7 apró stílusváltozás, amellyel több randid lehet

2023. január 27. 07:30 - Life Advisor

stilusos_ferfi.jpgSrácok! A nőket érdekli, hogy néztek ki. Sok minden vonzó számukra. Az még nem a világ, ha sovány, kopasz vagy kockahas nélküli srác vagy, de sok pontot szerezhetsz a nőknél a megjelenésed javításával. Ráadásul ez az egész nem kell, hogy nehéz legyen. Rengeteg olyan apró stílusmódosítást elvégezhetsz, amelyeket a nők észre fognak venni. Íme ezekből a tippekből a legjobb hét. 

1. Vásárolj olyan ruhákat, amelyek jól illeszkednek hozzád

Nem kell drága márkás cuccokat vásárolni ahhoz, hogy jól öltözött srácként kitűnhess a tömegből.

A legjobb, amit a megjelenésed fokozása érdekében megtehetsz, ha olyan ruhákat vásárolsz, amelyek jól illeszkednek hozzád. Egy jól illeszkedő ing jól néz ki és kiemeli az izmaid. Találd meg az arany középutat. A túl bő ing vagy felső még akkor is átlagosan tart, ha állandóan az edzőteremben vagy. A túl szűk ruhák pedig rossz megjelenést kölcsönöznek neked, különösen, ha egy pár kiló felesleg is van rajtad.

2. Használj színeket

Valamiért a férfiak azt gondolják, hogy csak a fehér és a fekete létezik, ha ruháról van szó vagy épp erről gondolják, hogy szexi. 

Talán van is benne valami, de ha szeretnél kitűnni, akkor merj élénk színeket viselni, amelyek a személyiségedet tükrözik. 

Játszhatsz mondjuk az élénk kék színnel, hogy kontrasztban álljon a magabiztos viselkedéseddel, vagy épp a vörös, sárga, narancs színnel, amelyek kalandos és merész személyiséget jelezhetnek. 

Emellett figyelj arra, hogy szem előtt tartsd az arcbőrödnek megfelelő színek használatát. A legtöbb férfi számára a hófehér és a sápadt árnyalatok olyan hatással vannak, mintha szellemnek öltöztek volna fel.

3. Kísérletezz kiegészítőkkel

A kiegészítők nagyszerű lehetőséget kínálnak arra, hogy kifejezd az egyedi stílusod és kommunikáld a világ felé, hogy büszke vagy a megjelenésedre.

A drága ékszerek mindig is előkelő módja volt a stílus és a személyiség kommunikációjának. Viszont olcsóbb és egyedibb darabokkal is lenyűgözheted a nőket. Kísérletezz gyűrűkkel, nyakláncokkal, sapkákkal, napszemüvegekkel stb. 

Amellett, hogy jól néznek ki, tökéletes beszélgetésindítók lehetnek azoknak a nőknek, akik beszélni akarnak veled.

4. Tisztítsd meg a cipőd, ápold a körmöd

Magától értetődő, hogy a férfiaknak (is) tiszta ruhát kell viselniük és gondoskodniuk kell az alapvető higiéniájukról. 

Sok srác azonban elfelejt figyelni a körmeire és a cipőjére.

A nők viszont a másodperc törtrésze alatt szúrják ki ezeket az apró dolgokat. 

A kopott cipő és a piszkos köröm sok nő számára vörös zászló. Hogyan tudnál gondoskodni egy párkapcsolatról, ha még a saját körmeidről sem gondoskodsz? 

5. Menj el egy tisztességes hajvágásra

A kiváló minőségű modern frizura divatos és divatos férfiként fog feltüntetni téged is. 

Egy jó fodrász olyan modern stílust fog neked ajánlani, amely illik az arcodhoz és kiemeli a legjobb tulajdonságaidat. Igen, kicsit drágább lesz, mint az eddigi fodrászod, de megéri. 

6. Ha van szakállad, tartsd karban

A jól karbantartott szakáll forradalmasíthatja a férfi megjelenését. Átalakulhatsz egy átlagos srácból, férfivá vagy fordítva, az arcszőrzet preferenciáitól függően.

Sok nő oda van egy jól ápolt szakállért, ezzel együtt viszont egy rosszul vágott szakáll, morzsákkal tele a reggeliből, rettentő kiábrándító.

7. Viselj valami egyedit, hogy ne felejtsen el téged

A gyönyörű nők manapság rengeteg figyelmet kapnak a férfiaktól. Lehet, hogy képes leszel megnyerni a figyelmüket, de a tartós hatás elérése kihívást jelent.

Egy egyedi ruhadarab segíthet neki emlékezni rád a többi srác mellett, akivel a bárban találkozott. Ezzel ugyanis azt kommunikálod, hogy nem félsz kitűnni és megmutatni a saját stílusod. Ráadásul ürügyet adsz a merész nőknek, hogy beszélgetést kezdjenek veled.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása