5 tipp, hogy olvasni tudj mások arcáról

2019. március 20. 20:42 - Life Advisor

face_know.pngAz arcunkról rengeteg minden leolvasható. Ciceró is azt mondta : " Az arc az elme térképe." és ezek a szavak a mai napig ugyanúgy igazak, mint kétezer évvel ezelőtt. Néhány dolog ugyanis bizony létezik, amelyet bármennyire is igyekszünk nem tudjuk elreteni. A testbeszéd széles körben ismert és egyre többen használják, hogy megfejtsék a másik embert. Íme 5 tipp, amire te is figyelhetsz és leolvashatsz mások arcáról.

1. V alak az arcon

A szemek mozgásából rendkívül sokat megtudhatunk. A vonzódás egyik jele például amikor a szemeid és az arcod egy V alakhoz hasonló formát képez. Gyakran ez csak egy röpke pillantás, de biztos jele, hogy a vonzalom elindult.

2. A folyamatos pislogás

Azok az emberek akik stresszesebbek, igzulnak vagy kényelmetlenül érzik magukat sokkal többet pislognak, mint azok, akik teljesen nyugodtak.

Ezzel egyébként a hazugságot is mérheted. Ha valaki próbálja elfedíteni a mondandóját észre fogod venni, hogy egyre sűrűbben pislog, azaz nem mond igazat.

3. Rejtett érzelmek

A pszichológusok azt állítják, hogy hiába próbáljuk rejtegetni az érzelmeinket vagy épp a hazugságot, az arcunk lebuktat minket. Bár lehet, hogy létezik póker arc, de neked ügyesebbnek kell lenned és hidd el, ha figyelsz, akkor rájössz, hogy a póker arc csak mese.

4. Ásd bele magad a témába

Fontold meg, hogy időt szánsz a testbeszéd tanulására és mélyebb megismerésére. Ezzel a képességgel rendkívül jól feltudsz mérni bármilyen embert. Bár a tanulás időbe telhet, akik már megtanultak, esküsznek ezekre a technikákra.

5. Tágra nyílt szemek

Néhány jelet ugyan bármennyire szeretnénk, nem tudunk irányítani. Ha például valami szépet látunk a pupillánk automatikusan megnagyobbodik sőt sokszor az egész szemünk, hiszen annyira fókuszálunk és annyira szeretnénk látni az a pozitív dolgot.

 

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!

A LifeAdvisort megtalálod a legnépszerűbb közösségi oldalakon is!

Likeold az oldalunkat a FACEBOOKON!

Kövess be INSTÁN is!

komment
süti beállítások módosítása