Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

5 dolog, amire egy férfi vágyik egy nőtől a szexen kívül

2021. október 07. 07:30 - Life Advisor

ferfi_vagy_kapcsolat.jpgMindannyiunkkal azt igyekszik elhitetni a média, hogy minden férfi csak a szexre gondol egy kapcsolatban. Természetesen ez igaz is a férfiak egy bizonyos százalékára. Vannak azonban olyan dolgok, amelyekre sokkal nagyobb szükségük van a férfiaknak, mint a szex. Mindezek a férfi prioritásaitól és az életszakaszától függ. Egy 18 éves srác inkább gondolja, hogy a szex a legjobb, amit egy nőtől kaphat. De kérdezd csak meg ugyanezt a srácot mondjuk 20 év múlva. Valószínűleg teljesen új választ fogsz hallani. 

A szükséglet pszichológiája

A pszichológia alaptörvénye, hogy mindig vonzódunk ahhoz, ami nincs. A legtöbb esetben bezsongunk amiatt, ami nincs és természetesnek vesszük, ami már megvan. 

Amikor egy férfi először találkozik egy nővel, akire vágyik azt gondolja magában: "Akarom őt!". Ezután pedig mindent megtesz, hogy elcsábítsa a nőt abban a reményben, hogy megszerezheti a szerelmét és talán szexelni is fog vele egyszer.

Más szóval, amikor egy férfi találkozik egy nővel, akkor a férfi mindig szilár alapon áll. Harcolnia kell, hogy megszerezze a nőt. A telefonszám megszerzésétől kezdve az első randi megszervezésén át az első csókig meg kell győződnie arról, hogy mindent jól csinál. Szereti ezt a "vadászatot" és a kihívásokat, ezért motivált.

De néhány hét vagy hónap múlva mindez elmúlik és semmilyen módon nincs már kihívás az életében, így tehát magától értetődőnek veszi a helyzetet. Ez mind a férfiakra, mind a nőkre igaz.

Sok kapcsolat megszakad, mert unalmassá és kiszámíthatóvá válik. Az unalom pedig nemcsak az élmények tekintetében, inkább a rutinon és a kielégítetlen vágyakon múlik. Vannak azonban olyan dolog, amelyek, ha nem teljesülnek, beleértve a szexet is, könnyen a kapcsolat értelmének elvesztését eredményezik. Ebből mutatunk most nektek 5 dolgot. 

1. Feltétel nélküli tisztelet

Gyakran előfordul, hogy egy nő ajándékokkal, csókkal, öleléssel, szeretkezéssel árasztja el a férfit és ezen dolgok mindegyikének meg is van a maga helye. De amire minden férfi vágyik kortól, prioritásoktól vagy a világban elfoglalt helyétől függetlenül, a tisztelet.

Mielőtt azt gondolnád, hogy ez szexista kijelentés, itt nem arra kell gondolnod, hogy a tisztelet egyirányú dolog, amit csak a nőnek kell megadnia a férfi számára. Sokkal inkább arról van szó, hogy a tisztelet létfontosságú dolog, amire a férfinak szüksége van a nőtől, hogy érezze azt a fajta odaadást és köteléket, amely a hosszú ideig tartó kapcsolatot tartja fenn. 

Tisztelet, feltétel nélkül. A legtöbb nő csak akkor ad tiszteletet a férfinak, ha úgy érzi, hogy megérdemelte. Ha nem tud drága ajándékokat venni vagy egy fényűző étterembe vacsorát szervezni a nő születésnapján, akkor máshogy tekint a nő a férfira. Ha felmerül olyan időszak, amikor a számlák fizetése nehezebben megy, akkor csökken a tisztelet szintje.

A legtöbb nő azonban nem érti, hogy ha először tiszteletet ad a férfinak, az nemcsak arra ösztönzi őt, hogy bátrabb, nagylelkűbb és kedvesebb legyen vele, hanem jobban is fog szeretni és tiszteletet viszonozni. 

Ha először tiszteled a férfit, akkor gyakorlatilag pozitív visszacsatolási ciklust hozol létre. Minél nagyobb tiszteletet adsz, annál jobban fog cselekedni és viselkedni, nem pedig fordítva. 

2. A női energia

Bármennyire is panaszkodnak a nők arra, hogy a férfiak nem tudják hatékonyan kifejezni magukat, a nők tévedhetnek azzal kapcsolatban, hogy hogyan is értik meg a férfiak érzelmi oldalát.

Túl sok nő nem tudja, hogyan kell kezelni egy beszélgetést, amikor végre megnyílik előttük egy pasi. Támadhatnak, kizárhatnak vagy túlságosan érzékenynek találhatják őket. Valahogy a legtöbb nő olyan környezetet teremt, ahol a férfi nem érzi jól magát akkor, ha megnyílik a nő előtt. 

Egy férfinak szüksége van egy nőre, aki képes hallgatni és hinni benne, aki pozitív energiát önt az életébe. 

A férfiakra már sok nyomás nehezedik. Bármennyire is szeretnének a nők beszélni sok olyan dologról, amelyekkel ők foglalkoznak, sok olyan dolog van már eleve a férfi életében, ami megnehezíti számára, hogy elég magabiztosnak és ambiciózusnak érezze magát ahhoz, hogy megtegye a kívánt dolgot. 

Ezért erőteljes és értékes dolog egy férfi számára, ha van egy nő, aki pozitív energiát tud önteni belé és jó érzéssel tölti el az, aki a férfi valójában. 

3. A kihívás 

Annak ellenére, hogy rengeteg lehetőség van a férfiak számára a szexre, a férfit mégis kihívásként tekint arra a nőre, aki megtetszik neki. Amikor egy lány tiszteli és értékeli önmagát, nem enged könnyen a szexnek. A férfiak számára pedig ez érdekes. Miért?

Férfias, ha el akarunk érni valamit és uralkodni akarunk. A tesztoszteron agresszivitáshoz, dominanciához és versenyképességhez vezet. Ez azt jelenti, hogy a férfit nagyobb valószínűséggel izgatja a verseny, mint maga a cél. Általánosságban elmondható, hogy egy cél elérése boldogabbá teszi az embereket, mint maga a cél elérése és ez nem is csoda.

4. A bizalom

Egyre több gyerek nő fel olyan családban, ahol a szülők veszekednek. Sokan látják, ahogy a testvérük vagy barátaik házasságot kötnek, amelyek aztán katasztrófával végződnek. A férfiak látják, ahogy más férfiak óriási összegeket veszítenek egy válóper során. 

Ez nem jelenti azt, hogy a nők nem szembesülhetnek hasonló problémával a kapcsolataikban. Ezek a problémák mindkét oldalon gyakoriak és ez az egyik oka annak, hogy egyes férfiak (és nők) már nem alakítanak ki új kapcsolatot. 

Egy férfi sem akar megsérülni vagy kihasználtnak érezni magát. Ennélfogva egy férfi tudni akarja, hogy a megfelelő személlyel van együtt. Ez az oka annak, hogy sok férfi inkább egyedül lesz, mintsem rossz emberrel él együtt és katasztrófába rohan. Egy olyan világban, ahol a házasságok ilyen gyorsan mélyrepülésbe zuhannak, sokkal értékesebb egy olyan valaki az életünkbe, akiben megbízhatunk és ez a férfi számára határozottabban értékesebb, mint a szex. 

5. A támogatás

Egy dolgot a modern nők gyakran elfelejtenek, mégpedig, hogy két alfa nem lehet egy kapcsolatban, ha azt szeretné, hogy dinamikus legyen az életük. Egy olyan kapcsolat, ahol minden a versenyzésről szól, nem lesz tartós.

Gondoljunk csak az edző-sportoló felállásra. 

Ha van egy jó edzővel rendelkező sportoló, akkor nagyobb az esélye annak, hogy a sportoló növekedjen és kiváló sportolóvá váljon. Jó edző nélkül nem lehet jó sportoló és fordítva. 

Ugyanígy a nőknek is olyannak kell lenniük, mint egy edző. Legyenek a támaszai a férfinak. A férfiak minden egyes nap kihívásokat fognak keresni és újabb kihívásokat fognak bevállalni és az egyik legnagyobb áldás, ha van egy nő, aki ott lesz, hogy bátorítsa és motiválja őket. Ez megadja nekik a becsület és tisztelet érzését a kapcsolatban. 

Valóban fontos dolog a szex. De ez önmagában csak egy fizikai tevékenység, amelyet a mai világban könnyen meg lehet szerezni szinte bárhonnan. A szexen túl viszont ott van a szerelem. A szex előtt kialakult kötelék teszi emlékezetessé a szexet és olyan apróságok kötik össze, mint a tisztelet, a bizalom, a támogatás. A férfiak valóban szexet akarnak, de ami a legfontosabb, vágynak egyfajta kötelére és kapcsolatra a nővel, ami a szexet szeretkezéssé változtatja. 

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása