Vendégposzt - Írj nekünk!

2022. június 23. 15:55 - Life Advisor

irj_nekunk.png

(For English version, please scroll down!)

Szeretnéd megosztani tanácsaid, tanulságaid, amelyeket az életben vagy az üzleti életben szereztél, több mint havi fél millió olvasóval a Life Advisor oldalán? Nos, mindig keresünk kiváló minőségű, friss tartalmakat, amelyeket megoszthatunk.

Ha van egy egyszerű tanácsod, ötleted, gondolatod, tipped, amelyet megosztanál az olvasóinkkal, amelyek motiválják őket a sikerre, akkor örömmel segítünk, hogy a posztod rengeteg emberhez eljusson. Kérjük tekintsd meg a weboldalunkon található cikkeket és kategóriákat. 

Nem fogadunk el fizetett vendégbejegyzéseket promócióra. Nem kínálunk követésre szolgáló linkeket. Tehát, ha fizetnél nekünk, hogy egy cikket elhelyezzünk a weboldalunkon vagy egy linket valamelyik cikkünkben vagy csupán egy posztot írnál nekünk, hogy backlinket kapj, akkor rossz helyen jársz.

Mielőtt beküldenéd nekünk a cikked, kérjük olvasd el az alábbi irányelveinket, hogy a lehető legnagyobb eséllyel jóváhagyásra majd pedig publikálásra kerüljön a cikked. 

Amit keresünk: 

A motiváció, a siker és a személyes fejlődés áll a középpontban. Szeretjük azokat a cikkeket, amelyek illeszkednek az önfejlesztés műfajába: motiváció, siker, inspirációt, spiritualitás és élet. Szeretjük a startupokról/vállalkozásokról és a vállalkozói szellemről szóló cikkeket is.

Cikk irányelvek: 

 • Kérjük győződj meg róla, hogy a cikk 800-1200 szó között van. Világos és tömör cikkeket keresünk, amelyek nagy hatást váltanak ki az olvasókból. 1500 szónál hosszabb cikkeket nem hagyunk jóvá.

 • Kérjük ne formázd meg a beküldött cikket, hanem részesítsd előnybe az egyszerű, formázás nélküli szöveget. Nincs szükség se félkövér, se dőlt betűs, se aláhúzott szavakra, mondatokra a szövegben. Csapatunk gondoskodni fog a cikk formázásáról, ezért azt kérjük, hogy a lehető legkevesebb formázással küldd el nekünk a cikked, hogy megkönnyítsd a szerkesztési és formázási folyamatokat.

 • Tedd érdekessé és könnyebben követhetővé a cikked azáltal, hogy alcímeket is megjelenítesz. Ügyelj a bekezdésekre, hiszen ezek teszik lehetővé a cikk könnyebb olvashatóságát. Ha szükséged van példára, nézd meg bármely legújabb cikkünket a weboldalon és látni fogod, hogyan szeretjük formázni cikkeinket.

 • A cikkhez nem kötelező képet csatolnod. Csapatunk kiválasztja, hogy milyen cikket használjunk majd a cikk kiemelt képeként, így neked ezzel már nem kell időt töltened.

Amit NEM keresünk: 

 • Olvasóink eredetiségre vágynak és mi is. A már közzétett tartalmakat nem fogadjuk el. Függetlenül attól, hogy saját személyes weboldaladon, közösségi médiában vagy egyéb más kiadványokban tették közzé. A nekünk beküldött cikkeknek valami újnak kell lennie, amelyet még soha nem tettek közzé sehol az interneten.
 • Nem fogadunk el PDF vagy HTML formátumban beküldött cikkeket. Kérjük, hogy a cikked egy Google dokumentumban küld el nekünk és győződj meg róla, hogy a dokumentum szerkesztési módban van, amikor megosztod velünk. 

Link elhelyezési szabályzat: 

 • Vendég közreműködők számára nem engedélyezzük, hogy külső webhelyekről származó linkeket helyezzenek el a cikk törzsében és nem engedélyezzük egy vállalat, vállalkozó, termék vagy szolgáltatás népszerűsítését vagy megemlítését, beleértve az alkalmazásokat, eszközöket is. Arra összpontosítunk, hogy gyakorlati tanácsokat adjunk az olvasóinknak, nem pedig arra, hogy reklámozzunk. A cikkben beküldött linkeket eltávolítjuk, ha úgy döntünk, hogy közzétesszük a cikked.

 • Két általad választott linket elhelyezhetsz a posztod végén az "szerzői dobozban". A közösségi média oldalra mutató link is linknek minősül, tehát okosan és stratégiailag használd a linkválasztást.


Ha a fenti irányelveket elolvastad és készen állsz, hogy beküldd a cikked a Life Advisornak, kérjük olvasd el az alábbiakat: 

Mindenekelőtt kérjük, hogy ténylegesen olvasd át a fenti irányelveket és ne csak "átfusd" őket. Ha nem a fentieknek megfelelően küldöd be a cikked, akkor vagy megkérünk, hogy az irányelveknek megfelelően dolgozd át és küldd be újra vagy egyszerűen elutasítjuk a cikked. Az irányelveink betartása és a cikknek az általunk kért módon történő benyújtása értékes időt takarít meg a csapatunk minden tagjának.

Készen állsz a cikked beküldésére? A következőképpen teheted meg:

 • Küldj el egy kész, végleges vázlatot a szerzői bemutatkozóddal az office@lifeadvisor.hu címre. Kérjük győződj meg róla, hogy a Google Dokumentum szerkesztési módban megosztásra került velünk.

 • A szerzői bemutatkozónak rövidnek és lényegre törőnek kell lennie, amely nem több, mint 150 szó. Kérjük a teljes neved add meg a bemutatkozóban. Lehetővé tesszük, hogy két, általad választott, linket megadj a szerzői bemutatkozóban. Ez lehet egy link a weboldaladra és az E-Bookodra. Vagy egy link a weboldaladra és egy a közösségi média oldaladra. Rajtad múlik, te választhatod ki, hogy melyik két link a legfontosabb számodra és kérjük, hogy ezeket mindenképpen szintén küldd el nekünk.

 • Győződj meg róla, hogy a cikkhez egyedi cím tartozik. Ne feledd, hogy a cím az első dolog, ami megragadja az olvasó szemét. Légy kreatív és törekedj a hívogató címre. A közzétételi folyamat során minden címet ellenőrzünk. Amennyiben úgy gondoljuk, hogy van egy jobb vagy magával ragadóbb cím, akkor a címet megváltoztatjuk. 

Köszönjük, hogy időt szántál az irányelveink elolvasására. Hálásak vagyunk az érdeklődésedért és hogy szeretnéd megosztani a tartalmaidat a weboldalunkon. Bízunk benne, hogy hamarosan közzé tehetjük a cikkeid. 

Life Advisor Team

[ENGLISH]

If you would like to submit a guest post to us, please send us an email to office@lifeadvisor.hu and we will inform you about the requirements and about the needed information.

Please keep in mind, that your guest post will be published in Hungarian, but do not worry, if you cannot translate your article to Hungarian, our Team will do this before publishing. 

komment
süti beállítások módosítása