Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A szexuális kommunikáció és vonzerő művészete

2018. augusztus 30. 07:30 - Life Advisor

boy-946214_640.jpgA szexuális kommunikáció művészetét nehéz meghatározni. Nagyon régóta figyelik a különböző nemű emberek vonzerejét, de soha nem derült fény sem véglegesen, sem általánosan, hogy miért vonzódnak a nők egyes férfiakhoz jobban, mint másokhoz. Itt vannak például a pszichológiai és fizikai tényezők.

 

 

A kapcsolatok elején a fizikai tényezők dominálnak, később miután ezen már túl vagyunk, elkezdenek minket érdekelni a személyiségjegyek, a mentális erő és az intelligencia, különösen igaz mindez a hosszútávú kapcsolatokra. Tehát a fizikai vonzerő és viselkedés nagy szerepet játszik a kezdeti szakaszban. A megfelelő testbeszédet és jelzéseket alkalmazva a férfiak képesek magukhoz láncolni a nőket anélkül, hogy egy szót is szólnának. Szeretnéd tudni, hogyan érheted el a legjobb első benyomást? Nincs határozott képlet, de ezek a tippek segíthetnek.

1. Szemkontaktus

Az első dolog, amikor találkozol egy hölggyel, hogy igyekszel vele folyamatosan fenntartani a szemkontaktust. Folyamatosan tartsd rajta a tekinteted és közben mosolyogj. A szemkontaktus fenntartása és a mosoly nem csak abban segít, hogy elengedj minden aggodalmad és félelmed, de a hölgy szemszögéből teljes mértékben magabiztosnak tűnsz majd.

2. Testbeszéd

Ha a szemkontaktus már megvan, akkor a következő, amire a hölgy figyelni fog, az a testbeszéd. Nyugodnak és magabiztosnak kell lenned. Húzd ki magad, vállaid legyenek hátul, a fejed legyen magasan. Ez mutatja a magabiztosságod. Amit feltétlenül el kell kerülnöd, hogy a túlzott mozgással, nyugtalanságot, bizonytalanságot sugárzol.

Emlékezz arra, hogy mindig magabiztosnak kell lenned. Ugyanez a magabiztos és önbizalmat sugárzó séta is sokat mond egy hölgynek a személyiségedről.

Amennyiben leülsz figyelj arra, hogy ne csúsz le a székről és még véletlen se tedd keresztbe a kezeid.

3. Csábító hang

Amikor egy hölgyet sikerült levenni a lábáról, akkor már kezdesz sínen lenni. Itt az ideje tehát, hogy ezt a vonzalmat fenntartsd a hangoddal is. A mély és megnyugtató hang nagymértékben segíthet ebben. Beszélj lassan, érthetően. Mindez hozzásegít ahhoz, hogy a hölgy érdeklődését felkeltsd.

4. Incselkedő mondatok

Tehát, olyan dolgokról kell beszélned, amelyek nem az alap szisztémát követik, mint a "Hol dolgozol?" vagy "Hol laksz?" stb.

Ehelyett, ha mondjuk megdicséred a ruháját, adj bele egy kicsit többet. Ahelyett, hogy "Ez a ruha gyönyörű!" mond azt, hogy " Ebben a ruhában minden szempár rád fog szegeződni." A humor rengeteget segít, hidd el.

5. Magabiztosság, de nem egoizmus

A kulcs a magabiztosság, nem pedig az, hogy azt hangsúlyozd mekkora fasza gyerek is vagy és mennyi pénz van éppen a farzsebedben. Ez totál kiakasztja a nőket. Ehelyett meséld el, hogy mit csinálsz, milyen céljaid vannak, mi a szenvedélyed. Hidd el, ezt jobban fogják értékelni.

6. Nonverbális jelek

Az előbb már szó volt a vicces és incselkedő mondatokról, most azonban a nonverbális jelekről is szót ejtünk. Bólogatás, a szemeddel való helyeselés vagy ha épp grimaszt kíván meg a beszélgetés, akkor vicces arc.

Ne feledd, hogy egy beszélgetés során nemcsak beszélned, de hallgatnod is kell és ezt is professzionálisan kell csinálnod, úgy, hogy valóban látszódjon rajtad, hogy érdekel, amit a hölgy mond. A szemkontaktus továbbra is fontos. Mégis, hogy nézne már ki, hogy ha miközben te beszélsz a szemébe nézel, amikor azonban ő beszél hozzád, akkor a szemeiddel a plafont vagy a földet bámulod. Nos elárulom....kiábrándítóan!

7. Nem minden a verbális kommunikációról szól

Ne beszélj túl sokat, mert az olyan érzést kelthet, mintha mindenáron le akarnád nyűgözni a hölgyet. A nőnek a kapcsolatot kell éreznie veled és nem feltétlenül kell lenyűgöződ. Figyelj arra, hogy ne kérdezz túl sokat, nehogy úgy érezze, hogy kihallgatáson van.

8. Ne állj elé részegen!

Ne akkor próbáld meghódítani a kiszemelt hölgyet, amikor hulla részeg vagy. A büdös szájszag, a furcsa mozgás és az egyéb alkohol által kiváltott tünetek teljes mértékben kiábrándítóan hatnak a nő számára. A bizalmukat kell megszerezned és tegyük hozzá, hogy az első randin holt részegre inni magunkat, nem jó belépő sehova.

9. Öltözz ki!

A szexuális kommunikáció fontos része, hogy mit viselsz. A nők szeretik az ízlésesen öltözött férfiakat. Nem feltétlenül kell Armani öltönyt viselned, de fontos, hogy a nők az öltözékedről állapítják meg a rólad alkotott első képet, véleményt. Te sem vonzódnál egy rettentő stílusban felöltözött nőhöz. Na, ugyanez a helyzet fordítva is. Ne felejtsd el, hogy úgy kell öltöznöd mint egy férfi, nem, mint egy fiúcska. Lődd be a hajad, vágd le a körmeid, hagyd otthon a melegítő nadrágot és a papucsot.

Ne úgy fogd fel az alábbi tippeket, mintha ez most 9 parancsolat és kötelezően betartandó szabály lenne. Legyél természetes, ugyanúgy, mint a fenti tippek az életedben. Sok sikert!

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

süti beállítások módosítása