Hogyan vonzd be álmaid pasiját?

2023. január 30. 07:30 - Life Advisor

alompasi_bevonzasa.jpgGyújts meg két gyertyát, szórj köré rózsaszirmokat, majd írd fel a nevét egy papírra és április első teliholdjánál égesd el a gyertya lángjában ezt a papírt. Tegyél mézet a nyelvedre és mondd ki háromszor a nevét, miközben a fényképét nézed. Gyűjts össze 10 aprópénzt 10 egyedülálló férfitól, akiket ismersz, kevesebb, mint 10 nap alatt. Ez csak néhány példa azokra az "őrült" rituálékra, amelyeket a nők azért tesznek, hogy vonzzák a férfiakat. Néhányan más eszközöket alkalmaznak, például ráveszik a barátaikat, hogy mutassák be őket minden srácnak, akiket a barátaik ismernek. Mások olyan férfiakkal folytatnak kapcsolatokat, akik nem keresnek kapcsolatot vagy olyan férfiakkal, akik nem igazán foglalkoznak velük. Könyörögnek a figyelemért és mindent megtesznek, hogy az első srác kedvében járjanak, aki újra randira hívja majd őket. Évekig kergetik a "Nagy Ő-t", sok időt vesztegetnek el rossz randikra, olyan srácokkal foglalkoztak, akik nem tudták, mit akarnak és eltűrték azokat a férfiakat, akik nem voltak megfelelőek számukra. Nem szabad akármilyen pasit keresned és nem szabad megelégedned a középszerű kapcsolatokkal sem, csak azért, mert nem akarsz egyedül lenni. Azt az embert kell keresnek, akit megérdemelsz, aki rendelkezik minden olyan tulajdonsággal, amit egy partnerben szeretnél. Kedves, magas, jóképű, felnőtt ember. Íme 6 hatékony tipp azért, hogy abbahagyd a békák csókolását és végre megtaláld a bájos hercegedet, akiről mindig is álmodtál.

1. Tudd, hogy mit akarsz

Tisztán kell látnod a fejedben az összes olyan tulajdonságot, amit egy férfiban keresel. Kedves, ambiciózus, hűséges, vicces és romantikus. Egy férfi, aki jól bánik veled. 

Szorgalmas legyen? Keményen dolgozzon? Akarjon gyereket? Akarjon házasságot? Fel kell tenned magadnak ezeket a kérdéseket, hogy meg tudd határozni, mely férfiak készültek neked és melyek nem. Így nem fogsz újra rossz pasit kifogni.

Válassz partnert, de ne csak a külseje alapján. Válaszd ki azt a férfit, aki életed minden szakaszában magad mellett szeretnél, azt, aki veled lesz a jó és rossz napokon is.

2. Ne engedj a normáidból

Most, hogy a férfira gondolsz, akit akarsz, ne elégedj meg ennél kevesebbel. Ha újra és újra rossz sráccal randizol, akkor érzelmileg kimerült leszel. Időt és energiát fogsz költeni egy olyan személyre, aki nem tudja megadni neked, amit akarsz. Energiádat arra fogod fordítani, hogy megváltoztasd azt, amit nem szeretsz benne. Ez sem neki, sem neked nem fair. Ha megelégszel egy olyan férfival, akit nem igazán akarsz, akkor folyamatosan vágyni fogsz arra, hogy valaki mással legyél és úgy fogod érzeni, hogy nem elég számodra.

Sokan azt javasolják, hogy csökkentsd a normáid, ne légy nagyon igényes, mert attól tartanak, hogy egyedül maradsz. Meg fogják tőled kérdezni, hogy megéri-e egyedül lenned, amíg a megfelelő emberre vársz. A válasz igen, megéri mert ez az a személy, akivel egész életedben együtt fogsz élni.

3. Azt vonzod, ami vagy, nem azt, amire vágysz

Ha szenvedve, kétségbeesetten és depressziósan éled az életedet, mert nem találsz párt, akkor nem is fogsz találni, egyszerűen azért, mert ez a hozzáállás egyáltalán nem vonzó. Ha sikeres, boldog és ambiciózus embert akarsz, akkor azzá kell válnod.

Álmaid nőjévé kell válnod, azzá, aki mindig is lenni akartál, azaz önmagad legjobb verziójává. Töltsd fel az életed személyes célokkal és projektekkel, dolgozz mindegyiken és tarts elfoglalva az elméd és önmagad is. 

Ne erőltesd a kapcsolatokat. Aminek meg kell történnie, meg is fog történni. Ha randizni mész valakivel és ő nem hív fel, vagy nem kéri, hogy találkozzatok újra, ne könyörögj. Te és az időd becsesek vagytok és neki kell kiérdemelnie téged. Ne add oda az idődet és az erőfeszítéseidet valakinek, aki nem értékeli mindezt.

4. Vetítsd ki minden célodat az univerzumra

Tartsd szem előtt azokat a célokat, amelyeket el szeretnél érni az életben és hidd el, hogy megérdemled, hogy megkapj mindent, amire vágysz. Mindennap használhatsz megerősítéseket hogy növeld a céljaid erejét. 

A pozitív megerősítések a terveidre összpontosítanak, lelkes és pozitív emberré változtatnak. A hála állandó állapotában tartanak téged. Képzeld el, hogy milyen kapcsolatot szeretnél és milyen férfit látsz az életedben, majd használj olyan megerősítéseket, amelyekben megvan, hogy megérdemled és hálás vagy ezért az életért.

5. Engedd el a múltat

Amikor azt várod, hogy egy nagyszerű férfi jöjjön az életedbe, meg kell tisztítanod az utat, ki kell nyitnod a szíved ajtaját és szabaddá kell tenned a bejáratot. Ha még mindig kapcsolatban vagy az exeddel vagy azokkal a férfiakkal, akikkel a múltban randiztál, megakadályozod, hogy egy új szerelem jöjjön az életedbe.

Lehet, hogy nyitott vagy egy új szerelemre, de ha az a személy látja, hogy még mindig kapcsolatban állsz valaki mással, akkor kicsi az esélye annak, hogy időt fektet abba, hogy randizzon veled. Engedd el a múltadat, hogy új lehetőségek előtt nyithasd meg magad azzal a férfival, akit igazán akarsz és megérdemelsz.

6. Használd a belső szépségedet

Sokan úgy gondolják, hogy a szépség a legfontosabb dolog, ami vonzza a férfiakat, de a belső szépség sokkal fontosabb. Az egyik nem jön a másik nélkül. Amikor boldognak, sikeresnek és egészségesnek érzed magad, ezt vetíted ki a külvilág felé. Sok férfi randizott a legszebb nővel, de néhány hét után szakítottak velük, mert szörnyű személyiségük volt. 

Dolgozz a személyiségeden, légy kedves és elkötelezett az értékeid iránt és válj azzá a nővé, akire büszke akarsz lenni. Így minden alkalommal, amikor tükörbe nézel, úgy fogod érezni, hogy te vagy a legszebb nő a földön. 

Légy magabiztos, légy büszke arra, aki vagy és akivé váltál. A magabiztos nő igazi férfi mágnes.

A legfontosabb, amit tudnod kell, hogy minden embernek van valahol egy tökéletes párja és akkor jelenhet meg az életedben, amikor a legkevésbé számítasz rá. A legjobb kapcsolatok azok, amelyek véletlenszerű napon, véletlenszerűen jönnek az életedbe. Ne görcsölj, csak hagyd, hogy megtörténjen és meg is fog történni. 

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása