Tudni akarod, hogy egy férfi szeret-e téged? Erre figyelj!

2023. január 05. 07:30 - Life Advisor

szeret_e_egy_ferfi.jpgAz emberek megjelenése lehet hamis, de a valódi érzelmek nem hazudhatnak. Függetlenül attól, hogy egy férfi szeret-e téged vagy más tervei vannak, léteznek módszerek arra, hogy tisztán láthasd a részleteket. Különösen ebben a három élethelyzetben, függetlenül attól, hogy általában hogy viselkedik, lehetővé teszi, hogy meglásd a legvalóságosabb "arcát".

1. Amikor bajban vagy

Ebben a világban gyakran a társaság és a figyelem adja az embereknek a legnagyobb önbizalmat és biztonságérzetet. 

Nem számít, milyen akadályokkal találkozol, jó tudni, hogy van valaki mögötted, aki támogat téged és van valaki, akire támaszkodhatsz. Ez a fajta földhözragadt szerelem az, amire minden nő vágyik.

A nehézségek és a megpróbáltatások a kapcsolat próbakövei. 

Egy férfi, aki igazán szeret téged, amikor valami trauma ért és szomorú vagy, habozás nélkül melletted áll, aktívan részt vesz az életedben és vigaszt, gyengeséget ad neked.

Amikor bántanak vagy zaklatnak, ő ugyanazon az oldalon fog állni, mint te, kiáll érted és megvédi az értékeid és a méltóságod. 

Ez a fajta szeretet gyógyító és megváltó erővel bír, így az emberek már nem félnek a szorongástól és azonnal nyugodtan érzik magukat.

Az a férfi, akinek nem vagy a szívében, csak hallgat, figyelmen kívül hagy téged vagy habozás nélkül azzal vádol, hogy túlreagálod a dolgokat. Egy ilyen ember tehát egyáltalán nem törődik az érzéseiddel. 

Ha így nézzük a kapcsolatokat, a szeretet és a szerelem közötti különbség az emberek szívébe ütközik és egyből világossá válik minden.

2. Amikor veszekedtek

A kapcsolatokban soha nem szégyen engedni a szerelemnek.

Amikor két ember együtt van, a súrlódás és a konfliktusok elkerülhetetlenek. 

Valójában, hogy egy férfi mennyire szeret téged, nem attól függ, hogy hogyan viselkedik, amikor jó a kapcsolatotok, hanem attól, hogy hogyan viszonyul hozzád, amikor veszekedtek.

Ebben a pillanatban a legegyszerűbb feltárni a férfi szívét és valódi természetét.

Ha reflektál magára és megérti, miért van konfliktus, ha hajlandó engedményeket tenni neked, az azt jelenti, hogy fontos vagy neki. 

És az a férfi, aki nem törődik veled, függetlenül attól, hogy azt mondja, szeret téged, azonnal hátat fordít egy konfliktusnak. 

Vagy egyszerűen nem törődik a helyzettel, mondván, majd megnyugszol vagy pedig kemény szavakat intéz feléd és rágalmazni kezd. 

Egy ilyen férfi, aki nem törődik az érzéseiddel, őszintén szólva, önző, és egyáltalán nem lesz helyed a szívében.

3. Amikor kísértéssel néz szembe

Az igaz szerelem hűséges és egyedi.

Az, hogy egy férfi hogyan érez egy nő iránt, attól függ, hogy hullámzó vagy szilárd a külső kísértésekkel szemben.

Valóban sok kísértés van ezen a világon, de azok az emberek, akiknek, szeretet, elvek és felelősségérzet van a szívükben, mindig emlékeztetni fogják magukat arra, hogy rendet tartsanak az elméjükben és a szívükben.

Az a férfi, aki oda van érted, soha nem fog más nőt maga előtt látni. Visszafogja magát, téged őriz a szívében és soha nem tesz semmit, amivel elárul vagy megbánt téged. 

Nem számít, hány kísértés jön a külvilágtól, mindig melletted áll és soha nem hagy el téged.

Az a férfi viszont, aki nem tud ellenállni a kísértésnek, nem elkötelezett a veled való szerelem iránt. Téged hibáztat, csak azért, hogy a felelősség lekerüljön a válláról. 

Nem számít, hogy miért teszi mindezt, hiszen a végeredmény ugyanaz : nem szeret téged eléggé. 

Egy kapcsolatban bármennyire is szép az ígéret, haszontalan. Az idő a legjobb módja annak, hogy teszteljük egy ember őszinteségét. 

Nem kell mindig megkérdezned egy férfit, hogy szeret-e téged vagy sem. Az emberek szíve idővel látható. Valójában a válasz az időben és a részletekben van elrejtve.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása