5 dolog,amit akkor se változtass meg,ha párkapcsolatban élsz!

2018. április 22. 07:30 - Life Advisor

couple-relationship-3064669_640.jpgPárkapcsolat. Több,mint randik,kézfogás és csókolózás.Arról szól,hogy elfogadjuk egymás hibáit és személyiségét. Arról szól,hogy önmagad lehess és együtt találjátok meg a boldogságot. Olyan ember találni, aki elfogad minket és akit őszintén szerethetünk csodálatos dolog. Egy remek párkapcsolatban pedig a partnered elfogadja a hibáid és gyengeségeid. Lehet,hogy nem az összeset, de nem is az apró dolgokon van a fókusz, hanem az egész emberen. Ezért tehát fontos például az alábbi 5 dolog,amit akkor se változtass meg,ha párkapcsolatban élsz.

 1. A kapcsolatod a barátaiddal és a családoddal!
  Nagyon nehéz hiteles kapcsolatot kialakítani a társaddal, ha arra kényszerít, hogy válasz közte és a barátaid,családod között.

 2. A céljaid és az álmaid!
  Természetesen nem kell,hogy minden jövőbeli célunk és álmunk 100%-ban hasonlítson párunk céljaihoz. Sőt, egy igazi párkapcsolatban képesek vagyunk megtartani és megvalósítani a saját céljainkat.Ha a legcsekélyebb érzés felmerül benned, hogy a párod lebeszélne vagy akadályozna a saját álmod elérésében, akkor érdemes a kapcsolatot lezárni, mintsem feladni az életcélod.

 3. Érzelmeid,érzéseid!
  Az emberi természet része, hogy hogyan reagálunk bizonyos dolgokra. Amikor pedig párkapcsolatban élünk az érzelmeinket is bemutatjuk a partnerünknek. Például van,aki egy nehéz helyzetben sírni kezd, van aki kiordítja magából a feszültséget és a düht. Ha a partnered nem tudja értékelni az érzéseid és érzelmeid, akkor nem a megfelelő emberrel vagy együtt.

 4. A hitrendszered,véleményed és az értékeid!
  Amikor egyedül vagy akkor kicsit egyszerűbb, hiszen nem fogsz magaddal vitatkozni egy-egy dologról alkotott álláspontról. Párkapcsolatban viszont ez már nehezebb, ennek ellenére soha ne kérj bocsánatot azért, ahogy te látod a dolgokat.

 5. Hobbi és érdeklődési körök
  Hány olyan történetet hallottunk már, ahol a férj vagy a feleség megtiltja a másiknak, hogy élvezze a hobbiját. Egy jó kapcsolatnak azonban nem szabad illetve nem szabadna azt jelenteni, hogy megtiltsuk a másiknak azt,amit szeret.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!

Likeolj minket ide kattintva a Facebookon!

süti beállítások módosítása