3 dolog, amivel mindenképpen rendelkezzen a jövőbeli üzleti partnered!

2019. március 09. 14:08 - Life Advisor

business_releationship.pngNapjainkban a legtöbb vállalkozás csak önmagára számíthat. Bár ez nagyszerű dolog, azonban ha igazán erőteljes piaci jelenlétre vágyunk bele kell kerülnünk olyan üzleti körökbe, ahol mindez megvalósítható. Annak érdekében tehát, hogy ezt te is megvalósíthasd bölcs döntés lehet egy olyan üzleti partner kiválasztása, aki megsokszorozza az esélyeid. Ha most épp a fejedet vakarod azon töprengve, hogy ezt hogyan is tudnád megvalósítani, akkor mutatok 3 olyan dolgot, amivel mindenképpen rendelkezzen a jövőbeli üzleti partnered.

1. Kulcsfontosságú kapcsolatok

A legjobb üzleti partnert a már jelenleg meglévő kapcsolataikból fogjuk tudni megszerezni. Vizsgáld meg a környezeted, mielőtt egy teljesen vadidegen embert hoznál be az üzletedbe partnerkét. 

Ha már meglévő kapcsolatoddal alakítasz üzleti kapcsolatot, akkor mindketten megértitek, hogy mi is kell a jó kapcsolat kialakításához. A barátokkal való üzleti kapcsolat ha igazán jól működik olyan, mint a házasság. Ha a kapcsolat sikeres, akkor minden összetevő a helyére kerül. Ha olyas valakivel lépsz partnerkapcsolatba akiben nem bízol, az az egész vállalkozást veszélybe sodorhatja.

2. Kiegyensúlyozottság

A fentiek után a következő lépés, hogy olyas valakit találj, aki megtudja azt csinálni, amit te nem. Más szóval, ha neked a számítógép és az online jelenlét az erősséged, ellenben problémát okoz az üzleti partnerekkel lévő személyes márka képviselet, akkor olyan személyt kell neked, akinek épp ez a terület az erőssége.

Ha képes vagy egyensúlyba hozni a munkamegosztást közted és a partnered között, akkor a siker sem fog elmaradni. Amire azonban még mindenképpen figyelned kell, hogy pontosan definiáljátok, hogy ki melyik területért felelős és melyik területen fogja kihozni magából és a vállalkozásból a maximumot.

3. Pozitív hozzáállás

Bár az utolsó helyre tettem, elengedhetetlen a sikeres vállalkozás érdekében, hogy mindketten pozitív gondolatokkal éljük meg a mindennapokat. A kudarcok természetesen rendben vannak, hiszen nem lehet egyből a csúcsra jutni. Bizonyára te is olvastál már sikersztorikat és ami ezekben közös az az, hogy mielőtt a csúcsra juthatnánk meg kell járnunk a poklot is. A nehézségekből és a kudarcokból fontos tanulnunk és fejlődnünk. 

Fontos, hogy mindketten így gondoljátok és ezáltal egymást is fogjátok tudni motiválni annak érdekében, hogy a vállalkozás is felfelé íveljen. A legfontosabb, hogy pozitív maradj, felállj a kudarcokból és előre haladjatok. Ha olyan partnert találsz, aki segít felelősséget vállalni, nem fog sokáig tartani, hogy mindketten sikeresek legyetek.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!

A LifeAdvisort megtalálod a legnépszerűbb közösségi oldalakon is!

Likeold az oldalunkat a FACEBOOKON!

Kövess be INSTÁN is!

komment
süti beállítások módosítása