Coaching

2022. július 08. 16:04 - Life Advisor

1-to-1_coaching.png

"A 1-TO-1 Coaching a legmélyebb módja annak, hogy velem dolgozz és el kell mondjam, nem való mindenkinek."

Jelenleg egy módja van annak, hogy közvetlenül velem együtt dolgozz, ami nem más, mint a négyszemközti coaching. 

Amennyiben elkötelezted magad, egyszerűen csak írj egy emailt nekünk az office@lifeadvisor.hu címre, mi pedig minden további részletet egyeztetünk veled, majd lefolytatunk egy 60-90 perces videóhívást és elmegyünk oda, ahova el szeretnél jutni az életedben. 

Jelenleg az új coaching ügyfelek várakozási ideje általában 2-3 hét között van, így, ha arra számítasz, hogy ma/holnap már beszélhetünk is, akkor ez nem neked szól.

Néhány gyakran ismételt kérdés a 1-to-1 coachingról : 

1. "Hány alkalomra lesz szükségem?"

Ez teljes mértékben tőled és a jelenlegi élethelyzetedtől függ. Sokaknak csupán egy alkalomra van szükségük ahhoz, hogy megkapják tőlem, amire szükségük van, míg másokkal már évek óta dolgozom az életük különböző szakaszaiban.

2. "Mennyibe kerül? Fizethetek részletekben?"

Kezdjük a végén: nem, nincs részletfizetési opció. Érdemes megjegyezni, hogy a személyes coaching velem egy hat számjegyű befektetés, valamint azt is, hogy értelemszerűen más összeget fizet egy ügyfelem, akinek tényleg csak egy alkalomra van szüksége rám és mást, akivel hosszabb távon dolgozom együtt. 

Ha a 1-to-1 coaching pénzügyileg kívül esik számodra, akkor azt javaslom, böngéssz a blogon található, több mint 1200 ingyenes poszt között, valamint kövess a közösségi médiában, az ott fellelhető tartalmakért, videókért stb.

3. "Honnan tudhatom, hogy a 1-to-1 coaching veled megfelel számomra?"

Onnan, ha a zsigereidben érzed, hogy együtt kell dolgoznunk, nem csak a fejedben döntötted el. 

Ha az elméd kifogásokat, feltételeket stb. keres, hogy biztosan ne habozz és ne félj regisztrálni a coachingra, akkor ez most még nem neked való. 

Ahhoz, hogy elkötelezd magad ennek, meg kell bíznotok mélyebben önmagatokban és ezáltal belülről kell jönnie annak, hogy velem akartok dolgozni. Ha pedig nem érzed, akkor ne írj nekünk. Ennek a döntésnek ugyanis teljes egészében a legvalósabb vágyadnak kell vezetnie és semmi másnak. 

Mit mondanak mások?

1-1.png

1-3.png

1-2.png

1-4.png

süti beállítások módosítása