Emberek az álmainkban - Mit jelent valójában?

2018. május 12. 10:23 - Life Advisor

flowers-3160012_640.jpgValljuk be, a legtöbb izgalommal azokat az álmainkat fejtegetjük, amelyekben ismert vagy ismeretlen emberekkel kerülünk kapcsolatba. Lehetnek megnyugtatók vagy félelmetesek, izgalmasak vagy figyelemfelkeltők, mindenképpen üzenetet hoznak számunkra. A szélsőséges eseteket nem győznénk górcső alá venni, de megismerkedhetünk a leggyakrabban előforduló álombéli szereplőkkel.

CSALÁD

 • Szülők
  Az apa hatalmat jelent, álombeli megjelenése a karrierben való előrejutást ígéri.
  Az anya a szeretet megfelelője, megjelenése inkább szerelmi örömöket,családi harmóniát sugall.
  Ha férfi álmodik az édesanyjával, az nagyfokú szeretetigényéről árulkodik, míg ha nő, az inkább saját társadalmi szerepéhez való viszonyát mutatja, és néha múltba vágyást tükröz.

 • Testvér
  A testvérálmok közül főként a lánytestvérek megjelenésének van jelentősége. Álombéli felbukkanásuk családi vitát,viszályt, konkurenciaharcot jelez.

 • Gyerek
  Ha szép gyerekről álmodunk az baráti segítséget,támaszt jelent, de ha álombéli utódunk kevésbé édes, az azt mutatja, elárulhat bennünket valaki, akitől nem várnánk. Minden gyermekálom valahol a kreativitás, az önálló alkotás megjelenése is, de egyben a lázadás bennünk bujkáló jeleire is felhívhatja a figyelmet. A csecsemő megjelenése az álomban sérülékenységet, szeretetigényt mutat. Ha ikrekkel álmodunk az azt jelenti, hogy két jelentős dolgok között kényszerülünk dönteni, pedig nagyon nem szeretnénk, de azt is jelentheti, hogy valakihez nagyon kötődünk a kortársaink közül, akivel szinte egy szív, egy léleknek érezzük magunkat. Érdekes, de ha az álombeli gyerek fiú, az általában jót, míg ha lány, az többnyire rosszat sejtet.

 • Házasság
  Ha hajadon nő férjjel álmodik az épp azt jelöli, hogy egy ideig még nem házasodik meg. Ha házas nő álmodik valaki más férjéről, az csábítást jövendöl, de ennek ellent tud majd állni az illető hölgy. A feleség felbukkanása az álmokban általában nem jelent jót, kellemetlen eseményeket mutathat, de ha az asszony az álomban várandós, az adhat reményt némi feloldódásra.

BARÁTOK

Gyakran álmodunk barátainkkal. Ha közeli barátunk jelenik meg álmunkban, az jó híreket, élénk társasági életet jelez, míg ha egy távolabbi barátunkkal találkozunk álmunkban, az váratlan híreket, segítő emberek támogatását mutatja.

SZERELEM

Ha az aktuális párunkkal álmodunk, az gyakran azt jelenti, hogy bizonytalankodunk ezt a viszonyt illetően, és az álomból reméljük a vigasztalást vagy a bizonyosságot. Amennyiben az exünk jelenik meg egy romantikus álomban, az valamilyen szexuális csalódottságra utal a jelenben. Ha még mindig visszavágyunk a múltba, akkor valami nem stimmel.

IDEGEN SZEREPLŐK

Gyakran álmodunk gazdag emberekkel, királyokkal, ez leginkább felülről jövő segítség érkezését jelzi. Ezzel szemben, ha koldussal álmodunk, az azt mutatja, hogy valami hiányzik az életünkből, és nem könnyen lehet pótolni a hiányt. Rejtett, titkolni vágyott érzelmeket is jelenthet a kéregető.

Ha orvossal álmodunk, az magunk vagy közeli hozzátartozóink életében valamilyen betegség közeledtére hívhatja fel a figyelmünket, ugyanakkor jelezheti gyógyulás iránti vágyunkat és elhatározásunkat is.

Ha gyakran fordulnak meg idegen emberek az álmainkban, az felhívhatja a figyelmünket arra, hogy vannak olyan tulajdonságaink, amelyek egyenlőre még előttünk is rejtve vannak, de felszínre akarnak törni. Nagy valószínűséggel a való életben is úgy fogjuk fogadni ezeket a személyiségjegyeinket, ahogy álmainkban az idegent fogadtuk, szívélyesen vagy ellenségesen.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!

Likeolj minket ide kattintva a www.facebook.com/lifeadvisorhungary oldalon! 

komment
süti beállítások módosítása