5 jel, hogy valaki kedvel téged

2022. április 13. 07:30 - Life Advisor

erdeklodes_jelek.jpgNehéz időket élünk a Coviddal és a jelenleg zajló háborúval. Ennek ellenére legalább már ismét van lehetőségünk arra, hogy ismét kimenjünk a szabadba, ápolhatjuk az emberi kapcsolatainkat fizikai szinteken is. Arra is lehetőségünk nyílik ezáltal, hogy új ismeretségeket teremtsünk. Ebben a posztban azzal kapcsolatban osztunk meg veletek tippeket, hogy mi alapján azonosíthatjátok, ha valaki kedvel titeket. Az, hogy valaki kedvel minket, nem látható egyből az illető homlokára írva, viszont a következő jelekre érdemes lehet figyelned.

1. Testbeszéd

A testbeszéd elég széles skálán mozgó kommunikáció. Jó indikátor lehet, ha sokat mosolyognak rád és szemkontaktus teremtenek veled. Ha pedig például egy csoportban feléd fordulnak az egész testükkel, akkor ez bíztató jele lehet annak, hogy valaki érdeklődik irántad.

2. Közelség

Előremutatóbb jel, amikor megpróbálnak közeledni hozzád. Nem akarnak hátborzongatónak tűnni, de közelebb húzódnak, hogy kényelmes távolságban legyenek veled. Ha közelebb hajolnak hozzád, az szintén az érdeklődés egyik kifejező eszköze.

3. Érintés

Lehet, hogy véletlennek tűnően érinti meg valaki a kezed, de ha őszinte érdeklődést mutatnak irányodba, akkor újra megkísérlik, hogy hozzád értjenek. Ez nem csak egy érintés lehet, lehet, hogy megölelni szeretne vagy azt, hogy te is viszonozd az érintését.

4. Hangszín

Ez egy nyilvánvaló jel. A férfiak csökkentik, a nők növelik a hangjuk magasságát, miközben érdeklődésüket mutatják ki irántad. Ha nem hiszed, akkor figyeld meg a különbséget, akkor, amikor a barátaival és amikor veled beszél.

Ami még ennél is jobb, ha mindig új témákat hoz fel, hogy tovább beszélgessetek egymással, hiszen így garantálható, hogy hosszabb legyen a veled való kapcsolat. 

Figyelj a beszédtempóra is. Ha ugyanolyan gyorsan vagy lassan beszél az illető, mint te, ez azt jelentheti, hogy nem akar nyomást gyakorolni rád azzal, hogy gyorsabban/lassabb beszél, mint te.

Végül, bár vannak utalások már a hangszínükben és a gesztusaikban, figyelj arra is, hogyan utánoznak téged.

5. Tükröződés

Az intonáció és a beszédstílus lemásolása szintén érdeklődő jel. A testbeszéd tükrözése ugyanis a kapcsolatteremtés és a megértés kialakításának egyik módja. Ezt ösztönösen használjuk, anélkül, hogy tudatában lennénk. Maga a tükröződés egyébként azt fejezi még ki, mintha azt mondanánk, hogy "Olyan vagyok, mint te és én is pontosan így érzek."

Ez a legmagasabb tudatalatti bók, amit valaki adhat. A nők nagyobb valószínűséggel teszik ezt, mert a férfiak hajlamosak megtanulni, hogy kordában kell tartaniuk az érzelmeiket és nem szabad kimutatni őket. 

Kétségkívül ez lehet a legerősebb jele annak, hogy valaki kedvel téged, valamint ez a leggyorsabb módja annak, hogy kifejezd az érdeklődésed a másik fél iránt és ezáltal kapcsolatot teremts.

A fenti jelek csak néhány példa arra, hogyan lehet felismerni valaki (romantikus) érdeklődését. Bár ez nem egy egzakt tudomány, segíthet abban, hogy új potenciális társat keress. Tartsd szem előtt ezeket a jeleket és soha többé nem fogsz kételkedni a másik fél érdeklődésében.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása