9 dolog, amit nézz át az online társkereső profilodban

2019. szeptember 24. 18:58 - Life Advisor

dating_app.jpgSokaknak van már tapasztalatuk és véleményük az online társkereséssel kapcsolatban. Egy dologban azonban mindannyian egyetértünk : nem könnyű kitűnni a tömegből, ha egy online oldalon vagy alkalmazásban több millió ember figyelméért küzdesz. Nem beszélve arról, hogy a Tinderrel kapcsolatban például már sok történetet olvashattál. Na de lássuk mi is a helyzet akkor, ha csak néhány másodpercünk van arra, hogy tartós és jó benyomást keltsünk? Íme 9 olyan lehetőség, amellyel jobbá teheted a profilod hogy növeld az esélyeid a leendő párod megtalálására.

1. Valódi képeket használj

Ne hazudj a profilodon se az életkoroddal, se a súlyoddal, se a magasságoddal, se semmivel kapcsolatban. Ha elégedetlen vagy a jelenlegi helyzeteddel, meg kell tanulnod kezelni. Ne hagyd figyelmen kívül és pláne ne hazudj róla.  Ugyanez igaz tehát a képedre is. Ne told túl a retusálást és a filtereket. Merj önmagad lenni.

2. A profilod legyen rövid, de lényegre törő

Senki nem akarja elolvasni az életed hosszú-hosszú regényét. Maradj rövid és tényszerű. Próbálj ki egy egyszerű szabályt. Valahogy így : A, B, C vagyok X, Y-t keresem hogy együtt megvalósítsuk/megtaláljuk Z-t.

3. Mesélj a hobbidról és arról, ami érdekel

Lehet, hogy kezdetben nem akarsz még túl sokat elárulni magadról, mégis érdemes a szenvedélyedről és az érdeklődési körödről beszélni kicsit.

4. Tölts fel olyan képet, amin épp a hobbidnak élsz

Tenisz, főzés, kertészkedés, művészet, állatok stb. Ezek, mind a szenvedélyeid lehetnek. Ha erről kapcsolatos kép található a profilodon, akkor megkönnyíted a beszélgetés elindítását.

5. Légy pozitív

Ha a képeken negatív hangulatot sugárzol, akkor messziről elfognak kerülni. Ahelyett, hogy olyan dologra összpontosítasz, ami negatív vagy amit nem akarsz, inkább legyél pozitív a feltöltött képek mindegyikén.

6. Legyenek színesek és autentikusak a képeid

Öltözködj egyszerű, de élénk színű ruhákba, mosolyogj őszintén, nézz a fényképezőgépbe és látszódjon az egész tested.

7.Ne feledkezz meg a közösségi médiáról

Ha összekötöd a Facebook vagy Instagram profilod az online társkereső adatlapoddal, akkor akár több időt is tölthetsz a kiszemelteddel. Általában csak néhány másodpercet töltünk a másik személy adatlapján, viszont ha elérhető más felületen is, akkor talán az együtt töltött idő is megnövekedhet.

8. Fontold meg, hogy profi fotókat készítesz

Természetesen nem muszáj több 10.000Ft-os profi fotózásra benevezned, de azért ne is a barátod/barátnőd okos telefonját használd, ha társkeresőre készítesz képeket. A profi módon elkészített képek természetesek, valósághűek így a bizalom kialakulásának esélyét is növelhetik.

9. Legyen nyári kép a profilodon

2013-ban a Match.com készített egy felmérést, amely alapján a férfiakat 60 a nőket 80%-kal vonzóbbnak ítélték nyáron készült képek alapján. Általánosságban ugyanis mindkét nem jobban néz ki a szabadban és nyári napsütésben, mint sapkába és sálba bebugyolálva. Plusz valószínűleg a képeken látszani fog, ahogyan élvezed a napot, így a kisugárzásod is pozitívabb lesz.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása