Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Rossz srácra vesztegeted az időd? Így derítheted ki!

2021. november 05. 18:29 - Life Advisor

rossz_pasi_idp.jpgPárkapcsolatban élsz és a dolgok a felszínen elég jól mennek. De legbelül kétségeid vannak, amelyeket próbálsz elhessegetni. A barátaid már az elején mondták, hogy nem jó belemenned ebbe a kapcsolatba, de nem hallgattál rájuk. Ha most szakítasz, rosszul fogod érezni magad. Nem mintha szörnyű ember lenne, csak van néhány dolog, aminek változnia kellene. Gyakran azon kapod magad, hogy van-e valaki más, aki jobb lenne neked. De ilyenkor inkább gyorsan megpróbálsz valami másra gondolni. Ezeket mind értem is, de nézd, az utolsó dolog, amit tenni akarsz, az az, hogy 5-10 évvel később rájössz, hogy a legjobb éveidet rossz pasira pazaroltad el. Nehéz elengedni valakit, akibe már fektettél energiát, de később csak nehezebb lesz. Ha most éppen te is hasonló helyzetben vagy, íme néhány dolog, amiből kiderítheted, hogy a megfelelő sráccal vagy-e együtt vagy épp itt az ideje, hogy kilépj a kapcsolatból?

Sokat stresszelsz a kapcsolatod miatt

Valójában egy pillanatnyi béke sincs a kapcsolatodban. Gyakran tűnődsz azon, hogy hol van, mit csinál, mert soha nem beszél veled a terveiről. Általában te vagy az, aki kérdez és érdeklődik. Néha te otthon vagy egyedül, miközben azt látod a közösségi oldalán, hogy ő remekül érzi magát. 

Megpróbálod megtalálni a szavai mögött rejlő igazságot, mert nem mindig világos, ahogy kommunikál veled. Alig várod, hogy újra együtt legyetek, de ilyenkor valami miatt mindig egy újabb vita üti fel a fejét, mert képtelen meghallgatni téged vagy megérteni a te nézőpontodat. 

Nem ébredsz boldogan mellette, mert nem tudod, hogy jó napotok lesz vagy - ami valószínűbb - hogy egy újabb szar napot töltötök el együtt. 

Csak azért vagy vele, mert félsz az egyedülléttől

Tudod, hogy boldogtalan vagy a kapcsolatodban, de azt mondogatod magadnak, hogy jobb vele lenni, mint egyedül.

Megelégszel valakivel, aki nem teszi jobbá az életed. Persze időnként randiztok, ami aztán tisztességes szexhez és romantikához vezet, de másnap reggel ugyanolyan üresen ébredsz, mint máskor. 

Nem fogadod el, hogy jobb lenne egyedül lenni, mint valaki olyannal, aki nem becsül meg, nem ért meg és nem imád téged.

Nincs valódi oka annak, hogy vele vagy

A barátaid szerint csodás pasi, hihetetlenül dögös stb. A valóságban viszont, amikor melletted alszik, szomorúnak érzed magad. Nincs mélysége a kapcsolatodnak. Nincs igazi intimitás. Nem beszéltek értelmes dolgokról, nem ugyanazokat az értékeket képviselitek. 

Nem érzed magad elégedettnek, de abban reménykedsz, hogy a dolgok majd megváltoznak.

Rengeteg kompromisszumot kötöttél miatta

Piedesztálra emelted. Úgy gondolod, hogy fantasztikus srác. Van azonban néhány dolog, amin szeretnél változtatni. Próbálsz kompromisszumokat kötni, viszont mindig neked kell engedned azért, hogy nehogy elveszítsd őt. 

Folyamatosan lemondasz olyan dolgokról, amelyek boldoggá tennének. Őt helyezed előtérbe önmagaddal szemben. Ha ő nem boldog, akkor te sem vagy az.

Nincsenek álmaid, céljaid

Nagyon sok álmod és vágyad volt korábban. Be akartad utazni a világot, friss croissantot akartál enni egy kávézóban Párizsban, új nyelvet akartál tanulni, saját vállalkozásba akartál kezdeni, már a neve is megvolt a cégednek. 

Most már viszont nem követed az álmaid. 

Párkapcsolatban élsz és hirtelen úgy érzed, hogy minden álmod és törekvésed háttérbe szorult. Összeegyeztethetetlenek lettek az álmaid a párodéval. Azonnali rettegés fog el, ha belegondolsz, mennyi mindent adtál fel a kapcsolatod érdekében. 

Soha nem hallgat rád

Minden róla szól. Mohón hallgatod, mert szereted, hogy mennyire szenvedélyesen viszonyul a dolgokhoz, viszont amikor valami izgalmas vagy fontos dologról szeretnél beszélni, újra csak magáról beszél. 

Nem éri meg együtt lenni valakivel, ha úgy érzed, hogy láthatatlan vagy a kapcsolatban. 

A kapcsolatok nem könnyűek, de nem céljuk, hogy fájdalmat vagy szomorúságot okozzanak. Sőt, pozitív kiegészítései az életünknek. 

Ha olyan emberrel vagy, aki kétségeket ébreszt benned, tedd fel magadnak ezeket a kérdéseket: 

  • Boldog vagy stresszes vagyok inkább a párkapcsolatomban?
  • Azért vagyok csak vele, mert nem akarok egyedül lenni?
  • Kiegyensúlyozott a kapcsolatunk? Képesek vagyunk kompromisszumokat kötni vagy mindig csak én engedek?
  • Mit tesz hozzá az életemhez? Még mindig a céljaim és az álmaim elérésén dolgozom vagy mindent feladtam az ő kedvéért?
  • Figyel rám egyáltalán?

Nem lesz könnyű feltenni ezeket a kérdéseket, különösen akkor, ha már nyakig benne vagy ebben a kapcsolatba, de jobb, ha most kiderül, aminek ki kell, mintha évekkel később szembesülnél az igazsággal. Nem érdemled meg, hogy este úgy feküdj le, hogy azon gondolkozol, milyen lenne az életed, ha valaki mással lennél.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása