7 dolog, amit a nők csak akkor csinálnak, ha szeretnek téged

2022. július 15. 07:30 - Life Advisor

no_szeret_jelek.jpgSokszor csak találgatjuk, hogy vajon a partnerünk mit érez irántunk. Tényleg szeret minket vagy csak mondja, de ez valójában nem igaz. Egyáltalán igazat mond? Ebben a posztban 7 olyan dolgot mutatunk be nektek, amit a nők tesznek, amikor valóban szeretnek téged. Remélhetőleg ezen dolgok ismeretével te is megfejted, hogy valaki csak hátsó szándékból van veled, vagy tényleg tesz a párod is a kapcsolatotokért és szeretné, ha együtt fejlődnétek.

1. Beenged a baráti és családi életébe is

A legnagyobb vörös zászló egy kapcsolatban, ha a párod soha nem akarja bemutatni neked a barátait vagy éppen a családját, szóval egyszerűen titkolja a kapcsolatotokat a szerettei előtt.

Ha egy nő szeret téged, biztos lehetsz benne, hogy beenged a belső köreibe.

2. Képes áldozatot hozni

A szeretet a kompromisszumokról is szól.

Amikor találkozol valakivel, aki nem hajlandó kivenni a részét a dolgokból, akkor lehetséges, hogy ez a személy nem is annyira őszinte, mint amilyennek te látni szeretnéd, így elég nehéz lesz hosszú távon együtt maradnotok.

Ha találkozol valakivel, aki nem hajlandó kompromisszumot kötni, valakivel, aki nem hajlandó többet tenni azért, hogy boldogabbak legyetek együtt, akkor sajnálom, de ez a hölgy nem neked való.

Amikor egy nő őszintén szeret téged, készen áll arra, hogy áldozatot hozzon a kapcsolat működéséért. 

3. Törődik a szeretteiddel

Amikor egy nő szeret téged, sok erőfeszítést tesz annak érdekében, hogy a családodban lévő dolgok is jól menjenek és törődik a szeretteiddel. Ha olyan lánnyal vagy, akit egyáltalán nem érdekel a családod, nem osztozik az aggodalmadban és mindig csak az ő családjáról vagy bárki másról - aki neki fontos - van szó, akkor valószínűleg nem akarsz már te sem tovább együtt lenni vele.

Nem azt mondom persze, hogy amikor összejöttök, akkor egymás dolgaival kell törődnötök. Arról van szó, hogy ha egy nő igazán szeret téged, akkor érdekli, hogy mi történik a családod tagjaival és hogy ezek a történések milyen hatással vannak rád és a kapcsolatotokra.

4. Felveszi az életed ritmusát

Mindannyiunk életének van egy bizonyos ritmusa. Lehet, hogy te reggel 6-kor szeretsz felkelni, majd elmész edzeni még munka előtt vagy épp ellenkezőleg szeretsz sokáig lustálkodni és ágyban lenni.

Amikor együtt vagytok felépítetek közösen egy olyan ritmust, ahol mindketten boldogulhattok. Ilyenkor vele együtt képesek lesztek megismerni és megtalálni egymás ritmusát és dolgozhattok azon, hogy kettőtök élete szinkronban mozogjon. Valójában tehát ő is megtesz mindent azért, hogy beilleszkedjen az életedbe, ugyanúgy, ahogy te az övébe.

5. Büszke rád

Amikor egy nő igazán szeret téged, lényegtelen, hogy anno milyen életszakaszban találkozott veled, ő lesz a legnagyobb rajongód és támogatód.

Büszke az eredményeidre és bíztat, hogy legyél még jobb. Ráébreszt, hogy ő mindig ott lesz melletted. Semmi sem hasonlítható ahhoz, ha van egy olyan partnered, aki büszke az eredményeidre és úgy érzi, hogy te vagy a legjobb dolog, ami valaha történt vele.

6. Párként harcol érted

Ez mindenben megmutatkozik, amit csinál. Megpróbál olyan egyensúlyt találni, ahol mind a te, mind pedig az ő igényei kielégülnek. Férfiként te is ugyanezt teszed, így párként fejlődtök együtt és a kapcsolatotok virágzik.

7. Figyel rád

Sok nő hibázik itt, mert jobban szeretnek beszélni, mint hallgatni.

Egy nő, aki őszintén szeret téged, odafigyel mindenre, amit mondasz. Ha te egy ilyen nőt találtál, akkor el ne engedd! Ha ugyanis odafigyel rád és az igényeidre, akkor őszintén szeret téged.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása