Ebből tudja az esküvői fotós, hogy a kapcsolat tartós lesz-e

2019. szeptember 19. 16:18 - Life Advisor

marriage_photo.jpgSzemély szerint csodálom a fotósokat. Néha már szinte hihetetlen, mennyire csodálatos módon tudnak megmutatni egy tájat, tárgyat és ami számomra ennél is megdöbbentőbb magát az embert. Persze minden fotósnak megvan a maga területe, amelyben igazán otthon érzi magát. Az egyik ilyen például az esküvői fotósok. Ők azok akik akár egy esküvői, akár egy eljegyzéssel kapcsolatos fotózáson nagy figyelmet szentelnek a párok kinézetének, figyelik a testbeszédüket és mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a leghitelesebb pillanatokat sikerüljön lencsevégre kapniuk. De vajon melyek azok a jelek, amelyekből megtudják mondani, hogy egy kapcsolatos tartós lesz-e?

A nevetés az elsődleges jele annak, hogy a kapcsolat jó irányba halad és még tartós is lehet

A fotózás bizony sokszor kényelmetlen lehet, hiszen nem szeretjük magunkat viszont látni a képeken és stresszbe vagyunk, hogy egyáltalán jól sikerül-e az egész. Ezenkívül egy esküvői vagy eljegyzési fotózás során az emberek nincsenek hozzászokva ahhoz, hogy természetesen kezeljék egymást miközben folyamatosan a fényképezőgép kereszttüzében vannak. 

A fotós által kért beállításokat, pózokat sokszor szintén nehéz lehet megtartani, ami abból is fakadhat, hogy laikusként még nem látjuk azt, amit a fotós már igen. Azonban, ha a párok képesek leküzdeni ezt a kényelmetlenséget és arra koncentrálnak, hogy közösen együtt szórakozzanak, nevessenek és jól érezzék magukat, akkor ez jó jel lehet a jövőjüket illetően.

Ha a pár mindkét tagja képes feloldódni a fotózás során és képesek nevetni, akkor sokkal hamarabb feloldódnak, nem veszik olyan görcsösen az életet, hanem képesek lesznek megélni a pillanatokat. Ha ezt megtudják tenni, akkor valószínűleg ez az esküvő utáni életükben is folytatódni fog.

Továbbá, ha a fotózás során képesek a párok egymással fenntartani a szemkontaktust, sokszor megérintik egymást, megfogják egymás kezét stb. az szintén a kapcsolat tartósságát vetítheti előre. Ha pedig a képek készítése közben a fotós szeme is könnybe lábad azért, mert a képek visszatükrözik a pár óriási szerelmét, akkor szinte biztosnak vehetjük a jövőbeli boldogságot és tartós kapcsolatot.

Ha viszont a párok vitatkoznak és csak púp a hátukon a fotózás akkor nem sok jót hozhat a jövő

Amikor a fotós azt látja, hogy a pár valamelyik tagja teljes érdektelenséget mutat a fotózás során és nem képes erőt venni magán a párja kedvéért sem, az nem jelent jót. Továbbá a szarkasztikus és gonosz megjegyzések és beszólogatások szintén nem kecsegtetnek semmi jóval.

A vendégek és a családtagok is sokat mondanak a kapcsolat jövőjéről

Ha a vendégek és a családtagok között konfliktus figyelhető meg vagy stresszhatást gyakorolnak a párra és/vagy egymásra, akkor szintén negatív hatással lehet a kapcsolat jövőjére.

A bók sokat segít

A dicséret és a bók sokat segíthet, ahelyett ugyanis, hogy a negatív dolgokat erősítenéd inkább bókolj a párodnak. Ha azt mondja, hogy nem néz ki jól, kövér, rosszul áll a haja stb. ösztönözd őt. Mond meg neki, hogy gyönyörű és próbáld meg erősíteni a párod önértékelését. A párok ugyanis, akik tartós kapcsolatra törekednek, bizony képesek egymást építeni. A partnerünk panaszkodásának kezelése a legjobb módszer ahhoz, hogy boldog környezet teremts, amelyben mindketten egyenlőek vagytok.

Bár egyértelmű jelet nehéz találni, hogy vajon a kapcsolat tényleg működni fog-e hosszútávon legrosszabb esetben próbálkozzatok azzal, hogy együtt képesek vagytok-e vita,veszekedés stb. nélkül összeszerelni egy IKEA bútort. Ha igen, akkor félig már biztosan nyert ügyetek van. :)  

komment
süti beállítások módosítása