Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

5 ok, amiért a nők kiábrándulnak a szerelemből

2022. november 23. 07:30 - Life Advisor

nok_szerelem_vege.jpgSzerelmesnek lenni csodálatos élmény és amikor a megfelelő emberrel vagyunk még jobban szeretni kezdjük önmagunkat. Amikor azonban valaki elveszíti a szerelmét, a dolgok megfordulnak. Fáj rájönni, hogy a kapcsolat, amelybe annyit fektettünk, romlik és elkezdjünk nem szeretni önmagunk bizonyos részeit. Időbe telik, amíg a szakításból kigyógyulunk. Számos oka van annak, amiért a férfiak és a nők elveszíthetik érdeklődésüket a kapcsolat iránt. 

Egy nő számára a kommunikáció az egyik legfontosabb szempont. Ha egyszerűen megkérdezed őt a napjáról és megtudod azokat az apró részleteket, amelyek mások számára észrevétlenek maradhatnak, minden nap különlegesnek érzi magát. Az egyik oka annak, hogy egy nő csapdában érezheti magát egy kapcsolatban, a kommunikáció hiánya. Egy másik ok lehet, hogy akkoriban felfújták az elvárásokat, ami végül kiábrándultsághoz vezetett.

Megtanítják nekünk, hogyan kell új dolgokat tanulni, bekötni a cipőnket, de soha senki nem tanította meg nekünk, hogyan kell dolgozni egy kapcsolaton és különösen egy romantikus kapcsolaton. A szerelembe esés mindig csodás és ha ez a gyönyörű érzés megmarad, annál nincs is jobb. 

Ennek ellenére számos oka lehet annak, hogy nőként kiesünk a szerelemből.

A kommunikáció hiánya

A kapcsolat megromlásának egyik fő oka a kommunikáció hiánya. Kulcsfontosságú, hogy érzelmileg támogassuk egymást, ami megfelelő kommunikációt igényel.

Ha túl sokat vársz el valaki mástól vagy elvárod tőle, hogy megértsen téged anélkül, hogy kommunikálnátok, tönkremehet a kapcsolatotok.

Az intimitás hanyatlása

A fizikai intimitás csökkenése, amely magában foglalja a kevesebb előjátékot, a kevesebb szexet vagy a szex nem akarását vagy más fizikai és érzelmi intimitást mind a kapcsolat végét jelezhetik.

A tisztelet és bizalom elvesztése

A társad tisztel téged és megbízható. Te is tiszteled őt, ugye? Igazat tudtok adni egymásnak? Ezek azok a kulcsfontosságú kérdések, amelyeket figyelembe kell venned egy sikertelen kapcsolat után.

Rossz önkép

A kudarc érzése, az alacsony önbecsülés és a rossz önkép miatt elveszítheted az érdeklődésed valaki iránt. Talán ez annak az eredménye, hogy korábban valaki elutasított téged, pedig te megbíztál benne, szeretted őt. Az emberek önbecsülése nagymértékben szenvedhet, ha a párok szakítanak egymással.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

süti beállítások módosítása