Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

12 szörnyű ok, ami jelzi, ideje szakítani a barátnőddel!

2018. augusztus 05. 07:30 - Life Advisor

people-3422435_640.jpgBoldog párkapcsolatban élni az egyik legjobb dolog a Földön. Pillangó van a gyomrodban, mosolyogsz amikor meglátod a barátnőd és nem tudod elképzelni, hogy nélküle ébredj fel reggelente. A boldog párkapcsolat olyan érzéseket ad neked, amitől úgy gondolod, hogy nincs legyőzhetetlen akadály az életedben. Az életed remek és nem is lehetsz boldogabb. Sajnos a legtöbb kapcsolat nem ilyen. Íme 12 olyan szörnyű ok, ami jelzi, hogy ideje szakítanod!

Nagyon sok olyan embert ismerek, akik több éve vannak egy átlagos - tudod - se veled, se nélküled kapcsolatban. Kialakulhat azonban egy olyan helyzet, amikor rájössz, hogy jobb egy új kapcsolatot teremteni, mint folytatni a szenvedést. Bizonyos esetekben ugyanis egészségtelenebb, ha mindkét fél azt állítja, hogy minden rendben van.

Nézzük meg tehát az a 12 fájdalmas okot, ami azt mutatja, hogy ideje szakítanod a barátnőddel és meghoznod egy olyan döntést, amely fájdalmas ugyan,de jobb mindkettőtök számára.

1. Nem tisztel téged!

Had tegyek fel egy őszinte kérdést : A barátnőd tisztel téged?

Rengeteg olyan párkapcsolatban élő emberrel találkoztam, akiket a barátnőjük egyáltalán nem tisztelt. Szerintem neked is elég csak a környezetedben szétnézni és biztosan fogsz találni ilyen párokat. Nem tudom, te hogy vagy vele, de soha nem lennék együtt olyan lánnyal, aki nyilvánvalóan nem tisztel. Ugyanakkor felmerül bennem a kérdés, hogy sokan miért fogadják el ezt a szituációt, ami egyébként teljesen elfogadhatatlan.

2. Nem vagytok egymáshoz valók!

Vonzódtok egymáshoz. Vele akarsz aludni, végül együtt alszotok és párkapcsolatban lesztek. Jól hangzik, nem?

Sok kapcsolat azonban csak szexuális vonzódáson alapul. Ne érts félre, tény, hogy fontos dolog,de ha a hálószobában megvan az összhang a való életben azonban nem, akkor ne csodálkozz, hogy szar a kapcsolatod.

Vagy másik példa, hogyha te éppen előnyben részesíted az otthonülést, a romantikát, az olvasást, a barátnődnek pedig minimum 2 bacardira van szüksége, hogy jól érezze magát, akkor szintén nagy különbségek vannak.

3. Te jobbra akarsz menni, ő pedig balra!

Mik az álmaid? Mit akarsz elérni? Hol szeretnél élni?

Ezek mind alapvető kérdések, amelyekkel tisztában kell lenned és ennek megfelelően cselekedned. A legtöbben azonban nem cselekszenek és sokszor éppen a barátnőjük miatt.

Képzeld el,hogy vállalkozást akarsz indítani, ami miatt el kell költöznöd mondjuk Ausztráliába. Melletted pedig egy olyan barátnő van, aki szerint a legelvetemültebb dolog, feladni a biztos munkád, a költözés pedig szintén botrányos lépés.

Mennyire valószínű, hogy boldog leszel ebben a kapcsolatban?

Ha feladod az álmaid, hogy együtt maradj egy olyan lánnyal, aki nem támogatja a céljaid és nem engedi, hogy azt csináld, amit szeretnél, akkor bolond vagy.

4. Nem lesz boldog nélküled!

Az egyik oka, amiért szakítanod kell vele, ha tudod, hogy nem lesz boldog nélküled. Most azt gondolod, hogy mi a faszt olvastam?  Elsőre ellentmondásosnak tűnhet, de ha jobban belegondolsz, sok értelme van.

Ha tudod, hogy a barátnőd csak azért van veled, hogy ne legyen egyedül és hogy majd te meghozod neki a boldogságot, akkor ideje szakítanod.Sajnálom, de ha neki egy másik ember kell ahhoz, hogy boldog legyen, akkor komoly pszichológiai problémái vannak.

5. Nem látod magad vele 5 év múlva!

Van most jelenleg barátnőd? Rendben, akkor csukd be a szemed és képzeld el magad 5 év múlva. A barátnőddel látod magad vagy egyedül?

Ez egy egyszerű,de fontos kérdés, amit fel kell tenned magadnak. Már van elég férfi, aki együtt van egy lánnyal, de nem látja a közös jövőt. Ne csatlakozz hozzájuk!

Ha becsukod a szemed és nem látod 5 év múlva az életed együtt a barátnőddel, akkor érdemes megfontolni, hogy jó-e neked ez a kapcsolat.

Szeretnéd megvalósítani az álmaid, ráadásul gyorsan?

Íme egy lépésről-lépésre útmutató, amelyet korlátozott ideig ingyenesen tölthetsz le!
Kattints >>>

6. Szerelmes a hitelkártyádba!

Sajnálom, de nem tudom megérteni azokat a férfiakat, akik folyamatosan drága cuccokat vesznek a barátnőjüknek utána pedig panaszkodnak, hogy a barátnőjük mennyire pénzéhes. Ha te is minden pénzed a barátnődre költöd érdemes lenne tesztelned, hogy tényleg téged szeret-e?

Hogyan? Ne vegyél meg neki minden szart és figyeld meg, hogy reagál.

Ha tiszteletben tartja ezt a döntésed és ugyanúgy szeret és támogat, mint eddig, akkor nagyon pozitív érzések keríthetnek hatalmába. Ha viszont kiakad és balhézni kezd, ideje lépnie az életedből.

7. Megcsalt!

Abban az esetben, ha egy monogám kapcsolatba kerülsz, ahol elméletileg megígértétek egymásnak, hogy hűségesek lesztek, akkor egy megcsalás esetén azonnal szakítanod kell vele.

Egyszer egy férfi ügyfelem coaching közben így reagált erre :

"Nem gondolod, hogy ez egy kicsit durva? Nem volna jobb megbocsájtani és kibékülni, ha megígéri, hogy soha többé nem lesz ilyen?"

Mostanra tudhatod, hogy kicsit szélsőséges vagyok a párkapcsolatok terén. Nem véletlen, ugyanis a coachingok során elég emberrel beszéltem már, akik újra és újra ugyanazokat a hibákat követték el. Az egyik ilyen hiba, hogy megcsalás után is együtt maradnak a nővel.

Jöhetünk itt bármilyen statisztikával, de ha valaki egyszer megtette újra megfogja tenni.

8. Beszél,beszél, de nem hallgat meg!

Ismersz olyan lányt, aki csak beszél,beszél és beszél, de nem képes hallgatni? Érdemes megfontolnod, hogy vajon ez az illető veled is törődik? Mennyire valószínű, hogy törődik veled, ha arra sem képes, hogy meghallgasson?

9. Alkohol, vagy kábítószer gondjai vannak!

Ez minden olyan srácnak szól, akiknek a gyengéi a parti cicák. Ismertem egy olyan pasit, akinek a barátnője úgy ette a prozacot, mint a cukorkát. Illetve egy másik srácot, akinek a barátnője többet ivott, mint egy orosz építőmunkás.

A húszas éveidben még szimpatikus lehet, hogy az alkoholtól és a drogoktól gátlástalan és egész éjszakán tartó szexben lesz részed, de kérlek, gondolj a jövődre. Ha egy lánynak antidepresszánsra vagy alkoholra van szüksége, hogy megbirkózzon az életével, akkor jobb,ha nem a te életedet "boldogítja".

10. Szeretsz nélküle lenni!

Hiányzik a barátnőd, amikor nincs veled? Remélem igen, ha nem akkor ideje szakítani. Emlékszem egy srácra, aki szinte megkönnyebbült, amikor reggelente eljöhetett a barátnőjétől. Ha benned is hasonló érzések kavarognak akkor érdemes átgondolod a szakítás lehetőségét.

11. Nincs szexuális életed!

Mikor voltatok együtt utoljára? Abban az esetben,ha kapcsolatban vagy de az utolsó szex több hete vagy akár hónapja volt, akkor biztosan nem egy boldog párkapcsolatban élsz. Ez egy jel lehet arra vonatkozólag, hogy a kapcsolatotok ellaposodott vagy barátivá vált. Jobb tehát, ha elmondod neki az igazat.

12. Nem szereted többé!

Mi van, ha a szerelem barátsággá vált? Mi van,ha a szerelem elmúlt?

Nos, sok ember van együtt olyan nővel, akiket már nem szeretnek. Azért csinálják, mert nem hisznek abban, hogy találnak másik lányt. Azért csinálják, mert legalább a szex megvan. Aztán eljutnak arra a pontra, amikor nem marad más, mint a szakítás.

Remélem, hogy olyan kapcsolatban élsz, amiben boldog vagy és ki tudsz teljesedni. Ha azonban bármelyik fenti okot megtalálod a kapcsolatban, akkor ideje átgondolnod, hogy valóban együtt akartok-e maradni, vagy ideje lenne szakítani, elsősorban a saját, hosszú távon azonban mindkettőtök érdekében.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!

Likeolj minket ide kattintva a www.facebook.com/lifeadvisorhungary oldalon! 

Kövess az Instagramon is! >>>

komment
süti beállítások módosítása