Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Rossz dolog szexelni az első randin?

2023. január 25. 07:30 - Life Advisor

szex_elso_randin.jpgElőfordult már veled, hogy abban a felhevült pillanatban találtad magad, hogy egyre közelebb kerültök az otthonodhoz vagy az ő otthonához és nem tudod, mit tegyél? Abban a pillanatban nem tudhatod, hogy elköszönj-e vagy megigyatok még valamit a lakásban. Nagyon jól tudod, hogy biztosan nincs szükséged arra az italra, mert ha egyszer kettőtöket négy fal és az ágy vesz körül, mindennek vége....vagy csak most kezdődik. Bár az első szex mindig édes és szenvedélyes, sokan nem biztosak abban, hogy ez a helyes dolog. A társadalom azt mondja, hogy ha lassan haladunk, tovább élvezhetjük a kapcsolatot és hogy emiatt a "lassúság" miatt őszintébbnek tűnünk és kevésbé leszünk kétségbeesettek a szex iránt. 

A szex az első randin izgalmas és szenvedélyes. Most találkoztál egy új emberrel és valószínűleg jól érezted magad vele annyira, hogy ezen a ponton még ne érjen véget az este. Tehát itt az ideje, hogy lezárd az éjszakát egy kis szexszel. Ha akarod, tedd meg. Élvezd és lépj tovább. Nincs benne semmi rossz dolog. Az lett volna a rossz, hogy ha a partnered a randi után hazamegy vagy rád borítja az italát. Tehát, ha idáig eljutottatok, a jó szex lehet az ünneplés egyik módja.

De ha úgy érzed, hogy rossz emberrel vagy akkor soha nem késő abbahagyni és nem megtenni. 

A szex az első randin sokkal jobban megnyitja a két embert egymás előtt. Azon kapod magad, hogy többet tudsz a partneredről. Ez az oka annak, hogy sok pár habozik szexelni, mielőtt valóban megismernék egymást, mert nem akarnak túl hamar és túlzottan kötődni. De nem kell, ha a szexet csak a kapcsolat részének tekintitek, nem pedig a kapcsolat kötelező elemének.

Sokan azt gondolják, hogy ha arra késztetik a partnerüket, hogy várjon, akkor tovább lesznek együtt. Egy igazi felnőtt soha nem adná fel a szex lehetőségét, ha mindketten érzitek a szexuális vágyat. Ehelyett megnyugtatónak és nagyon érettnek találja tőled, hogy kifejezed a vágyaid. Ha ellenkező helyzetben találod magad, akkor valószínűleg nem egy érett kapcsolatban vagy.

Vicces, hogy rendben van az, ha szexuálisan távoli partnerünkre gondolva maszturbálunk, de nem baj, ha tényleges szexet folytatunk velük. Ennek komolyan véget kell vetni. Nincs szükség arra, hogy szexuális találkozásaink mögé az "örömön" kívül más jelentést tegyünk. Ahogy telik az idő és egyre jobban érezzük magunkat a partnerünkkel, egyre szenvedélyesebbnek érezhetjük magunkat és akkor a szex romantikus és intim lépés lehet.

Kérdés : ha még nem szexeltél az első randin, akkor romantikusabbra vagy szenvedélyesebbre számítanál elsőre? Meg tudnád különböztetni a korábbiaktól és feltudnád idézni a különbségeket?

Nem romantikusabb összehasonlítani, hogyan fejlődtetek mindketten közösen a szexben? Hogy most már jobban ismeritek egymás szükségleteit, mint a múltban?

Oké, had válaszoljak én egyszerűen ezekre a kérdésekre. Ha szexelsz az első randin, akkor élvezheted ezeket a pillanatokat, ha nem, akkor pontosan ezek a dolgok fognak hiányozni.

Spoiler veszély!

Nem szabad ezeket másképp megtapasztalnod!

Úgy értem, hogy néha egy kicsit kockáztatni kell. Szeretem az ilyen párokat, akik belülről kifelé tapasztalják meg egymást. Nincs semmit, amit ne tudnának egymásról és ha kitalálják, mi van, akkor fedezhetik fel leginkább a szerelmüket, ha a semmiből intim viszonyban vannak.

Azt hiszem, ez van valami a meztelenségbe, ami a lelkedet is meztelenné teszi. Számomra, semmi sem olyan jó érzés, mint egy többdimenziós kötődés a partneremmel, amely szexbe emelkedik. Nem csodálatosabb ez, mint a stresszesen megtervezett szex, amely csak a fizikai intimitás célját szolgálja?

Ezt mindannyian megérdemeljük és ezért jó dolog a szex az első randin.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása