Mennyire vagy elfogadó? Tolerancia teszt!

2018. április 15. 10:56 - Life Advisor

meditation-1820485_640.jpgHogy mennyire vagy elfogadó másokkal, az sok esetben abból táplálkozik, mennyire vagy toleráns önmagaddal szemben, képes vagy-e szemet hunyni a tévedéseid fölött vagy szüntelenül hibáztatod magad a ballépésekért? Az alábbi kérdésekre válaszolj igennel vagy nemmel és megtudod,jó úton jársz-e, vagy még korrepetálásra szorulsz az elfogadás terén.

  • A teszt kitöltése után a "Küldés" gombra kattintva megtekintheted a pontszámodat.
  • A pontszámhoz tartozó értékelést pedig a teszt alatt olvashatod.

 

ÉRTÉKELÉS

0-11 pont között

Lenne még mit tanulnod a Tolerancia Akadémián. Nehezen viseled,amikor nézetkülönbségekben vagy másokkal, legyen az illető idegen vagy a közvetlen hozzátartozód. Kényelmetlenül érzed magad,ha olyan emberrel vagy egy légtéren,aki olyan szokásokat ápol,amelyektől te idegenkedsz és olyan kedvelései vannak, amelyekről te hallani sem akarsz. A legjobb védekezés a támadás elvet követed, és ha valamiről nem akarsz igaz véleményt formálni, azt helyből elutasítod, hogy ne konfrontálódj senkivel.

12-20 pont között

Elfogadó,nyitott személyiség vagy, aki kellő életteret hagy a társának, de gyermekének és munkahelyi kollégáinak is. Nem akarod mindenáron a magad képére formálni a többieket, nem okoz nehézséget megbarátkoznod szeretteid ellentétes véleményével, vagy szokásaival. A béke érdekében hajlandó vagy kisebb engedményeket tenni, hogy aztán a nagyobb dolgokban meghallgattathasson a másik fél is.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!

Likeolj minket ide kattintva a Facebookon! >>>

komment
süti beállítások módosítása