A férfiak ne mondják többé, hogy "terhesek vagyunk".

2022. szeptember 29. 07:30 - Life Advisor

terhesek_vagyunk_mondat.jpgTe mit gondolsz erről? Mondhatja egy férfi, hogy "terhesek vagyunk"? Helyénvaló ez a mondat vagy sokkal inkább kellene a "feleségem terhes" mondatot használni a férfiaknak, ha a párjuk gyermeket vár? Az egész Adam Levine félrelépésének történetével kezdődött, ami során előkerült egy 2014-es felvétel Mila Kunis-tól, aki teljes mértékben ellenzi azt, hogy a férfiak úgy utaljanak a párjuk terhességére, hogy "terhesek vagyunk". 

Az eset tehát 2014-ben történt, amikor Mila Kunis a Jimmy Kimmel Live vendége volt. A beszélgetés során Mila Kunis kijavította a műsor házigazdáját, amikor azt mondta "terhesek vagyunk", ami azt jelenti, hogy ő és a felesége babát várnak. Ami ezután következett az meglepte a közönséget. Mila Kunis levette a ruháján található mikroportot, felállt és sajátos módon kifejtette a véleményét a "terhesek vagyunk" mondattal kapcsolatban.

"Helló, Mila Kunis vagyok és egy különleges üzenetem van minden hamarosan apává váló férfi számára. Ne mondd soha többé, hogy "terhesek vagyunk". Nem vagy terhes!

Neked kell kipréselned egy görögdinnye méretű gyereket? Nem.

Egyedül sírsz az autódban egy hülye Bette Midler zenét hallgatva? Nem.

Amikor reggel felkelsz és hánysz az azért van, mert egy emberi életet táplálsz? Nem. Azért van, mert túl sok tequilát ittál.

Tudod, mi mennyi tequilát ittunk? Egyet sem. Mert nem ihatunk tequilát. Nem ihatunk semmit, mert egy gyermek növekszik bennünk. Csak annyit tettél, hogy megfordultál majd elaludtál.

Nem vagy terhes! (Aztán megjelent 8 terhes nő, fagyival Mila Kunis mellett a színpadon.) Mi vagyunk terhesek!

Adam Levine félrelépése

Nem ez az első alkalom, hogy egy férfi hírességnek nő ügyei vannak és nem is ez lesz az utolsó alkalom. A hűtlenség nemcsak a hírességek kapcsolataiban ütheti fel a fejét, de ugyanúgy jelen van a "hétköznapi" emberek életében is. Ezenkívül nem csak az megcsalás, ha a férfi félrelép, miközben a felesége várandós.

Adam Levine harmadszorra is apuka lesz, ám az öröm nem felhőtlen, ugyanis nyilvánosságra kerültek olyan képernyőfotók, amelyek Adam Levine és Summer Stroh Instagram-modell intim kapcsolatáról árulkodnak. Kiderült, hogy az énekes hónapokig csalta a feleségét, akivel immár 8 éve házasok.

Az énekes egy Instagram sztoriban reagált az őt ért kommentekre: 

„Sok mindent beszélnek most rólam, ezért szeretném tisztázni a dolgokat. Nem lett volna szabad a feleségemen kívül bárkivel is flörtölnöm. Soha nem volt viszonyom, ennek ellenére átléptem egy határt egy nehéz időszakomban. Ez életem legnagyobb hibája, de mindent megteszek annak érdekében, hogy orvosoljam a problémát. A feleségem és a családom a mindenem, együtt túljutunk ezen” (Forrás)

Miért lép félre egy férfi, miközben a felesége várandós?

Félelmek miatt. Egyes férfiak azt mondják, hogy félnek attól, mi történik azután, amikor gyermekük megszületik. 

Másodrendű polgárrá válnak az otthonukban? Kevés szex vagy egyáltalán semmi szex nem lesz már a feleségükkel?

A terhesség alatti félrelépésekről nem valószínű, hogy hallunk, különösen a terhesség alatt, de valószínűleg gyakrabban fordul elő, mint azt gondoljuk. Miért? Nyilvánvaló, hogy a férfiak csak különlegesnek akarják érezni magukat. Sok férfi számára a szex az érzelmi közelség egyik formája.

Amikor a párjuk eltaszítja őket, úgy érzik, hogy nemcsak szexuálisan, hanem érzelmileg is elutasítják őket, emellett pedig sokan aggódnak, hogy a párjuk majd a születendő gyermeküket választja helyettük.

A hűtlenség és annak valószínűsége, hogy megtörténik, nagyon is valós. De, amikor terhesség alatt történik, az megduplázza a fájdalmat.

Terhesnek lenni - miközben sokan aranyosnak, könnyűnek, legszebb időszaknak gondolják - nehéz utazás minden nő számára, bármely életkorban, bármely életszakaszban. 

Tehát, bár a félelem valós lehet, a feleségükkel való beszélgetés segíthet a férfiaknak eligazodni az érzéseikben. A megcsalás, ha bekövetkezik, csak fájni fog a feleségednek és komoly esély van arra, hogy a kapcsolatotok nem éli túl. 

Nem biztos, hogy Adam Levine valaha is használta a "terhesek vagyunk" kifejezést. De megkérdezni az állítólagos szeretődet, hogy elnevezheted-e róla a születendő gyermeked, nem egy ártatlan és kacér megjegyzés. 

Az énekesnek meg kell békülnie azzal, hogy lebukott és hogy hűtlen volt, még akkor is, ha azt állítja, nem volt szex kettejük között. Nevén kell nevezni a dolgokat, hogy a gyógyulási folyamat elkezdődhessen, különben mi is átírhatjuk a dalai szövegét, hogy valami mást kapjunk. Adam! Te voltál az a férfi, aki megnehezítette a nők számára, hogy elfogadják a férfiak szájából a mondatot: "Terhesek vagyunk".

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása