Vond ki ezt a 8 dolgot az életedből és sikeres leszel!

2018. január 20. 08:00 - Life Advisor

joy-2483926_640.jpgA legtöbb ember úgy gondolja, hogy a legjobb módja annak,hogy sikeres legyen, ha beépít az életében számtalan új szokást és ismeretet. Bár ezek segíthetnek, néha a legjobb amit tehetünk, ha feladjuk azokat a dolgokat,amelyek akadályoznak a célok elérésben.
Ahelyett,hogy több dolgot adsz hozzá az életedhez, inkább szabadulj meg azoktól, amelyek gátolnak a siker elérésében. Egyes dolgoktól könnyű lesz elszakadnod, van azonban amihez idő kell.

 1. Szabadulj meg a kifogásoktól!
  A sikeres emberek nem másokat hibáztatnak a kudarcaikért és azért,ahogy az életük alakul. Tudják,hogy egyedül saját maguk felelősük a sorsukért és ezzel javítják az életüket.Amikor kifogásokat keresel, magadnak próbálsz hazudni, ez pedig visszatartja a céljaid megvalósulását.
 2. Szabadulj meg a tökéletességtől!
  A tökéletesség elérése egyenesen időpazarlás. Ahelyett,hogy állandóan a hibáidon rágódsz,inkább haladj előre.Senki sem tökéletes, de bárki dönthet úgy,hogy jobb ember lesz.
 3. Szabadulj meg a félelemtől!
  Sok ember küzd vele és sokszor észre sem veszik. Csendben maradnak a megbeszélések során,amikor valamit mondani akarnának. Kerülik a kockázatvállalást, mert egyből a legrosszabb forgatókönyvre gondolnak.A félelem is akadályoz a céljaid elérésében.Szabadulj meg tőle és aktívan küzdj a céljaidért és az álmaidért.
 4. Szabadulj meg attól,hogy mindent irányítani akarsz!
  Nem tudsz mindent egyszerre a kezedben tartani és irányítani. Ez a tény pedig inkább frusztráltá és stresszessé tesz.Azokra a dolgokra összpontosíts,amit tudsz irányítani, ne pedig azokra amiket nem.
 5. Szabadulj meg a remete gondolkodástól!
  Sok ember rendelkezik nagyon beszűkült gondolkodásmóddal. Nem adnak esélyt új dolgok megismerésének, csak aszerint élnek ,amit eddig tapasztaltak, így tehát a múltban ragadnak. Emlékezz arra,hogy az ember holtáig tanul és mindig van lehetőség bölcsebbé válni.
 6. Szabadulj meg attól a gondolattól,hogy a siker a szerencsén múlik!
  Tévhit. A sikernek ára van, persze elősegíthet a szerencse, viszont minden sikeres ember keményen dolgozik és dolgozott azért,hogy eljusson oda,ahol most tart.
 7. Szabadulj meg a mérgező emberektől!
  Tényleg mérgező emberekről beszélek, akik az állandó panaszkodásukkal és negatív gondolataikkal téged is rossz irányba terelnek. Szerezz inkább helyettük olyan embereket,akik motiválnak és inspirálnak a mindennapokban.
 8. Szabadulj meg attól,hogy igent mondasz! (Ha valójában nemet mondanál!)
  Vannak emberek,akik egyszerűen képtelenek nemet mondani. Ezzel azonban csak a saját életed megélésétől veszed el az időt, sőt előbb vagy utóbb ki is használnak majd téged. Légy bátor,állj a sarkadra és igenis mondj nemet,ha arra van szükség.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!

süti beállítások módosítása