Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mit árul el a csillagjegyed a szexuális életedről? 2.rész

2022. október 02. 07:30 - Life Advisor

Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak

szex_es_asztrologia.jpg"Drágám, mi a csillagjegyed?" Lehet, hogy nem ez a legszexibb dolog, amit meg akarsz kérdezni a párodtól, mielőtt lehorgonyoznál mellette, érdemes megjegyezni, hogy valakinek a csillagjegyét ismerni már intimebb kategória. Ez ugyanis a legtöbb esetben úgy derül ki, hogy a konkrét születési dátumát tudjuk a párunknak, ami nyilván egy komolyabb vagy komolyabbra forduló kapcsolat esetén nyilvánvaló lesz, első randin eszerint választani azonban már kínos lenne. Az asztrológia, mint tudomány viszont meglehetősen érdekes és kétségkívül sokat elárulhat egy ember személyiségével kapcsolatban. Mivel hatékony önismereti eszközként is használható, bepillanthatunk vele a párunk szexuális életébe is, mint például, hogy mennyire lesz kompatibilis velünk, mi indítja be vagy épp lankasztja le a párunkat, így összességében azt is, hogy mire számíthatunk a hálószobában. Posztunk második részében a Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő és a Halak csillagjegyeket vesszük górcső alá. Az első részt IDE kattintva olvashatod.

 MÉRLEG (09.24 - 10.23)

Még az indulatos mérleg is szereti feladni az irányítás a hálószobában. Annyira engedelmesek a való életben, hogy szeretnek kísérletezni a végtagjaikkal a hálószobában. A mérlegek általában szeretnek örömöt érezni, ezért szeretnek különböző módon élvezkedni. A láncok, ostorok, paskolás, enyhe BDSM biztosan csúcsra juttatja őket. A mérlegek számára a fenék a test egyik olyan területe, amelyet nagyon kedvelnek, így jellemzően bármit élveznek, ami a fenékkel kapcsolatos. 

Ugyanakkor fontos tudni róluk, hogy nehezen tudnak kapcsolatot teremteni az emberekkel és időbe telik, mire felépítik az intimitást a partnerükkel. 

Mivel hozhatsz tűzbe egy mérleget?

Szeretik a domináns partnert, szeretik, ha megmondják nekik, mit csináljanak.

Mit ne csinálj?

Ne légy határozatlan, bár lehet, hogy vitatkozni fog veled a mérleg, de a végén engedni fog, ha megmondod neki, hogy mit csináljon.

Kedvelt szexpóz?

Bármi, amivel képesek vagytok kielégítő anális szexet folytatni és/vagy enyhe BDSM-t folytatni, mondjuk kikötözéssel.

SKORPIÓ (10.24 - 11.22)

A skorpiót a Mars azaz a cselekvés és a szenvedély bolygója uralja. Nincs semmi, ami ne tudná tűzbe hozni őket és biztosan nem szégyenlősek. Szenvedélyre és érzelmekre van szüksége a szexhez, mert szeret szoros kapcsolatba kerülni a partnerével. Mivel a skorpiók az óceán fenekén élnek, ebből fakadóan a skorpió jegy szülöttei igazán mély emberek a való életben. 

Nem árt viszont figyelni, mivel a szenvedélyük gyorsan durvává változhat, hála hírhedt szúrásuknak. Nagyon kritikusak tudnak lenni. 

Mivel hozhatsz tűzbe egy skorpiót?

Fedezzétek fel a tantra szex lehetőségeit együtt. Mivel a skorpió vízjegy, a szex sokkal gyógyítóbb és transzcendentálisabb számukra és inkább egy spirituális utazásként tekintenek rá.

Mit ne csinálj?

Ne csapongj a kapcsolatban. Éreznie kell, hogy együtt vagy vele, különben nem fog működni a szex.

Kedvelt szexpóz?

Tehenészlány póz. Egyértelműen.

NYILAS (11.23 - 12.21)

A nyilasok rendkívül kalandvágyók és nem riadnak vissza a nyilvános szeretkezéstől sem. Tetszeni akar neked és inspirációt akar szerezni az esetlegesen botrányos vágyaidból. Bármit elmondhatsz egy nyilasnak, nem fog kiakadni. Ha elmondod nekik a múltad - akár rémes részeit is - nem fognak elítélni. A nyilas szeret élni és szeret szórakozni is. A szex nekik inkább a kalandról szól, így az intimitást nem tekintik elsődleges szempontnak.

Ha egy nyilas mellett ébredsz, az egyértelműen azt mutatja, hogy tetszel neki, különben hidd el, reggelre eltűnne. A nyilasokkal kapcsolatban hasznos tudni, hogy a legjobb, ha előre lefektetik az "elvárásokat" egymás felé.

Mivel hozhatsz tűzbe egy nyilast?

A bulizás az élete. Olyan vadnak kell lenned, mint ő. Ne randizz nyilassal, ha prűd vagy!

Mit ne csinálj?

Ne ítélkezz és ne légy ellene semmilyen kísérletezésnek!

Kedvelt szexpóz?

Bármire nyitottak. Akár többes szexre is, a hármas felállás az ideáljuk.

BAK (12.22 - 01.20)

A baknak olyan görcsös oldala van, mint senki másnak. Szeretnek kényeztetni és szórakozni. Szeretik nézni, ahogy a párjuk vetkőzik. Mivel az életben nagyon keményen dolgoznak, a szexben szeretik levezetni az energiájukat. A bak kifejezetten "főnök" típus, így a munka és az üzlet mindig a szex elé fog kerülni számukra. 

Mivel hozhatsz tűzbe egy bakot?

A legtöbb baknak van lábfétise, így erre érdemes koncentrálnod.

Mit ne csinálj?

Ne fáradj el! Jó, ez röhejesen hangzik, de a bakok nem szeretik, ha kimerülsz. Ők szeretik irányítani a helyzetet, ők szeretnek elsőként a csúcsra jutni. 

Kedvelt szexpóz?

Bármely szexpozíció, ahol ők lehetnek alul.

VÍZÖNTŐ (01.21 - 02.19)

A vízöntők természetüknél fogva érzelmileg független lények és eredendően kíváncsiak. Képesek a leggazdagabb és legmélyebb vágyaikról fantáziálni, de távolságtartó természetük megnehezíti számukra, hogy kimondják, mire vágynak a hálószobában. 

Mivel hozhatsz tűzbe egy vízöntőt?

A legjobb mód erre a sztriptíz. A vízöntő nagyon szeret látni és nézni, az orgazmus után pedig időt kell hagyni nekik, hogy továbbra is abban a pillanatban maradhassanak.

Mit ne csinálj?

Ne legyen több partnered! Ijesztő számukra, hogy olyas valakivel legyenek, aki közben mással is szexuális kapcsolatot folytat. Biztonságot kell adnod számára.

Kedvelt szexpóz?

A vízöntőnél nem igazán a pozíció a lényeg, mivel neki a látás a prioritás. Mit jelent ez? Ha benne vagy, engedd meg, hogy a hálóban történő aktusotokat filmre vegye. 

HALAK (02.20 - 03.20)

A halak célja, hogy boldoggá tegye a partnerét. Ha olyan partnert keresel, aki szereti a szerepjátékokat, aki szeret szavakkal is durvulni és azt csinálja, amit szeretnél, hogy jól érezd magad, akkor a halak jegy szülöttei ideálisak lehetnek számodra. 

Mivel vízjegyről van szó, akárcsak a hullámok, a halak hangulata is fel-le ingadozik. Néha falakat emelnek, néha pedig ők a legkedvesebb emberek az egész világon. El kell fogadnod őket olyannak, amilyenek.

Mivel hozhatsz tűzbe egy halak szülöttet?

Szerepjátékkal. 

Mit ne csinálj?

Ne rontsd el az álmát! Mit értek ezalatt? Ne beszélj/fantáziálj az exedről és 2 randi után ne gondold róla azt, hogy már nem is olyan szexi, mint első alkalommal.

Kedvelt szexpóz?

Bármi, amiben víz van. Szex a zuhany alatt, habfürdőzés vagy akár szex a medencében, tengerben.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása