12 jel, hogy valaki szexuális gondolatokat táplál irántad

2021. szeptember 28. 07:30 - Life Advisor

flort_jelek_12.jpgAz örökös, nagy rejtvény, hogy megfejtsük hogy valaki egyszerűen csak kedves vagy esetleg többet is akar tőlünk? A különböző cselekvések és gesztusok sokféleképpen olvashatók éppen azért, mert nem vagyunk gondolatolvasók. Sajnos nem olyan világban élünk, ahol mindenki az érzéseivel foglalkozik, ami csak bonyolítja a dolgokat. Mindez nem számít, hiszen mindig vannak olyan jelek, amelyekre figyelhetünk. Íme 12 jele annak, hogy valaki szexuális gondolatokat táplál az irányodba.

1. Tartós szemkontaktus

A szemek képesek olyan üzeneteket közvetíteni, amelyeket puszta szavak nem tudnak megtenni. Tanulmányok már bizonyították, hogy a szemkontaktus hogyan erősítheti fel az érzelmeket és az érzéseket két ember között. Amikor valaki a szemedbe néz, általában valami aktívabb dolog történik a szeme mögött. Ha tartós a szemkontaktus, akkor ez jelentheti azt, hogy az illető elkezdett érdeklődni irántad és talán az éjszaka előrehaladtával ez az érdeklődés jobban elmélyül majd.

2. A beszélgetések kissé kínosak...

Mindez azért lehet, mert vagy te vagy a másik személy próbál nem kimondani valamit. A szavakat és a cselekedeteinket gondosan választjuk ki, hogy ne tűnjünk fel rossz fényben a másik előtt. Ez a túlgondolás viszont természetellenes szüneteket és hiányokat okoz a beszélgetésben. 

Ennek azonban lehet csupán az az oka, mert az illető a lehető legvonzóbb szeretne lenni számodra. Nem akarják elrontani a veled töltött időt, így túl sok időt szánnak arra, hogy valami okosat vagy szellemeset mondjanak.

Amikor az illető megpróbál erőfeszítéseket tenni, hogy vicces legyen, ez annak a jele, hogy tudd, kedvel téged.

3. ...de akár flörtölhettek is

Az ember csak olyanokkal flörtöl, akit érdekel. Vannak, akik szórakozásból csinálják, mások azonban határozott szándékkal bókolnak és flörtölnek. Ha mindkettőtök részéről megvan a kölcsönös flörtölés, ez nyilvánvaló jele annak, hogy érdeklődtök egymás iránt. 

Ez az oda-vissza flörtölés olyan érzést kelthet, mintha a beszélgetésetek során maradna valami kimondatlan. Ez lesz - a legtöbb esetben - a szexuális feszültség. 

4. Mindig úgy tűnik, hogy melletted van

Ha nagy összejövetelen vagy, mindig megpróbál az illető módot találni arra, hogy melléd üljön vagy a közeledben legyen. 

Ha nyilvános helyen vagy, előfordulhat, hogy a semmiből jelenik meg az illető, mert véletlenül ő is a környéken járt. 

Amikor valaki érdeklődik irántad, megpróbálja megtalálni a módját annak, hogy észre vedd őt. Lehetőséget szeretnének kapni arra, hogy több időt tölthessenek veled. 

Ha valakin ezeket a jeleket tapasztalod, akkor mindez megmutatja, hogy az illető vonzódik hozzád.

5. Testbeszéd

A testbeszéd jelentős szerepet játszik a kapcsolatok kialakításában. 

Ha valakivel beszélsz és az illető hozzád hajol (néha kissé túl közel is), hogy meghallgasson vagy ha épp az egész testével feléd fordul, amikor beszélsz, akkor ez egy tudatalatti jele annak, amivel azt mondja, hogy vonzódik hozzád. 

6. Kicsit megérintett

Az érintés erőteljes üzenet lehet. A "véletlen" érintés a flörtölés része. Ha megfogja a kezed vagy a vállad, ez általában azt jelzi, hogy mélyebb érzésekkel van irányodba. 

Az is lehet, hogy kicsit szorosabban megölel vagy tovább fogja a kezed. Ezek olyan gesztusok, amivel azt akarja számodra üzenni az illető, hogy vedd észre őt, mert akar téged. 

7. Más embereknek is feltűnt már

Ha gyakran vagy ezzel a személlyel, akkor az a barátaidnak is feltűnhet. Bár lehet, hogy a mindennapi életben elfoglalt vagy és könnyen figyelmen kívül hagyod az adott személy veled folytatott interakcióit. Lehet, hogy nem fogod fel a tudatalatti üzeneteket, amelyeket küld és gyakran a barátaid lesznek az elsők, akik erre felhívják a figyelmed. 

A barátaid talán azt mondják, hogy jól néztek ki együtt, ami talán soha nem fordult meg a fejedben, de majd most. A külső szemlélők sokat segíthetnek más személy felénk irányuló cselekedeteinek és gesztusainak megértésében.

8. A beszélgetéseitek tele vannak nevetéssel

A nevetés az egyik módja annak, hogy az emberek szorosabb kapcsolatot alakítsanak ki egymással. Amikor az emberek együtt nevetnek, egy közös élvezet és élmény jön létre. A kapcsolatra gyakorolt pozitív hatások pedig jó hatással vannak a másik ember iránti vonzalomra. 

Ha azt tapasztalod, hogy mindketten ugyanazon a dolgokon nevettek, az azt jelzi, hogy valami több is történhet kettőtök között.

9. Más hangon beszélnek veled

Az emberek különböző hangszínnel beszélnek, attól függően, hogy kivel vannak. Ha észreveszed, hogy az illető általában komolyan viselkedik másokkal, de visszahúzódóan viselkedik, ha veled van, azt azt jelenti, hogy olyan személyként tekint rád, akivel nem bánja, hogy együtt van. 

10. Különösen ad a külsejére, ha veled van

Ha valaki le akar nyűgözni egy másik személyt, az azt jelenti, hogy törődik azzal, amit a másik gondol. Nem akarnak önmaguk kisebb változatának tűnni. 

Jó benyomást akarnak tenni, ezért a legjobb ruháikat veszik fel, figyelnek a külsejükre, a hajukra, a megjelenésükre. Ha észreveszed, hogy valaki több sminket vagy frissen vasalt inget visel, ha veled van pedig ez általában nem jellemző rá, akkor ez jelentheti azt, hogy szándékosan öltözött ki neked. 

11. Mindig észrevesznek 

Ha ismerünk valakit, hajlamosak vagyunk észrevenni őt akkor is, ha óriásii tömegben áll. Elménk ráhangolódik arra, hogy észrevegyük azt az egy személyt. 

Ha észreveszed, hogy valaki ennyire odafigyel rád, az azt jelentheti, hogy komolyan gondolja a veled való kapcsolatát. 

12. Észrevehetően más a levegő, ha együtt vagytok

A szexuális feszültséget gyakran nehéz pontosan olvasni. Senki nem mondja ki nyíltan, nehogy elrontsa a hangulatot. Ezt csak úgy érezzük. 

Van benned és benne is valami, amit nem tudsz megmagyarázni, de a hangulat és a légkör észrevehetően más kettőtök körül.

Valójában egy kapcsolat flörtöléssel teli szakasza izgalmas lehet. Ahhoz, hogy megfelelően élvezhesd mindezt, tisztában kell lenned ezekkel a jelekkel, amelyek azt mondják, hogy a másik hajlandó belemenni a "játékba". Lehet, hogy hamarosan együtt kerültük az ágyba. 

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása