Íme a legnépszerűbb férfi a Tinderen. Mi a titka?

2021. május 08. 13:39 - Life Advisor

maurice_saunders_tinder_ferfi.jpgMaurice Saundersnek olyan tökéletes mosolya van, mint ahogy a nagy könyvben meg van írva. Mindez pedig egyfajta stratégia is részéről a Tinderen való ismerkedéshez. Maurice az egyik legnépszerűbb férfi a Tinderen, az alkalmazás algoritmusa szerint a profilját 99%-ban jobbra húzzák a felhasználók, vagyis ahogy Tinder nyelven mondják "matchelnének" vele, szimpatikusnak találják. Saunders két éve költözött Atlantába, tanácsadással foglalkozik, ami sok utazással jár, de a járvány miatt megragadta az alkalmat, hogy bemutatkozzon a városában élő nőknek. Sajnos olyan információt a poszt írását megelőzve nem találtunk, hogy Magyarországon ki szerepelne a Tinder élén, viszont ennek a posztnak nem is ez a lényege, hanem sokkal inkább az, hogy Maurice Saunders szerint mik azok a dolgok, amelyek sikeressé tesznek egy Tinder profilt. Lehet, hogy némely tipp sablonosnak tűnhet számotokra, de ezek tényleg bizonyítottan működnek és bár, ahogy írtuk egy amerikai férfiről van szó, valószínűleg magyarországi viszonylatban is megállják a helyüket.

1. Mosoly

A posztot is ezzel kezdtük. Maurice Saunders szerint az első képünkön megjelenő mosoly rendkívül fontos tényező. A csukott száj azt jelenti, hogy rejtegetünk valamit, ha túl szélesen vigyorgunk, akkor pedig úgy nézhetünk ki, mint egy használt autó kereskedő, aki kétségbeesetten szeretné elérni a havi kvótát. 

2. Ne gondold túl

Maurice azt nyilatkozta egy amerikai újság interjújában, hogy hetente csupán egy alkalommal ellenőrzi a Tinder profilját, ami bőven elegendő, nem kell megszállottá válni.

3. Tudd, hogy mit keresel

Saunders nem csak azzal a céllal regisztrált, hogy megismerkedjen nőkkel. Ennél pontosabban fogalmazott, nevezetesen, hogy az ő határozott célja a regisztrációval az volt, hogy ne csak megismerje a nőket, de találkozzon is velük.

4. Hagyd, hogy többet akarjanak

A "Tinder-király" profilja figyelemre méltó. Négy fénykép, négy érdeklődési kör (köztük a sport és az edzés) és négy szavas BIO (bemutatkozó), szexuális beállítottság, lakhely. Kész. Ennyi! Azt tanácsolja, hogy hagyd, hogy a lehetséges partnered többet akarjon tudni.

5. Mutasd meg magad teljes hús-vér állapotodban

A teljes testünk bemutatása elengedhetetlen. Csupán négy képpel Saunders egész külsejét megörökíti, ami kvázi felér egy élőben lévő találkozással. Na persze olyan képeket használj, amik frissek és tényleg a valós külsődet mutatják be. A képeken érdemes az önbizalmad és a saját magad iránti szeretetet és tiszteletet is sugároznod.

6. Ne légy idióta

A match utáni első üzenet kulcsfontosságú és bár jó humornak tűnhet, de ne indíts semmilyen idióta szöveggel. ("Szia Cica, van gazdád?" és társaira gondolunk.) Mégis csak egy egyelőre ismeretlen személlyel fogsz elkezdeni beszélni. 

7. Törd meg a jeget

Saunders legtöbbször egy kedves bókkal kezdeményez beszélgetést Tinderen, például az illető mosolyát dicsérve. Ez egyébként oda-vissza működő módszer. Ezenkívül pedig meg kell törnöd a jeget olyan nyitó kérdésekkel, mint "Mi az első dolog, amit reggelente csinálsz?" vagy éppen a "Mi az, amit még ebben a hónapban mindenképpen el akarsz érni?". Törekedj arra, hogy olyan kérdéssel nyiss, ami segít, hogy jobban megismerd az illetőt.

8. Vedd figyelembe a járványt, de ne hagyd, hogy korlátozzon

Ha minden jól megy akkor a következő lépés a randi lesz, igen még így koronavírus idején is. A járvány felett nem hunyhatsz szemet, de a Tinder lényege, hogy minél előbb törölhesd a profilod, mert sikeresen találtál valakit. Szóval járvány ide vagy oda próbálj meg elmozdulni a Tinderről. Küldj neki SMS-t vagy menjetek át Instagramra, Facebookra, amivel szintén közelebb kerülsz ahhoz, hogy jobban megismerd a kiszemelted és hogy tényleg tetszik-e neked annyira, mint amennyire a Tinder profilja már meggyőzött.

Egyszerűnek tűnnek a tippek ugye? Viszont, aki valaha járt már az online társkeresők világában, az tudja, hogy nem azok. Jöjjön az utolsó tanács a Tinder legnépszerűbb amerikai férfijától.

9. Kezdeményezz és vezesd a beszélgetést szeretettel

Nem biztos, hogy az a bizonyos személy lesz életed szerelme, de ha beszélgettek, azzal bizony emberi kapcsolatot építesz, így fontos, hogy vezesd a beszélgetést és bármerre is terelődjön a köztetek kialakuló mindig légy kedves és szeretettel beszélj. Igen, akkor is, ha a válasz NEM lesz, hiszen sokat mond rólad az, ahogyan másokkal bánsz.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!

Likeold az oldalunkat a FACEBOOKON!

14 komment
süti beállítások módosítása