12 tipp, hogyan kezd a beszélgetést Tinderen! Ezeket minden lány értékeli!

2018. augusztus 03. 07:30 - Life Advisor

adult-1847044_640.jpgValaki egyszer azt mondta, hogy az első benyomás az utolsó is és ez remekül alkalmazható a valóságban. Míg egyes embereknek nem okoz gondot elindítani egy beszélgetést, mások eléggé le vannak maradva. Nincs rosszabb, mint egy olyan személytől, aki nekünk tetszik, választ sem kapni az első üzenetünkre. Ez az egyik ok, ami miatt a legtöbb srác fél attól, hogy beszélgetést kezdeményezzen, mert nem akarnak szembesülni ezzel a kínos helyzettel. A beszélgetés elindítása igenis képes megalapozni a kapcsolatot, ezért nagyon fontos, hogy hogyan kezdjük el. Íme 12 tipp, amit bátran alkalmazhatsz.

Mostanában rá szálltam kicsit a Tinder-re, egyrészt mert többen fordultatok hozzám azzal kapcsolatban, hogy nem jön össze a párkapcsolat, másrészt azért, mert én is használom :) , harmadrészt pedig Ádám üzenetének köszönhetően (a lenti képen), aki a 8 legnagyobb hiba, amit a férfiak elkövetnek az online randi profiljukon cikkemmel kapcsolatban kérdezett:

 adam_messenger.jpg

Ha vonzónak találsz valakit, akkor egy helló, mizu-nál jobb beszélgetés kezdésre van szükség. Törekedj valami kreatívra, ami azt mutatja, hogy van egyéniséged. Bedobhatsz valami érdekes témát vagy éppen vicceset, reflektálhatsz az illető egyik képével kapcsolatban valamire. Fontos, hogy figyelj a megfogalmazásra és a helyesírásra, hiszen a nyelvtani hibák nem aranyosak.

1. "Helló, ráérsz valamikor? Szeretnélek jobban megismerni."

Ez egy nagyon jó kezdés, már csak azért is, mert udvariasan kijelented, hogy találkozol vele. A másik dolog pedig, hogy így azt sugallod a lánynak, hogy annyira érdekesnek találod, hogy megismerkednél vele.

2. "Hű, a profilod teljesen lenyűgözött. Jó volt látni, hogy ugyanolyan kalandvágyó vagy, mint én, ugye?"

Ha bókkal szeretnél indítani, akkor túl kell lépned a "szép szemeid vannak" és a "gyönyörű tested van" bókokon. Valószínűleg a kiszemelted, már rengeteg hasonló üzenetet kapott, szóval miért akarna ezredjére is válaszolni rá. Dicsérd meg őt más miatt és lehetőleg hagyd a fizikai megjelenést.

3. "Szia! Szerinted ki a legszerencsésebb itt az oldalon?"

A flörtölést mindenki értékeli, de csak akkor, ha minőségi és szórakoztató. Olcsó megjegyzésekre senki nem fog válaszolni. Győződj meg róla, hogy megnevetteted a partnered.

4. "Azta! Nagyszerű ízlésem van. Úgy értem, láttad már magad a tükörben?"

Ez egy remek módja annak, hogy finoman bókokkal a lány tudtára adjuk, hogy mennyire gyönyörű. Ha értékeli a viccet, akkor biztosan válaszolni fog neked. Nem beszélve arról, hogy az egojának is nagy lendületet adsz és ezt neked köszönheti.

5. "A rózsa vörös, az ibolya kék....a francba totál elfelejtettem, hogy mit akartam ezzel."

Oké, nyilvánvaló, hogy a költészet mindig is sikert arat. Nem mindannyiunknak van költői vénája, de ha megpróbálod, hidd el a lány értékelni fogja. Lehet, hogy nevetni fog rajta, de hé, akkor viszont megnevettetted, szóval vissza fog írni.

6. "Szóval a profilodban azt írod, hogy a rossz fiúkat szereted. Nem akarok hencegni, de én például nem várok 1 órát evés után, hogy úszni menjek."

Ebből egyből tudni fogja, hogy elolvastad a profilját és egy kicsit furcsa ám vicces módon próbálsz meg felé közeledni.

7. "Mit csinálsz szívesen a szabadidődben? Mit szólnál, ha eljönnél velem valahova?"

Kérdéssel indítani mindig is jó dolog, hiszen azt sugallod, hogy érdeklődsz a lány iránt. Ráadásul így egyből indítod az ismerkedést és a közelgő randi szervezését is.

8. "Rendben, szóval nemrég olvastam a "Hogyan randizzunk életünk szerelmével?" című könyvet. Végeztem vele. Készen állsz arra, hogy kipróbáljam veled?"

A Tinder egy olyan hely, ahol szórakozhatsz, lazíthatsz és kacérkodhatsz is. Ragadd meg tehát a lehetőséget, hogy bedobj egy jó viccet. Nincs semmi baj a gúnyolódással, legalább látja rajtad, hogy energiát fektetsz a randizásba. :)

9. "Kipp-kopp, ki van ott? Nos senki, de ma este 8-ra mehetek érted?"

Tényleg nem lehet elégszer hangsúlyozni, de a jó humor minden lánynál bejön. Ha jól nézel ki, de egyáltalán nincs humorérzéked, akkor véged.

10. "Szia, az idén még nem randiztam senkivel. Örülök, hogy megvártalak. Holnap este egy vacsora?"

Egy bizonyos dátumhoz kötni valamit, minden személynek imponáló lehet. A lánynak pedig, ha nincs más programja, akkor biztosan igent fog mondani.

11. "Oké, játszunk egyet. Mondok egy szót, te pedig rávágod, mi az, ami elsőre eszedbe jut róla."

Ez egy tipikus jégtörő játék. Ne blöffölj, mert az nem vezet sehova. Érdekes játékot találj ki, amire garantáltan válasz fog érkezni.

12. "Rendben, három soros bemutatkozó. Író vagyok, szeretem a zenét, a gasztronómia a szenvedélyem. Te jössz!"

Nos, ez remek lépés a tökéletes beszélgetés indításához. Te bemutatod magad röviden és átpasszolod a lánynak a labdát, jelezvén az érdeklődésed. A válasz biztos nem marad el.

Szóval most te jössz. Ha küzdesz azzal, hogy lenyűgözz valakit, akkor ezek a tippek hasznosak lehetnek, amikor legközelebb beszélgetést kezdesz. Légy őszinte, vicces és adj hozzá egy csipetnyi flörtöt is. Próbáld ki és a következő alkalommal jobb válaszadási arányt tapasztalhatsz.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

1 komment
süti beállítások módosítása