhez szóló levelet

A megfelelő szavak megtalálása és az érzelmeid kifejezése kihívás lehet, de végül is megéri. A párod értékelni fogja, hogy időt szántál arra, hogy leírd, mit jelent ő számodra. 

A levélírásra fordított energia, nemcsak személyes, de emlékezetes is. A megvásárolt ajándékokkal ellentétben, ez megmutatja a párodnak, hogy időt és átgondoltságot szántál arra, hogy valami egyedit készíts csak és kizárólag neki.

Elsőre ijesztő érzés lehet, de ha nyitott szívvel és őszinte szavakkal közelíted meg ezt a feladatot, rájössz, hogy kellő időben csodálatosan kifejeződik a párod iránti szereteted és megbecsülésed.

4. Vidd el a párod egy romantikus randira

Ha megmutatnád a párodnak, hogy szereted őt, akkor ez az egyéni párkapcsolati stílusodtól függően sokféle formát ölthet, de ha valami különlegeset keresel, semmi sem múltja felül a romantikus randi estét.

Ha időt szánsz arra, hogy megtervezd és megvalósítsd a párod álmainak estéjét - zenével, beszélgetéssel, finom ételekkel kiegészítve - nagyszerű módja lesz annak, hogy tudasd vele, mennyire sokat jelent neked.

Ráadásul ez a fajta időtöltés az, amire a pároknak szükségük van ahhoz, hogy újra fellobbantsák a lángot, amely esetleg már kezdet kialudni a hosszú együttlét után. 

Ha minden hónapban tervezel valami szépet, azzal biztosítod, hogy az együtt töltött idő különleges maradjon, függetlenül attól, hogy mit tartogat számotokra az élet.

5. Csinálj valami különlegeset a születésnapjára vagy az évfordulótokra

A párod megérdemli, hogy megünnepeljék!

Amikor arról van szó, hogy megmutasd a párodnak, mennyire szereted őt, semmi sem hasonlítható ahhoz, mintha valami különlegeset terveznél a születésnapjára vagy az évfordulótokra.

Még a legegyszerűbb gesztusok is megmutathatják, hogy értékeled az együtt töltött időt a pároddal és értékeled, hogy ott van az életedben.

Ha időt szánsz arra, hogy egy felejthetetlen napot tervezz, az biztos mosolyt csal az arcára. Ráadásul értékelni fogja, hogy gondoltál rá és olyan csodálatos élményt adtál, amit soha nem fognak elfelejteni.

6. Vegyél neki virágot

A virágvásárlás az egyik legismertebb hagyomány. 

Nemcsak egyszerű módja annak, hogy kimutasd a szereteted és megbecsülésed, hanem mindez létrehoz köztetek egyfajta érzelmi köteléket is.

Nem kell, hogy óriási és méregdrága virágkölteményt vásárolj, sőt gyakorlatilag még egy olyan kis dolog is, mint egyetlen szál virág, meghatóan világos üzenetet küld a párodnak.

Amikor virággal leped meg a párod, az olyan, mintha azt mondanád : "Ma rád gondoltam" és ez az egyik legszebb módja annak, hogy megmutasd egy másik embernek, hogy tényleg törődsz vele.

7. Csinálj vagy vegyél valami különlegeset a párodnak, akkor is, ha nincs semmi alkalom 

Semmi sem hasonlítható ahhoz az érzéshez, amikor megmutatod a párodnak, hogy szereted és értékeled őt azzal, hogy valami különlegeset csinálsz vagy vásárolsz, még akkor is, ha nincs semmi konkrét alkalom az életetekben.

Akár a kedvenc csokijával vagy virágával, akár egy váratlan kiruccanással leped meg, hihetetlen élmény lesz mindkettőtök számára. 

A tisztelet és a hála óriási jele, hogy minden előzetes ok vagy felszólítás nélkül megtesszük azt a plusz lépést, hogy valami különlegeset csináljunk. 

Gyakran rájössz, hogy amikor szívből adsz, nemcsak értékelni fogja a párod mindezt, de megdöbbentő módon még rajtad is visszatükröződik a boldogság és az elégedettség. 

Adj a párodnak egy kis extra szeretetet ma. Garantálom, hogy a kapcsolatotok erősebb lesz!

A párkapcsolathoz munka kell, de megfelelő hozzáállással és cselekedetekkel hihetetlenül kielégítő élmény lehet.

Akár szavakkal, akár cselekedetekkel, akár gesztusokkal mutatod ki a szereteted, elengedhetetlen, hogy mindig újra és újra kifejezd a szereteted a párodnak.

Végül is a kapcsolatok a kommunikációra és a kölcsönös támogatásra épülnek. Néhány extra erőfeszítés biztosíthatja, hogy a párod úgy érezze, hogy szereted és értékeled őt. 

Tehát ne felejts el időt szánni arra, hogy tudasd vele, mennyit jelent számodra, mert ez az egyik legkritikusabb pont minden sikeres párkapcsolatban. A boldog társ!

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása