4 szerelmi gesztus, ami felolvasztja a férfi jeges szívét

2022. december 05. 07:30 - Life Advisor

ferfi_szeretet_noktol.jpgA férfiaknak ugyanarra a szeretetre és gondoskodásra van szükségük, mint a nőknek, annak ellenrére, hogy széles körben elterjed az a nézet, hogy a szeretet kimutatására és a romantikára csak a nők tartanak igényt. Annak ellenére, hogy érzelmeiket a férfiak kiválóan elrejtik, sok férfi rendelkezik ugyanolyan érzelmi tartománnyal, mint a nők. A férfiak ugyanúgy emberek, akiknek a dobogó szívük képes szeretni, ezért rájuk is hatással vannak a szeretet megnyilvánulásai. Íme 4 egyszerű gesztus, amely akkor is meglágyítja a férfit, ha a szíve körül páncél van.

1. Homlokpuszi

A homlokpuszinak már egy külön cikket is szenteltünk korábban, arra pedig szerintem nem számítottál, hogy nőként ugyanúgy adhatsz homlokpuszit a párodnak, tehát ez nem csak a férfi-nő irányban, de a nő-férfi irányában is működik. Sőt!

Két romantikus partner között a csókolózás a legszemélyesebb cselekedet, amely összekapcsolja őket. Alapjáraton a csók a szájra, ajkakra történik, a homlok megcsókolása is jelentős erotikus hatást válthat ki. A homlokpuszi (ha hiszed, ha nem) sokkal személyesebb. Azt jelenti, hogy "érdekelsz engem, itt vagyok neked és képes vagyok többet látni belőled, mint az ajkaid és/vagy a tested."

A szeretetnyelvek kutatása szerint az arab kultúrából származó homlokcsók a csodálat és a szeretet jele. 

Ahogy arról szó volt, bár még mindig meglepő lehet, de a férfiak is érezhetik a szeretet érzését, amikor homlokon csókolják őket. Ráadásul, mivel nem számítanak erre a szeretet ilyen módon történő kinyilvánítása, ideális cselekedet lehet részedről.

2. Random szerelmi üzenetek

Tudom, ma már mindent és mindenkit is a technika ural, de kérlek, próbálj meg "régimódi" maradni. Azaz, toll és papír elő. 

A szeretet kommunikálásának másik intim technikája, ha leírod a párod iránti érzéseid és odaadod neki. Sokszor előfordul, hogy írásban sokkal jobban kitudjuk fejezni az érzéseinket. 

Az ilyen szerelmi üzenetektől a párodnak biztosan fülig ér majd a szája, pláne, ha kreatív vagy és váratlanul adod neki. 

Azt gondolod, hogy regényt kell írnod? Dehogy. Sőt, próbáld ki hogy a kabátja zsebébe rejtesz egy apró kis sticky note papírt (tudod a jól ismert ragasztós, sárga cetli) amire ráírod, hogy "Szeretlek!". 

Az ilyen kedvesség belőled is pozitív érzelmeket váltana ki és a pasik sem különböznek ebben.

3.Szemkontaktus

Bár apróságnak tűnhet, a szemed ereje óriási. Ami az intimitást illeti, sok nő hajlamos félénknek lenni, de ha a párod szemében nézel, az erős benyomást tehet rá. A férfiak számára ez merész és őrült viselkedés, ami miatt többet akarnak belőle. A kutatók azt állítják, hogy mivel a szemkontaktus ilyen erős érzelmeket képes létrehozni, nagyon könnyen ébreszti fel a vágy és a szeretet érzését.

Sokat tanulhatunk valakinek a vágyairól, ha kényelmesen a szemébe nézünk. Pislogás nélkül akár több ezer szót közvetíthetnek, ezért olyan sokan, különösen a férfiak, rendkívül vonzónak találják.

4. Véletlen ajándékozás

Az egyik széles körben használt szeretetnyelv az ajándékozás. A nők gyakran többet kapnak egy kapcsolatban, mint a férfiak. 

A romantikus kiruccanás megszervezésétől, a foglalás kifizetéséig, a vásárlás, a ruhák, ékszerek stb. Annak ellenére, hogy a mai kultúrában rutinszerűnek tűnhet, ez mindkét fél számára előnyös lehet. Az ajándékokat ugyanis a férfiak és a nők egyaránt élvezik, szeretik. 

Megható, ha megajándékozd a párod apróságokkal, amelyeknek örül. A férfiak nem számítanak erre, így amikor ajándékot kapnak, csodálkoznak. 

Lényegében a férfiak is sokféleképpen mutathatják ki a szeretetüket. Minden srácban ott van egy belső gyerek, aki szüntelen szeretetre vágyik. Még akkor is, ha páncélba burkolta magát, minden férfi vágyik a kényeztetésre.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása