A 12 legrosszabb mondat, amit egy férfi egy nőnek mondhat

2021. október 31. 07:30 - Life Advisor

ferfiak_noknek_mondatok.jpgFérfiként a nőkkel való kommunikáció "összetett" világában való eligazodás olyan kihívásnak tűnhet, amely elsajátításához akár több évre is szükségünk lesz. Valójában viszont a legrosszabb dolog, amit a férfiak a nőnek mondanak spontán jön és sokszor nem is vesszük észre, hogy mit mondtunk valójában. Ebben a posztban 12 olyan mondatot gyűjtöttünk össze, amely a legrosszabbak között van, amit egy férfi egy nőnek mondhat. 

 

1. "Jaj, ne kéresd már magad!"

A szituáció: Randizol egy lánnyal, remekül alakulnak a dolgok, így az este hátralévő részére gondolsz és arra, hogy a négy fal között folytassátok az estét. Ahelyett, viszont, hogy megértenéd és tiszteletben tartanád a lány által meghúzott határokat azt mondod, hogy "Jaj, ne kéresd már magad!"

Valójában le akarod nyűgözni a lányt, nem? Akkor miért akarod belekényszeríteni valamibe, ami neki esetleg túl korai? Nincs rosszabb annál, mintha semmi mást nem tudsz érzékeltetni a lánnyal, azonkívül, hogy le akarsz vele feküdni, mivel így garantáltan azt közvetíted felé, hogy egysíkú vagy és valójában csak szexre hajtasz. 

2. "Már most jól nézel ki, felesleges edzened."

A szituáció : Találkozol egy lánnyal, beszélgettek és megkérdezi, hogy szerinted kellene-e neki edzenie? Gyorsan végig nézel rajta és azt mondod, hogy "Már most dögös vagy, szóval felesleges."

Elsiklottál a lényeg felett. Bár az edzés egyik kellemes következménye, hogy a testalkatunk formálódik, nem szabad azt feltételezned, hogy a lány fő problémája az, hogy ducinak néz-e ki vagy sem. 

3.  "Imádom, ahogy eszel."

A szituáció: Étteremben vagytok, jól érzitek magatokat, az étel finom. Aztán feltűnik, hogy a lány nem eszik olyan "finoman", mint ahogy azt szerinted egy nőnek kellene, ezért azt mondod, hogy "Imádom, ahogy eszel!"

A nők nem vágynak arra, hogy a randipartnerük azt vizslassa, hogyan esznek és ezt még kommentálják is. Ez egy rendkívül szokatlan beszélgetési mód, amiből gyakran nincs kiút. 

4. "Mi a fenéért vagy még mindig szingli?"

A szituáció: Találkozol egy lánnyal, minden tökéletes, úgy érzed, hogy abszolút hozzád való. A személyisége, a külseje, egyszerűen minden passzol. 

Szóval megpróbálod a lehető legjobb bókot előszedni: "Miért vagy még mindig szingli?"

Először is, ebben a mondatban, nincs semmi eredeti. Valószínűleg az illető már ezerszer hallotta ezt a kérdést. Másodszor ez egy megtévesztő hízelgés. Tudnod kell, hogy millió oka lehet annak, hogy eddig miért nem jött össze neki egy kapcsolat és biztos, hogy semmi kedve a múltjának erről a részéről beszélnie a randitokon.

5. "Ne beszélj már ilyen csúnyán!"

A szituáció: Közös programot csináltok és nem tudod nem észrevenni, hogy a lány nem fogja vissza magát, ha káromkodásról van szó. 

Általában ez nem zavar, de egy olyan nővel, akivel komolyan szeretnél beszélgetni inkább azt mondod, hogy ne beszéljen ilyen csúnyán. 

Jobb, ha tudod, hogy 2021 van, nem 1921. A nők azt csinálhatnak, amit csak akarnak és ha megpróbálod megmondani egy nőnek, hogy mit csinálhat és mit nem, akkor az a leggyorsabb módja annak, hogy a kapcsolatotok elérjen a végéhez. 

Ha nagyon nem tetszik, hogy az illető hölgy káromkodik, randizz valaki mással, de nem próbáld megváltoztatni őt.

6. "Minden exem őrült volt."

A szituáció: Egy ideje már találkozgattok, ő is mesélt a korábbi kapcsolatairól, te is meséltél neki a korábbi nő ügyeidről, viszont a te történetedben újra és újra felbukkan, hogy az exed őrült volt. Sőt az azt megelőző exed is őrült volt, és így tovább. 

Ha minden nő, akivel valaha randiztál "őrült volt", akkor vagy egy elmegyógyintézetnél szedted fel a csajokat vagy egyszerűen nem veszed észre, hogy valójában veled van óriási probléma. 

Azokról a nőkről beszélsz, akiket egykor állítólag szerettél, de most úgy beszélsz róluk, mint őrültek? Nagyon furcsa és a hölgynek biztos nem fogsz imponálni vele.

7. "Ahhoz képest, hogy nő vagy, jól csináltad."

A szituáció: A lány valami fantasztikus dolgot vitt véghez. Lefutotta a maratont, családi vacsorát adott, előléptették a munkahelyén stb. te pedig szerető, támogató férfi akarsz lenni és azt mondod, hogy ahhoz képes, hogy nő, szép eredményt ért el.

Majdnem jól csináltad, csak a "ahhoz képest, hogy nő vagy" részt ne mondtad volna. 

8. "Tényleg orvos, jogász, kutató vagy? Nem hiszem el, annyira szép vagy."

A szituáció: Találkoztál egy csodálatos, gyönyörű nővel és megkérdezed tőle mivel foglalkozik. Olyasmit mond, amire nem számítottál - ügyvéd, orvos, kutató stb. vagy bármilyen szakma, amihez nem tudod azonosítani a külsejét, és ahelyett, hogy az okosságáért megdicsérnéd, az első dolog, amire rá kell mutatnod, hogy túl jól néz az adott szakmához. 

Miért nem hiszed el, hogy valaki tiszteletreméltó karriert futhat be és ugyanakkor a megjelenésére is vigyázhat?

Ettől olyan férfinak tűnsz, akit megfélemlítenek az alfa-nők. 

9. "Minden barátnődnél szebb vagy."

A szituáció: Eljött a pillanat, amikor a lány bemutat a barátainak. Aztán megkérdezi, hogy mit gondolsz és az első dolog, ami elhagyja a szádat : "Minden barátnődnél szebb vagy."

Miért releváns ez egyáltalán? A lány nem ara vágyott, hogy a barátnőihez hasonlítsd őt és biztos nem fog tetszeni neki, hogy így határozod meg a szépségét. Sőt, joggal érezheti, hogy csak a külsejük alapján ítéled meg a nőket. 

10. "Tényleg többet kellene mosolyognod."

A szituáció: Beszélgettek, majd feltűnik, hogy a lány nem mosolyog annyit. Elgondolkozol, hogy esetleg haragszik rád, vagy untatod őt? Próbálod felvidítani és azt mondod, hogy többet kellene mosolyognia.

Könnyű eldönteni, hogy szabad-e valamit mondani egy nőnek vagy nem, ha megkérdezed magadtól, hogy mondanád ezt egy férfinak? 

A nőknek is lehetnek rossz napjaik és olyanok is, amikor egyszerűen nem akarnak mosolyogni. Ezzel a mondattal at sugallod, hogy kevésbé értékesebbek, mert nem akarnak mosolyogni? Óriási nyomást helyezel rájuk ezzel.

11. "Hiszel a szerelemben első látásra vagy sétáljak el még egyszer előtted?"

A szituáció: Meglátsz egy csinos lányt, le akarod szólítani, de ahelyett, hogy valami eredetivel rukkolnál elő, ragaszkodsz az ősrégi (és egyben ultra gáz) klasszikushoz. 

Ezzel csak azt éred el, hogy a lány látni fogja, hogy a kreativitásod nulla, a hitelességeddel együtt és valószínűleg nem is akarod őt rendesen megismerni, mert még arra se veszed a fáradtságot, hogy valami normális beszélgetésindítóval kezdj.

12. "Még mindig jól nézel ki, de azért leadhatnál néhány kilót."

A szituáció: Egy nap finoman becsúsztad a beszélgetésetekbe, hogy bár a lány még mindig jól néz ki, esetleg elgondolkozhatna azon, hogy leadjon pár kilót. 

Soha ne mondj ilyet! Ha tényleg felszedett magára pár kilót, garantáltan ő lesz az első, aki észreveszi ezt magán és felnagyítja a dolgokat. 

Ha segíteni szeretnél neki, akkor keress inkább egy aktív megközelítést, amellyel ráveszed őt a fogyásra. Kezdjetek el együtt egészségesebben érkezni, járjatok el közösen edzeni stb.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása