Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Borzasztó szex után szakítottam egy nővel. Seggfej vagyok?

2021. december 17. 07:30 - Life Advisor

ferfi_seggfej.jpg"Egy hónapja jártam ezzel a bizonyos lánnyal és nagyon megszerettem. Viszont, amikor szexeltünk az borzasztó volt, szóval szakítottam vele. Erre teljesen kiborult, seggfejnek nevezett és a fejemhez vágta, hogy csak a szexre kellettem neki. Nem tudom, hogy rosszul kellene-e éreznem magam. Tettem valami rosszat? Tényleg seggfej vagyok?"

Ilyen helyzetekben mindig fontos eldöntenünk, hogy folytatjuk-e a kapcsolatot vagy sem. Vannak bizonyos dolgok, amelyeket természetesebb nem erőltetni. Ha viszont tényleg szeretted az illetőt, de a szex szörnyű volt, még mindig dönthetsz úgy, hogy próbálsz javítani a helyzeten. 

A helyzet az, hogy a szex általában nem lesz olyan nagyszerű az első alkalommal valakivel, mert lehet, hogy még mindig ugyanazt csinálod, amit az előző partnereddel vagy egyszerűen még nem vagytok szinkronban. 

Ezzel együtt, ha a randik során rájössz, hogy inkább véget vetsz ennek a kapcsolatnak, akkor azt meg is kell tenned. A másik fél nyilván azt gondolja majd, hogy seggfej vagy, de ezen ne próbálj meg változtatni. Ez az ő érzése, az ő gondolata, függetlenül attól, hogy mit és hogyan tettél a múltban. Ha folytattad volna a kapcsolatot és csak később szakítasz, akkor is seggfej lettél volna. Egy dologról nem szabad megfeledkezni: ha valóban úgy gondolod, hogy ez volt a megfelelő választás számodra és tisztességesen szakítottál, akkor ez a te döntésed. Ezzel együtt kell élned és meg kell engedned a másik félnek is, hogy érzései legyenek a szakítással kapcsolatban. 

Ha nem volt jó a szex és nem tudtatok összekapcsolódni, akkor beszélhettetek is volna róla, hogy kinek milyen igénye van, jelen esetben szexuális téren. Szóval kicsit érdekesnek találom, hogy nem próbálkoztál, tekintve, hogy azt írtad, hogy szeretted. Viszont tény, hogy nem vagy köteles próbálkozni és lehetséges, hogy tényleg szörnyű volt. 

A tényeken nem változtat. Seggfejnek fog gondolni és nem tudsz ezellen tenni. Az emberek mindig rosszul és személyes sértésként kezelik az elutasítást. Aztán két hét múlva lehet, hogy már úgy fogja gondolni, hogy örül, hogy szakítottál vele, ahelyett, hogy tovább "szenvedtetek" volna kitudja meddig. Ezt most nyilván nem tudod, mert a kezdeti reakcióját látod, amikor még dühös volt, mert megbántották és elutasították.

Ha valakinek tetszel és randizni akar veled, te pedig elutasítod, akkor nyavalyásnak fogja magát érezni, ha viszont valakit kedvesen és együttérzően, tisztelettel utasítasz el, nincs miért rosszul érezned magad.

 Végezetül pedig, amit még hozzátennék, hogy ha úgy gondolod, hogy valamit te csináltál rosszul, akkor saját magadnak is érdemes feltenni a kérdést, hogy volt-e valami, amit másképp csinálhattál volna? Megmondhattad volna neki, hogy nem jó a szex? Megbeszélhettétek volna? 

Ezen a ponton viszont a döntés már megszületett, neki pedig együtt kell élnie azzal az érzéssel, hogy szakítottatok és (már) nem szereted őt. Ez pedig nagyon nehéz. 

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása