Rólunk

2018. január 01. 16:17 - Life Advisor

Rólunk

A Life Advisort 2018-ban alapította Lengyeltóti Bence, megálmodva egy olyan blogot, amely motivációval, inspirációval és működő tanácsokkal fogja ösztönözni az olvasókat, saját életük javítására és hogy mindenki a saját feltételeinek megfelelően élhesse meg az életét. 

Naponta találkozhatsz friss blogbejegyzésekkel, amelyeket a blog indulása óta már több, mint 150.000 ember olvasott. Egyre többen csatlakoznak hozzánk a Facebookon is és külön büszkék vagyunk, hogy rengetegszer megfordultak cikkeink az Index és az Index2 oldalán is.

Ha csak szemezgetsz az oldallal, akkor ragaszkodj hozzánk, hiszen együtt óriási dolgokat vihetünk véghez!

Bencéről

ujkiolo.jpg

Üdvözöllek, Bence vagyok, átveszem a bemutatkozást. 

A Life Advisor blogot év elején hoztam létre sok különböző ok miatt. 

Amikor fiatal voltam, megvoltam róla győződve, hogy a világ egy rettenetes hely és csak azzal van elfoglalva, hogy nekem számos bosszúságot okozzon. Nem igazán tudtam beilleszkedni.Féltem új dolgokat kipróbálni, hibákat elkövetni és inkább "éltem" a saját magam kényelmében. Aztán 18 évesen, mielőtt kiléptem volna a nagybetűs életbe, rájöttem, hogy én nem leélni, hanem megélni szeretném az életem. Ehhez viszont egy új szemüveg kell, amin keresztül a világot szemlélem. 

Elkezdtem tehát önmagamba invesztálni, önfejlesztésbe kezdeni, rengeteg könyvet olvastam, rengeteg előadáson megfordultam itthon és külföldön is, valamint elvégeztem egy Lifecoach képzést is.  Miután megszereztem az eszközöket nekiálltam felforgatni az életem és nem kis túlzással egy teljesen új életet kezdeni, tudod most már tényleg az ÉLETET! 

Most pedig év elején arra jutottam, hogy elindítom a blogom, hiszen egyre többen kezdtek el érdeklődni, hogy mi is történt velem valójában. A legfontosabb dolog a történetemből az, hogy felvilágosítsam az embereket arról, hogy menyit kínál a világ valójában. Az életben a lehetőségek végtelenek, azonban gyakran sokan a félelem és hitetlenség miatt nem látják őket.

Tehát itt vagyok és megpróbálom a Life Advisort olyan oldallá fejleszteni, ami képes rengeteg olyan embert inspirálni, akik nem adják fel az álmaikat. 

Had mondjak neked valamit : annyival több dolog van még, amit megtapasztalhatunk. Jobb akarok lenni! Azt akarom, hogy te is jobb legyél! Élni akarunk, nem pedig létezni!

Miért kellene követned a Life Advisort?

A Life Advisort azért hozták létre, hogy segítsen javítani az emberek életén, függetlenül attól, hogy vállalkozást akarnak-e indítani, pozitív és energiával teli szokásokat akarnak elkezdeni, jobban szeretnék ellenőrizni az érzelmeiket, erős és sikeres gondolkodásmódot szeretnének kiépíteni vagy éppen az álmaikat szeretnék megvalósítani. 

A Life Advisor célja, hogy minél több embert segítsen és inspiráljon az élet szeretetére, az álmai elérésre és hogy megvalósítsák a bennük rejlő lehetőségeket.

Remélhetőleg, ha úgy döntesz, hogy követed a Life Advisort, akkor élvezni fogod az olyan tartalmak olvasását, amelyek inspirálnak és motiválnak téged, hogy létrehozz egy olyan életet, amelyre vágysz és nem ragaszkodsz többet az átlagos élethez, amelyben nem vagy teljesen boldog.

Szeretnél rendszeres frissítéseket kapni és elsőként értesülni az újdonságokról?

Ha szeretnél naprakész maradni azokkal az információkkal, amelyeket megosztunk, egyszerűen csak üsd be a blogunk címét minden nap a böngésződ címsorába. De mi ebben a móka?

Annak érdekében, hogy ne maradj le semmiről, hogy láthasd a legújabb posztjainkat, idézeteinket, videóinkat...

Kapcsolatfelvétel - Email megkeresés

Figyelem! Naponta rengeteg e-mail érkezik be hozzám, ami a válaszom késését eredményezheti. Azért, hogy mindenkinek egyszerűbb legyen, kérlek olvasd el az alábbi információkat.

Ha a következők miatt érdeklődsz : 

  • Reklám/szponzoráció
  • Együttműködés
  • Coaching
  • Vendég blogolás
  • Sajtó kérdések

Az e-mail amelyen közvetlenül velem veheted fel a kapcsolatot : lifeadvisorhungary@gmail.com

Még egyszer köszönjük, hogy meglátogattad a Life Advisor oldalát és a közösségünk része voltál! 

Ne felejtsd el könyvjelzővel ellátni a weboldalunkat és megnézni a legújabb cikkeinket, mielőtt elmész.

Légy erős, légy pozitív és oszd meg a hangod a világgal!

Minden jót, 

Lengyeltóti Bence
A Life Advisor Blog alapítója

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeadvisor.hu/api/trackback/id/tr2213538473
süti beállítások módosítása