A bőséggel teli élet vizualizása!

2018. október 20. 07:30 - Life Advisor

artem-bali-684025-unsplash.jpgA bőség egy szellemi elv, amely alapján a világegyetem minden tartalmaz, amire szükségünk van, mindössze annyit kell tennünk, hogy rendelkezzünk vele. Mindannyian bőségben akarunk élni, de kevesen mondhatjuk, hogy már jelen van a bőség az életünkben. Tehát mi lehet a probléma? Hogyan juthatunk el ahhoz az állapothoz, hogy megtapasztaljuk a bőséget az életünkbe? Az igazi problémamegoldás azon múlik, hogy hogyan látjuk mi a bőséget.

Minden energia. Minden fizikai dolog is a nagy hegytől az apró molekuláig ugyanolyan energia. A gondolkodásunk és a tudatunk azonban úgy működik, hogy azzal szembesít minket, amit könnyeben felismer a tudatalattink. Viszont ha már lehetőségünk van arra, hogy a bőséget fizikai fogalomként vagy energiaként tekintsük inkább, akkor miért ne választanánk az utóbbit?

A probléma azonosítása

A bőséggel kapcsolatos korlátokat, akadályokat az ego beavatkozásával együtt különféle helyekből hozhatjuk. Lehet egy rossz tudat, egy negatív gondolati minta szülőktől, barátoktól, tv-ből, rádióból stb. Mindezek természetesen vagy idealizálják, vagy éppen csorbítják a bőséggel kapcsolatos képet.

Ennek további hatása, hogy megnyitják a megítélés lehetőségét is. Jobb vagy rosszabb értéket adunk a dolgoknak. A leggyakoribb probléma, amit én is tapasztalok, hogy az emberek többsége szerint a pénz egy úgynevezett szükséges rossz. Túl sok erőfeszítést igényel, hogy megszerezzük, nagyon könnyen kifolyik a kezünkből, félünk, hogy nem lesz elég.

A bőség, mint energia ábrázolása

A vizualizáció megteremtéséhez lazíts és helyezkedj el egy számodra kényelmes és nyugodt helyen. Ha nem lenne ismerős ez a koncepció, akkor egyszerűen csak fókuszálj és figyelj a jelenre. Ne hozd elő a múltad, ne siettesd a jövőd, egyszerűen csak légy a jelenben, a mostban.

Azonban fontos, hogy a bőséget ne tárgyakhoz kösd. Ehelyett, önmagadat kell bőségben látni, úgy mint egy energia, ami körülvesz téged. Ezután hagyd, hogy ez a hullám élénken átvegye a vizualizációt. Ezt a tudatfilmet te irányítod, úgy ahogy csak szeretnéd.

Figyelj meg néhány dolgot erről az energiáról :

  • Formátlan. Nincs határozott definíciója, nincsenek szélei.
  • Áramlik, úgy, ahogy és amerre csak akar. Nem irányítod, elfogadod.
  • Végtelen
  • Barátságos, szorosan felébreszti benned és körülötted a szeretetet.
  • Jó, nincs semmi rossz energia a bőségben.
  • Teljes. A bőség energiája mindent megtesz, ami a jó egészséghez, kapcsolatokhoz, pénzügyi helyzethez kapcsolódik, anélkül, hogy meghatároznánk a hogyant.

Ez az energia a végtelen bőség lényege. A bőség teljes és tökéletes. Formátlan, nem láthatod közvetlenül pénzként, az egészségedben, a kapcsolataidban vagy a körülményeid között, de észreveheted, hogy mindezek a dolgok ott vannak. Nem kapunk tőle vizuális jelzőt, de érezzük.

Vizualizáld önmagad is energiaként

Tekints önmagadra is ilyen határtalan energiaként. Ha a jelenre fókuszálsz, akkor nem lehet nehéz. Ismerd fel a tudatosságodban, hogy te is az univerzum része vagy. A bőség benned van. A bőség te magad vagy. Így önmagadat is képes leszel végtelen energiaként ábrázolni és csatlakozhatsz a körülötted lévő energiákhoz.

Ez az egész technika valójában a bőség elfogadása. Mindez jó, nincs okunk attól tartani, hogy nem működik, nem valósulhat meg. Jó és pozitív dolgokba kerülsz, ami maga a bőség. A technika könnyebb és hatásosabb a gyakorlatban, ezért javaslom, hogy próbáld ki te is.

Ez a módszer egyenesen a probléma gyökere felé halad, mivel a bőségre vonatkozik és az elme szintjén foglalkozik vele. Elsőre furcsának és lehetetlennek tűnhet, de hidd el, sokkal könnyebb beilleszteni az életedbe, mint az gondolod.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!

A LifeAdvisort megtalálod a legnépszerűbb közösségi oldalakon is!

Likeold az oldalunkat a FACEBOOKON!

Kövess be INSTÁN is!

komment
süti beállítások módosítása