Mit akarnak a férfiak a szexen kívül?

2022. október 04. 07:30 - Life Advisor

ferfi_vagyak_szexen_kivul.jpgA férfiak és a nők közötti szeret nem olyan mély a kezdetektől fogva. Sokkal inkább kell ezt lépésről lépésre kiépíteni. A szerelmes nőket általában az érzelmeik befolyásolják, vágynak arra, hogy egy férfi boldogságot és biztonságot nyújtson nekik. A férfiak viszont inkább racionálisabbak. A romantikánál, szexnél és a különböző fogadalmak helyett, inkább ezekre a dolgokra vágynak.

 

1. Bizalom és megértés

A való életben sok kapcsolat tönkremegy a végtelen gyanakvás miatt. 

Ha egy nő mindig azt gyanítja, hogy a másik félnek viszonya van mással és mindent megkérdőjelez a kapcsolatban, előbb-utóbb a kapcsolat ebbe bele fog fáradni. 

Tolsztoj egyszer azt mondta: "Ha van rosszabb dolog a világon a fájdalomnál, akkor az a kétség."

Ha szereted a másikat, bíznod kell benne, bíznotok kell egymásban és ne hagyjátok, hogy ez a bizalom meghaljon.

Egy igazi férfi minden nap keményen dolgozik azon, hogy megbízhasson benned és te is megbízhass benne. 

Nem érdemes állandóan gyanakodnod, a telefonjába turkálnod, mert ebbe teljesen belefáradsz. Ha igazán szeret, soha nem fog becsapni téged, ezért ne hagyd, hogy egy jó kapcsolatnak vége legyen egy kis gyanakvás miatt.

2. Elismerés és megerősítés

Egy ember számára a másik fél elismerése és megerősítése a leghatékonyabb a romantika és a szerelem szemszögéből. 

Ha azt szeretnéd, hogy a kapcsolatotok továbbra is optimálisan haladjon, elengedhetetlen, hogy megdicsérd és bátorítsd a párod. 

Ha mindig kritikusak vagytok egymással szemben, panaszkodtok egymásnak a hiányosságok miatt, a másikat hibáztatjátok, az csak a másik fél önbizalmát rombolja. 

Mindenki reménykedik abban, hogy az illető, akit szeretnek, látja a legjobb oldalukat látja és reménykednek abban is, hogy kapnak néhány bókot a másiktól.

Ha szívből szeretsz valakit, ne légy fukar a dicsérettel, a bátorítással és egy kicsit több melegséggel az érzéseidben.

3. Őszinteség és hűség

Az őszinteség és a hűség a legfontosabb dolog egy kapcsolatban. Mindenki reménykedik, hogy találkozik élete szerelmével és hogy csak ők ketten lesznek ott egymásnak.

Ha szeretsz valakit, 100%-os őszinteséget adsz neki. Nem mindenki olyan szerencsés, hogy találkozzon valakivel, akinek teljesen megfelelsz, így ne dobd el ezt az esélyt. Ha szereted őt, jól kell közvetítened az érzéseid, tudasd a pároddal, hogy a szívedben van és nem játszadozol vele. Meg kell nyitnod a szíved a párod számára.

Két ember, akik szeretik egymást, mindaddig, amíg több időt töltenek egymással és hajlandóak több toleranciát, megértést, több megerősítést és több bizalmat adni egymásnak, elkerülhetik a félreértéseket és csökkenthetik a felesleges konfliktusokat. Egy ilyen kapcsolat biztos, hogy hosszútávú lesz. 

Legyen szó szerelemről vagy házasságról, a jó kapcsolat két emberen múlik és nem egy egyszemélyes showról van szó. Ha komoly, harmonikus, boldog kapcsolatot akarsz, neked is ki kell venned a részed a kapcsolatból.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása